Arayış

1.8K 70 4
                                    

Sabah erkenden kalkmış giyinmiş ve alt kata inmiştim. Dünden dolayı gergindim. Ve Sabah güneşin doğması demekti. Buda heryerin aydınlık olması demekti. Telefonum çalınca bankonun üstüne çıkıp oturdum ve telefonu açtım. Neymar uyanmıştı.

-Neymar-

Kalkıp alt kata indiğimde Hurricane telefonla konuşuyordu. Ona  sadece gülümsedim. Oda bana gülümsedi. Dün onu korkuttuğum için üzgünüm. Ama böyle tepki vereceğini nerden bilebilirdim ki ? Sadece bu takıntısını üstüne giderek düzeltebileceğimi düşünmüştüm. Ama ağlaması beni üzümüştü.

Mutfakta yiyecek bişi ararken Hurricane'in dün aldığını tahmin ettiğim kurabiyelerden birini alıp Hurricane'in yanına geri döndüm. Hala telefonla konuşuyordu. Konuştuğu şeye çok heyecanlanmış olacak ki bankodan indi. Bana söylemek istiyor gibi bir hali vardı. Ama hala telefonla konuştuğu için söyleyemedi. Bende kurabiyeyi yemeye devam ettim.
-Hurricane-

Telefonu kapattığım gibi "Barcelona! Beni takıma istiyorlar" dedim ve bir çığlık attım. Bu beni kendime getirmişti. Neymara sıkı sıkı sarıldım. Harika hissediyordum. "Bu çok güzel bir haber" dedi. Gerçekten öyleydi. "Peki gerçekten çok iyi misin ?"."Aslını söylemek gerekirse ben önceden de bazı klüplerde oynamıştım. Buraya gelmeden önce de bir takımım vardı. Bu yüzden Valencia beni seçmişti. Yoksa asla deneyimsiz birini almazlardı. Ve ayrıca son maçta da 3 gol 2 asistim var! Bundan olmalı!" Dedim. Heyecandan yerimde duramıyordum.

bir kaç kez zıpladım. Neymar beni kendine çekip dudağıma bir öpücük kondurduktan sonra "11 numarayı al" dedi.

Üst kata eşyalarımı toplamaya gittim. Son zamanlarda odam çok dağınıktı. Kıyafetlerimi tekrar dürüp dolabıma yerleştirdim. Koyunca dolaba katlamadan koyduğumu Barcelona formamı fark etmiştim. Formayı elime alıp baktım. Bu formayı alalı çok olmamıştı. İlk defa Camp Nou'ya gittiğimde bunu giymiştim. Takımı gördüğüm ilk gündü. Formadan gözlerimi alamadım. Bi anda bütün heyecanım gitmişti. Barcelona'ya geçince ne değişecekti ki ? Yeni kızlarla tanışacaktım. Yeni bir ortam.... bu kötüydü. Çünkü ben yaşadığım ortamı değiştirmeyi seven biri değildim. Bundan hoşlanmıyordum. Adapte olmam zor olacaktı.Barcelona harika bir takımdı. Benin hayalimde ki takım..... ama bu takımda başka kızlarla birlikte olmak gerçekten beni mutlu edecekmiydi ?

Formaya bakmaktan gözlerimi alamıyordum. Bu armanın altında başka bir 11 olmak.....bunun istemiyorum. 10,11,7,12..hiç birini istemiyordum. Sadece kendim olmak istiyordum.

Aklıma bir fikir geldiğinde formayı dolaba geri koyup alt kata indim. Çok aptalca bi düşünceden başka hiç bir şey değildi. Ama sadece düşüncesi bile kalp atışlarımın sesini duymama yetmişti.

Bilgisayarı alıp masaya geçtim. Ve internette araştırmaya başladım. Bir kaç sekme açıp bulduklarımı okumak için ayırdım. Neymar yanıma gelince kapattım. "Hayatım benim kulübe gitmem gerek geç olursa beni bekleme uyuyabilirsin" beni yanağımdan öptü. "Görüşürüz"."Görüşürüz"

Neymar gidince tekrar bilgisayarı açıp kaldığım yerden devam ettim. Saatler geçerken ben nu sırada binlerce yazılar , makaleler , kurallar , yorumlar okudum. Ve bolca notlar aldım.  Bulduğum en ufak açıklığı yazdım. Bu süre boyunca sadece tuvalet ve su için yerimden kalktım.  Yazdıklarımı ve not aldıklarımı okuyunca başkası olsam bana biraz hak verebileceğimi düşündüm. Telefonumu alıp kalktım.  Birini aramam gerekiyordu.  Dani ? Olmaz. Rafinha ? Tabiki Hayır. David ? Çok uzakta. Marcelona ? Süper!

Marceloyu ararken ondan numarasını istediğimde ne kadar utandığımı hatırladım. Almam çok iyi olmuştu.

Telefonu açmasını beklerken sabırsızlanıyordum. "Hey , Marcelo ben Hurricane beni hatırladın mı ?"."Tabii niye unutuyim ki"."Güzel....bana belki birazcık yardımcı olabileceğini düşünüyorum"."Yardımcı olmaya çalışırım"."Peki FIFA'ya itirazda bulunabilirim?" Söylediğim şeye şaşırmıştı. "Neden fifa'ya itiraz etmek isteyesin ki ? Rahatsız olduğun şey ne ?"."Orası biraz karışık diyelim. Benim bir menajerim olmadığı için tabiki ve açıkcası Neymar'ada bunu soramam o yüzden geriye bir tek sen kaldın..ben şöyle düşünüyorum sonuçta bir oyuncu uygunsuz bir hareket yapınca hakem sarı veya kırmızı kartı yeterli bulmayınca o oyuncuyu FIFA'ya şikayet edebiliyor diğmi ? Belki bende bi şikayette bulunabilirim" bunu söylerken aklıma Suarez'in dünya kupasında birini ısırması aklıma gelmişti. "Haklısın ama sen birinden mi şikayetçisin ? Maçta bir kızdan mı ?"." Hayır herhangi bir kimseyle sorunum yok sadece.....işte bi şekilde irtibata geçmeliyim diyebiliriz"."çok gizemlisin...herneyse bilmiyorum Hurricane sanırım bir dilekçe gibi bir şey yazman gerekir. Hiç bu türlü bi işim olmamıştı."

Napma gerekiyordu en ufak fikrim yoktu. Bir Spor Bakanlığı mı bulmalıydım ? Bu iyi bir fikir gibi göründü. Telefonu kapattıktan sonra internette bunu da araştırdım. Ve bulduğum yere gitmek için evden çıktım. Yolda kesinlikle kafayı yediğimi falan düşünmeye başladım. Yine de vazgeçmiyordum.

Önüme gerçekten şikayetimi yazmam için bir dilekçe geldiğinde adeta beynim durmuştu. Şimdi ne yazacaktım ? Düşündüğüm şeyler yüzümün kızarmasına neden oldu.  Sakin ol Hurricane.....burda kimse seni tanımıyor. Yeterince çılgınca davranabilirsin. Bas bas bağırıp hakkımı aradığımı söylesem bile  Burda ki hiç kimse ertesi gün beni hatırlamayacaktı. İçimde bir rahatlama oldu. İçimden geçenleri ve bulduğum maddelerin açıklıklarını yazdıktan sonra dilekçemi verip çıktım. Bunun yeterli olmayacağını kapıdan çıkınca anlamıştım. Yarın buraya tekrar gelecektim. Öyleyse oldu ; ertesi gün bi daha gelip tekrar aynı şeyleri yazdım. Ve ertesi gün.....ve diğer günler....
Hemencecik okuyun da yb yayinliyim ♥

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin