F.C

2.9K 110 14
                                    

Yeni kapağımız çok hoş değil mi ??? ^_^
Arkadaşım hikaye için yaptı !!!
Ayyy çok minnoş !! Bide profilimde yazdığım şeye bakar mısınız ???
İyi okumalaaaarrrr

Tartışma devam etmesin diye televizyonu açtım. Hiç bişi anlamıyordum bile. Bu çok sıkıcı bişiydi. Oda yanıma geldi. "Yarın yokum ondan sonrada maç var burda olmıycam"."biliyorum"."ben yinede söyliyim dedim" Telefonum çaldı. Abimdi. Ne zamandır onunla konuşmuyordum. Konuşup aklını karıştırmak istememiştim. Zaten bazı sorunları vardı ve okulu bitirmekte zorlanıyordu. Telefonu açtım. Hiç bişi yok gibi "Merraabaa Abiii araman ne hoş!"."Pek hoş değil bana anlatmadığın şeyler olduğunu düşünüyorum"."neden annemin telefonundayken konuşmuştuk çok iyiyim"."Anneme Neymar'ın evinde kaldığını anlatmadığına göre banada anlatmamış oluyorsun"."Iııı...Sky bak aslında bunu planlamamıştım. Yani planlamıştım tabi ki de ama benim kalmamı isteyeceğini düşünmemiştim". "Tabi düşünmessin neden tanımadığı birinin yanında kalmasını istesin"."biliyorum biraz garip ama kalmama izin verdi ve sonra birbirimize alıştık galiba. Tabi ki hep orda kalmadım otelde kalmaya başladım bi süre ama sonra geri gelip onunla kalmamı istedi ve işte burdayım"."Senden onunla kalmadını mı istedi?"."evet istedi istenmediğim bi yerde kalmam ki"."bilmiyorum Hurry umarım hayal dünyasında yaşamıyorsundur"."yaşamıyorum bu sefer gerçek bana inan"."herneyse annemler bizi ziyarete gelmeni istiyorlar. Seni özledik" bu çok fena halde tırsmama neden oldu. Sanki gidersem ispanyaya geri dönemem gibi hissediyordum. Bu fikir beni çok korkutmuştu. "Ben gelebilir miyim bilmiyorum burda futbola başladım ben"."Futbola başladımda ne demek?"."bilmiyorum öyle belki çok başarılı olursam burda kalmayı düşünebilirim"."bu orda kalabilmek için bir bahane diğmi?"."evet ama iyi olursam neden olmasın?"

  Telefonu kapattım. Evet hakkaten iyi uydurmuştum! Uyduracak başka bişi bulamadım mı sanki ? Hiç bi yere seçmeye bile gitmedim ki! Nası yapıcam ben bu işi ? "Kiminle konuştun?" arkamdan gelen sesle kendime geldim. "Korkma Karamel değil. Sadece abim. Beni özlemişler"."Bencede bi hafta onları ziyarete gitsen iyi olur"."Gitmemi mi istiyorsun?"."Hayır sadece dediğin gibi seni özlemişlerdir"."bilmiyorum"

Düşünceli düşünceli odama gittim. Belki ufak bir klüp bulup seçmelere girebilirdim. Hangisinin kız takımı vardı acaba ? Başıma çok büyük bi iş almıştım. Elbette futbol bilgim vardı. Öncedende oynamışlığım vardı ama hiç cidden bunu yapmayı düşünmemiştim. Aşağı inip Neymar'a bilgisayarını kullanıp kullanamayacağımı sordum. Bi işler çevirdiğimin farkındaydı ama bişi demedi. Bilgisayarı alıp üst kata çıktım. Açtığımda şifre vardı. Aman ne güzel. Neden ben aşağıdayken söylemedin ki sanki. Telefonu alıp whatsapp tan mesaj attıp şifreyi sordum. -Neymar'ı cahil mi sandınız tabiki whatsappı var :D hatta grupları var Rafinha Dani falan grubun adıda Barcelona Kekoları shsjdhsh tamam kestim-

Şifreyi öğrenip bilgisayarı açtım. Şimdi oynayabileceğim bi klüp bulmalıydım. İnternetten klüplere baktım. Aralarında çok oynamak istediğim takımlar vardı. Beni isteyeceklerini zannetmiyordum. Ve bana çabuk bi çözüm lazımdı. En    yakın seçmeler Valensia'ninkiydi. Yarın sabahtı. Buna kesinlikle gitmeliydim. Bilgisayarı aldım Ney'in yanına indip bilgisayarı koltuğa bırak tım.  "Yarın görüşemeyiz heralde"."evet sen uyuyor olursun"."Peki İyi geceler" gidecektim ki "İyi geceler mi ? Sadece bu kadar mı?" kaşlarını kaldırmış şaşırarak bana bakıyordu. anlamayarak bi süre ona baktım. Sonradan jetonum düştü :D Yanına gittim. Yanağından öpecektim ki yüzünü çevirdi. Dudağından öpmüş oldum. "Ya ama.."."Ne ama ?"."Yok bişi tamam görüşürüz sonra kendine iyi bak Herneyse işte gece üstüme örtmeyi unutma" güldü "iyi uykular"

Şimdi size birazcık Sky'ı anlatıyım. 23 yaşında Hurricane'in abisi. Sarı saçlı mavi gözlü.  Çok tatlı tapılası bi cocuk.  Ama biraz sorunları var. Herkes gibi rahat düşenemiyor diyelim bazen. Bunun için daha önceleri akıl hastanesine yatmış. Şimdi psikoloğa gidiyor sadece. Öyle yani :D
Yahu sizi çok seviyooomm ♥

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin