season

1.8K 63 24
                                    

"Ney , ipad'den yeni gelen oyunculara baktım. İkiside harikalar tanışmak için sabırsızlanıyorum"

Bavullarımız verildikten sonra Neymar tekrar yanıma dönmüştü. "Evet merak etme bir kaç saat içinde onlarla tanışırsın ve birde kan ter içinde oluruz tabii" dedi. O hiç te benim kadar hevesli görünmüyordu. Tam tersine tatilimiz bittiği için üzgündü ve huysuzluk ediyordu. " ah yapma ama Ney , sende biraz heyecanlanır mısın lütfen." dedim. Bana gözlerini deviridi. "Neden Vidal'la tanışacağım diye mi ?" Dediğinin üzerine güldüm. Gerçekten böyle söylenince kulağa komik geliyordu.

"Hayır yani yep yeni bir sezona başlıyoruz. Yeni formalar , yeni arkadaşlar ve yeni maçlar.... Bunların hepsi için heyecanlı olmalısın. Hadi bir dene"

Kollarımı Ney'in beline doladım ve çenemi göğsüne koyup ona baktım.
"Aslında şey şu yeni formalardan birini beğendim" dedi itiraf ederek ve saçlarımı okşarken devam etti. "Şu üstü sarı ve altı lacivert gibi olanı" gülümseyerek ona baktım ve "Brezilya gibi" dedim ona gülümseyip ekledi "evet , Brezilya gibi"

Uçağı bildiğimizde telefonlarımızi kapattık. Ve bende ipod'umu çıkartıp ikimiz için bir şarkı seçtim. "The Weeknd-Can't Feel My Face" kulaklıklardan birini Ney'e uzattım. "Biliyor musun Arda'yla iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum. Daha ufakken Galatasaray F.C nın kız takımında oynamıştım (puhahaahah) tabii Arda'yla görüşmemiştim ama adını duymuştum" dedim. Yani bir ortak noktamız vardı. "Evet bunun için heyecan yapma. Elbette anlaşırsın. Hep öyle olur. Takımda herkes birbiriyle iyi geçinir. Ve ben zaten Arda'yı tanıyorum" dedi. Şarkıyı dinlerken bunları düşündüm. Yeni sezonun benim için uğurlu geçmesini diliyordum. Herşeyin iyi olmasını.... uçağın penceresinden bulutlara gülümseyerek baktım. Iyi şeyler düşündüm. Takıma tekrar kolayca adapte olabilmeyi , maçlarda iyi goller atmayı ve tabiki bu sezon formasının üstüme tam oturmasını..


El ClásicoWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu