Valentine's Day

2.9K 118 5
                                    

Bölümün şarkısı ; Beyonce - Crazy in love Remix (Fifty Shades of Grey)

Çok değişik duygular içindeydim. Takımıma alışmıştım herkesle çok iyi anlaşıyordum. Takımı gerçekten seviyordum. Ama tüm zamanım antremanlara gidiyordu. Ve buna alışmak zordu. Kendine vakit ayıramamak sevdiklerine vakit ayıramamak çok zordu. Futbolcu olmak zordu...herşey çok güzeldi. Sadece sorun benmişim gibiydi. Bunda bi hata vardı. Bu takıma ait değilmiş gibi. Bende bir duygu eksikmiş gibi. Her kazandığımızda bu takımla bende mi kazanacaktım ? Peki gerçekten o mutluluğu hissedecekmiydim ? Takım bir bütün olabilecek miydim ?

3 gün boşluğum olunca bunları düşünmeye vaktim olmuştu. Şansımıza Ney'inde benimle geçirebileceği boş günleri vardı. Bunun için minnettardım.

Sabah erkenden kalkmış olmanın keyfini çıkardım. Yataktan çıkmayı Ney'i izledim. Bir kaç gündür onu görememiştim şimdi yanında olması hoşuma gitmişti. Telefonumu alıp instagrama baktım. Neymar maçtayken fotoğrafımı paylaşmıştı. Hemde birsürü ❤❤❤❤❤❤ le birlikte!. Ve anasayfamdaki bütün Neymarzete fanları fotoğrafımı paylaşmiş. Bir kaçı takip ettiğim için teşekkür ediyordu. Çok garipti. Onlardan biri olmama rağmen bu sefer konuşalan kız bendim. Bi daha uyuyamayacağımı anlayınca Neymar'ı uyandırmaya karar verdim. Onu öptüm. Biraz bekledim ama tepki vermedi. Gözlerini açmadan "bi daha öpersen uyanabilirim" dedi. "Off hadi kalk" dedim. Bi daha öpüp yataktan kalktım. İlk banyoya girdim. Sabah banyo yapmayı özlemiştim. Ben banyo yaparken kapı aralandı ve Ney'in sesini duydum. "Hadi tatlım kahvaltı hazır" ben tek kelime etmeden kapıyı geri kapattı. Kahretsin ki perde yoktu. Dehşet içindeydim. Beni görmüşmüydü ? Durulanıp çıktım ve doğruca kendi odama gidip giyindim. Saçlarımı havluyla kurutarak alt kata indim. Neymar ben yokken bişiler söylemişti. Kutulara baktığımda şu kafelerde olan kruvasan türü şeylerdendi ve kurabiyeler. Gerçekten Sky'ın dediği gibi obez olucaktım. "Ney......sana bişi söyliycem"."söyle" bana döndü. Utanmıştım. "Sen....banyodayken beni gördün mü ?" çarpık şekilde gülümsedi. Yere çoraplarıma baktım. "Hayır.. Yani bakmadım sadece seslendim"."gerçekten mi ?"."evet" bişi demedim. Masaya oturup alınanlardan yedim çok güzeldi. Patlayana kadar yedim. "Off senin yüzünden kilo alıcam". "Bişi olmaz merak etme yeterince kilolusun"."Aman ne komik" yedikten sonra üst kata çıkıp dişlerimi fırçaladım. Üstüme güzel bişiler giydim. Belki bişiler yaparız diye düşünmüştüm. Alt kata indim. Telefonla konuşuyordu. Bitirmesi için bekledim. Telefonu kapatınca "seni dinliyorum diye kızacak mısın ?"."hayır bu sefer değil...eee nereye gidiyoruz ?"."dışarı çıkmak ister misin çünkü süpeeer bi planım varr Grinin Elli Tonuna gidelim!"."Şu kitabını okuduğun mu ?"."Evet evet!! Bugün çıktı"."peki öyle olsun" hazırlanıp dışarı çıktık. Film için çok heyecanlıydım çünkü bütün kitaplarını okumuştum. Filmi izlerken kendimi o kadar kaptırmıştım ki yanımd Neymar'ın oturduğunu unutmuştum. Elimi tutunca hatırladım. Bu çok fazla garip bi durumdu çünkü film pek aile filmi değildi. Ve bence sevgili filmide değildi. Sadece evde yapayalnız gecenin bi yarısı izlenecek bi filmdi. Ve ben burda onun yanında izliyordum elimi tutmuşken. Devamında gerçekten kızardığım anlar oldu ama karanlık olduğumuz için belli olmadı. Dışarı çıktığımızda bi süre ona bakmakta  zorlandım. Bunu fark etmişti. "Ne filmdi ama okuduğuna değdi mi ?"."Evet..."."Beğenmedin mi yoksa?"."Beğendimde tamam işte boşver şunu"."gerçekten bundan sonra bence filmleri hep sen seçmelisin"."offff ama hep böyle film izlemiyorum ki ben"."tamam tamam"

Filmden sonra gezdik hatta bana kranpon bakmaya bile gittik. Ben ilk çok kararsız kaldım. "Bilemiyorum Ney...şu CR7'den mi alsam ?"."Cidden mi ?"."Bence de şu diamondları alıp çıkalım"."sonunda"

Yeni kranponlarıma bayılmıştım. Tam istediğim gibiydiler. Şimdi kendimi daha iyi hissedebilirdim. Bugün daha güzel olamaz diye düşünüyordum. Ney'le vakit geçirmek o kadar güzeldi ki. Hava kararınca yemek yemek için bi restorana gittik. İlk defa geliyordum ve çok güzel bi yerdi. "Woww bunu  neye borçluyum Mr. Neymar Jr ? "." hatırlarsanız bugün 14 şubat Mss. Kross ama galiba 14 şubat sizin için sadece Grinin Elli Tonunu ifade ediyor" Tanrım! Gerçekten unutmuştum. Sevgilim pek olmadığı için 14 şubatı kutlama gibi bi    geleneğim yoktu. Ama artık kutlayabilirdim pekala diğmi ? Yoksa zaten kutluyormuydum ? "Şuan bunu kutluyor muyuz ? Yani bilmiyorum"."bende bilmiyorum ama böyle görünüyor diğmi ?" gülümsedim. Yiyeceklerimizi söyledik gelmesini beklerken bana uzun uzun baktı. "Gerçekten senin gibi söylecek uzun uzun sözlerim yok ama çok güzel görünüyorsun meu Amor " gülümseyip önüme sonra ona baktım. "En güze sevgililer günümü yaşıyorum"."daha yeni başladık"

Yemeklerimizi yedikten sonra azıcık içki içtik. Absolut Vodka..bunu bilerek seçtiğini biliyordum. Daha sonra kalkıp  arabayla eve geldik. Ne ara birine haber verip arabanın geldiğini bilmiyordum ama hava serindi ve böyle olması işime gelmişti çünkü etek giymiştim. Eve girince ellerimi birbirine sürttüm. Yanıma geldi. Ellerimi tutup öptü. "Burda bekle" gidecek halim yoktu ya. Bekledim yaninda bi kutuyla döndü. "Aaa ama olmaz ki bana böyle bişiden bahsetmedin hazırlıksız yakalandım" kutuyu elime verdi "senin burda benimle olman bir hediye zaten...hem çok abartilacak bişi değil" kutuyu açtım. İçinden şu geçen beğendiğim beats hoperlörunun kırmızısı çıktı. Gerçekten hiiiiç abartilacak bişi değil. Kim bilir kaç paraydı. Ona sarıldım. Beni çok mutlu etmişti bugün bana minnettardım. Beni öptü. Bu seferkinin sadece öpücük olmadığını anladım. Devamını istiyordu. Dahasını.. Ona karşılık verip vermemekte kararsızdım içimde bi huzursuzluk vardı. Geri çekildiğimde ne olduğunu anlamamıştı. Neden şimdi böyle hissetmiştim bilmiyordum. Böyle hissetmem çok yalnıştı çünkü bildiğim tek şey oydu ve onu kaybedemezdim. içimden geçenleri söylemeliydim "Sen bana başka bi hayat gösterdin. Hayatın nasıl daha güzel olabileceğini. Ve onu istiyorum Ney...istememeliyim belki. Kendimi çok kaptırıyorum çünkü başıma bu kadar güzel bir şey gelebileceğinin hayalini bile kuramazdım. Ama eğer bu geçiçi bişiyse yani bunu benden alacak olursan o zaman bunu istemiyorum. Eğer öyle olursa eski hayatıma dönmek beni öldürür" bi süre bişi demeden baktı. Yüzü ifadesizdi. Ne diyebileceğini kestiemiyordum. Ya şimdi bundan vazgeçerse ? Benden ? Napardım ben ? Çok mu fazla konuşmuştum. Yutkundum. "Hurricane bak şuan....seni ikna edebilecek bişi söyleyemem. Bunu sadece zamanla görebilirsin..sana nasıl bağlandığımı..yanımda olmayınca nasıl buna katlanamadığımı... Ama bunu benden duymak seni biraz olsun ikna edecekse.....aramızdaki şey geçici olmıycak...seni bırakmıyorum...seninle birlikte yeni bir hayat yaşıyoruz ve bu hiç vazgeçmek istemeyeceğim bişi....o yüzden artık eski hayatın yada benim eski hayatım yok....hayatımız var..o yüzden şimdi inan bana"

Gözlerimim dolmuştum. Bu söylediklerini benim için o kadar çok şey ifade ediyordu ki. Arada bazen aniden duygu değişimleri yaşıyabiliyordu. Kızadabiliyordu ama neler hissettiğini bilmek bana büyük rahatlık vermiştim. Başka bişiyin önemi yoktu. Bişi dememi beklerken ben sadece onu öptüm. Artık bi daha geri çekilmek yoktu. Hep devam etmek vardı. Sonuçta zamanla görücektik diğmi ?

Öpüşlerine durmadan karşılık veriyordum. Düşünebildiğim sadece oydu. Her zamanda o olmuştu. Ellerim saçlarında gezinirken onun elleriyse vücudumda geziniyordu. Artık sadece o ve ben vardık. Başka hiç bişi değil. Boynunda dövmesinin olduğunu yere öpücükler konduruyorken ellerini eteğimin altında bacaklarımda geziniyordu.

Beni kucağında yarıçıplak şekilde odamıza taşırken içimde hiç tereddüt yoktu sadece ona güveniyordum.

Eveett gençlerr :D Bu bölüme çooook oy istiyorum. Yb biraz geç yayınlıycam. Bu çok uzun oldu çünküü. Vee bana mesaj atın !! Teşekkürler ❤❤❤❤

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin