Geri Dönüş

3.1K 140 8
                                    

Evet yine been ;
Herkes yağmur yağdığını görünce eline kahvesini ve kitabını alıp cam kenarına geçip kitabını okur.
Ben ise yağmurun yağdığını görünce elime kahvemi alıp kitap yazıyorum :D

Herneyse hikayem git gide daha fazla okunuyor 500 olucak derken neredeyse 600 oldu bile bundan dolayı çok mutluyum çünkü hayallerimi gerçekleştirmeme yardım ediyorsunuz:)  Hepinize çok teşekkürler !

Dünkü maç nasıldı ama 3-2 asffjdk neyse siz bölümü okuyup oy vermeyi unutmayın :D
♥♡♥♡♥♡♥

Günün devamında Karamelle takıldık. Kulağa garip gelebilirdi ama çocukla gerçekten anlaşmıştım. Televizyon a bakarız diye ortak salona geçtik. "Peki bişi sorucam neden otelde kalıyorsun?"." Çünkü evim burda değil ve bilmiyorum belkide burdan gidebilirim "."Nereye gidiceksin ?"."Burda bir tanıdığım var diyelim"."Buraya onu görmeye mi gelmiştin ?"."Sayılır....sen neden burdasın"."Ben aa...evden kaçtım ve bu ilk başta farklıydı ama artık çok ciddileşti ve bende Barcelona da bi iş buldum. Ailem Madrid'de"."Ne olduğunu bilmiyorum ama bence bu sorunu çözebilirsiniz"."Evet hala şükran günlerinde onları ziyarete gidiyorum". Gülümsedim. Televizyonda gördüğüm görüntüyle dikkatim oraya çekildi. Kanalda Barcelona'nın antreman görüntülerinden kesitler veriyordu. İçimden hala zamanım var diye düşündüm.

Karamel'e arkadaşım gelirse diye hazır olmam gerektiğini söyledim ve odaların olduğu kata çıktık.  Tesadüfen odalarımızın aynı katta olduğunu fark ettik. Ona bir ara tekrar uğrayacağımı söyleyip odama girdim. Şimdi zor iş toplanmaktı. Eşyalarımi toplamaya çalışırken telefonum çaldı Neymardı. "Hurricane neden gittin ?"."Aa ben oteldeyim eşyalarımı topluyorum"."Akşam birlikte gidebileceğimizi söylemiştim"."haklısın Üzgünüm"."tamam geliyorum"

Telefonumu kapatıp kıyafetlerimi valize koydum. Tanrım  ben daha önce bu kıyafetleri valize nasıl sığdırmıştım? Kapı tıktıklandığında neredeyse tamamdım. "Hazır mısın?"  Aklimda çok soru işareti vardı. Dalgın dalgın başımı salladım. "Hurricane" kapının eşiğinde dururken ona baktım.

"Buraya -ispanya'ya- neden geldin ?" Bu sorusu üzerine bakışlarımı yere çevirdim.  Çok utanmıştım. Onun evine girmek için kapıda zorluk çıkartmam , ona hayran hayran bakmalarım , instagram ve twitter hesabım hepsi buraya onun için geldiğimin bariz kanıtlarıydı. Ve oda bunu bal gibi biliyordu. Ben cevap vermedim oda cevap vermemi beklemedi "Güzel ikimizde biliyorsak benimle geliyorsun" Tamam artık utangaç olmiycam. O partideki eğlenceli kız modlarıma girmeliyim. Böylesi çok daha iyi.

Arkadan gelen sesle ikimizde döndük.  "Aman Tanrım bana arkadaşının Neymar Jr olduğunu söylememiştim!" Şaşkın şekilde bize bakan Karameli görünce kendimi tutamayıp güldüm.  Neymarsa buda kim dercesine bakıyordu.   Karamelin yaninar yaklaşıp "söylemeyi unutmuşum" dedim.

Karamele telefon numaramı verdikten sonra aşağı kata indik Neymar benim için valizimi benim için taşıdı.  Ne kadar centilmennnn. Kapının dönün deki arabayi görünce dudağım uçukluyordu. "Bu çok iyi" diye mırıldandım. "Daha önce hiç böyle bi araba sürmedin mi ?"."Sürmek ne kelime yanına bile yaklaşmadım. Ve ayrıca ehliyetim yok"

Arabanın içi de dışı kadar güzeldi. Hız yapıldıkça insan kendini daha iyi hissediyordu. "Otelde ki çocuk kimdi?"."Ha onunla burda tanıştım.  İyi biri" diyip kesitirip attıktan sonra camdan dışarı bakıp muhteşem bir arabanın içinde muhteşem bir çocukla olmanın keyfini çıkardım.

Neymar'ın arabası ney bilmiyorum ama Porsche olsaydı iyi olurdu :D
Umarim beğenmişsinizdir !
Yorumm yoruum  yoruumm
*dans eden çık emojisi*

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin