MAÇ GÜNÜ 1

1.7K 73 4
                                    

Resmi yapana kadar canım çıktı ! Asdffshsj neyse iğrenç oldu ajsjsj iyi okumalar !! ♥

Sabah kalktığımda saat 05:30'du. "Neymar kalk hadi! Bugün maç var inanamıyorum lanet olsun !" Yastığımı alıp onun üstüne attım. Hala uyanmamıştı. Yastığı kaldırdığımda "rahat bırak beni" diye homurdandı. Yatağa çıkıp zıplamaya başladım. Drake-legend söylüyordum. 'Oh my God , OMG ! if i die i'm legend' ayakbileğimi tutunca beni yatağa düşürdü. bi çığlık attım. Nefes nefese kalmıştım. "Napiyorsun sen ? Çok korktum" dedim. Gözlerini açmamıştı ama gülümsüyordu. "Zıplama" dedi. Üstüne yattım. "Hadiii kalk artık"."Saat kaç ?" Uzanıp telefonumdan saate baktım. "5.30"."Tanrım...Hurry daha güneş doğmadı"
Yataktan kalktım. Aynada kendime baktım. Derin bir nefes aldım. Bugün ilk maçıma çıkacaktım. Artık insanların adımı duyma vakti gelmiş ti. Bu sanki yeni gelen ürünü vitrine koymak gibiydi. Ama bu yetmiyordu. Önemli olan vitrine konulanın iyi olmasıydı. İyi olmalıydım. Kalıcı olabilmem için bu gerekliydi. Neymar'ın caplerinin olduğu rafa gidip bir tanesini aldım. Aynanın karşına geçmiş kendimle uğraşırken Ney uyanmış esniyordu. "Gergin görünüyorsun" dedi. "Evet korkuyorum iyi olmam gerekiyor...ama olabilirimiyim bilmiyorum"."olursun ,bu basit bir maç bu takımı her şekilde yenicez ve sen bu maçta kendini çok iyi gösterebilirsin , zorlanmassın"."Öyle olmasını umuyorum ama endişelerim var. Biliyorsun şu dünya'da ilk olma meselesi"."Evet doğruya....sen çok özelsin , ama bunun için endişelenmene gerek yok Tabi ki ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır ama öyle yada böyle sen efsane olacaksın" güldüm. Ben ve efsane olmak ? Komikti. "Efsane olmak ve ben ? Pek inanılacai bi şey değil" dedim. Yataktan kalkıp yanıma geldi. Kollarını belime dolayıp boynuma bi öpücük kondurdu. "Sen bir klasik olacaksın , bebeğim." dedi. Aynadaki yansımamıza bakıp gülümsedim. "El Clásico gibi mi ?"."Evet , El Clásico gibi"

Saat 2:30 olmuştu. Ney beni maça kadar oyalamaya çalışıyordu. Televizyon izliyorduk. Ben hiç bir şey anlamıyordum. Ama Neymar bana bunun ispanyolcamı geliştirmem için iyi olabileceğini söylüyordu. Bundan sıkılıp telefonumu aldım ve instagram'a girdim.
@fcbarcelona maç kadrosunu yayınlamıştı. Yedeklerde ismimin yazdığını görünce kalp krizi geçirecektim.
"Neymar şuna bak ! Tanrım herkes beni konuşuyor !" Telefonumu ona gösterdim. "Sana söyledim , böyle olması normal sen özelsin" Sayfalara bakmaya devam ettim. Herkes yedeklerdeki ismin kim olduğunu konuşuyordu. Acaba herkes kız olduğumun farkında mı diye merak ettim. Neymarzete sayfaları Neymar'ın sevgilsi olduğumu bildiklerinden durumu anlamış gibi görünüyorlardı. Dahasında takipçi sayımın iki katına çıktığını fark ettim. Bu beni daha çok heyecanlandırmıştı.

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin