Otel

1.7K 76 1
                                    

Sky nihayet konuşmaya başladığında Ney'le heyecanlı bir şekilde onu dinliyorduk. "Ben..... sadece seni görmek istedim Hurricane...annemle konuştum. Onlarda senin yanına gelmek istiyorlardı. Ama şimdi olmadığını söylediler"."Peki sorun ne sen neden tek geldin?"."Çünkü ben şimdi gelmek istedim ve geldim"." Gelmene çok sevindim Sky ama keşke bana haber verseydin" dedim. Üstüne gitmek istemedim. Çünkü çok iyi görünmüyordu. Onu kalması için Neymarın söylediği odaya götürdüm. Biraz oyuması iyi olurdu. Saat 12 olmuştu. Benim bu kadar kalmamam gerekirdi. Yarın atremanım vardı. Ama Skyı konuşturmaya çalışırken zaman geçmişti. Kendi odamıza gittiğimizdi. Annemlere Skyın burda benim yanımda olduğu hakkında bir mesaj çektim.

---------------------------------------------------

Sabah bi yandan kendime çanta hazırlamaya çalışırken bir yandan da telefonda annemle konuşuyordum. Bana olayın aslını anlatmıştı. Sky ders işlerini bir türlü halledemiyordu ve bu onu geriyordu. Bu yüzden kavga etmişler ve Sky beni görmek istediğini söylemiş. Sonra evden çıktığında uçak bileti alıp doğruca buraya gelmiş. Böyle bişi olduğunu tahmin etmiştim ama sky anlatmamıştı. Anneme bir kaç gün benimle kalabileceğini söyledim. Anneme gelmesi için fazla ısrar etmedi. Çantamı hazırladığımda alt kata indim. Sky buzdolabında bulduğu çilekleri yiyordu. Her zaman çilekleri çok severdi. Bazen o kadar çok yerdi ki onu hastaneye götürmek zorunda kalırdık. Gülümsedim. Neymar bizim sesimize uyanmış saçlarını düzeltmeye çalışarak yanımıza geldi. Onu öptüm. Çantamı görünce ne olduğunu anlamadı. Ona bi kaç gün Skyla beraber otelde kalmak istediğimi söyledim. Kaşları çatıldı. Bu fikirden hoşlanmamıştı. "Neden otelde kalmanız gerekiyor ?"."Ney...lütfen böyle olması daha iyi.....hem belki beni özlemen daha iyi olur"."Olmaz...sevgililerimle hep uzak oldum...neredeyse haftada bir iki kez görüyordum şuana kadar......sen hep yanımdasın ve bu çok hoşuma gidiyor...ev gelince evi boş bulmamak harika bir duygu...seni özlemek istemiyorum" dedi. Tanrım.. şuan o kadar tatlıydı ki hemen burda kalmaya karar verebilirdim. Gülümseyerek bakıp "kısa bir süre...." dedim. Biz konuşurken Sky çilekleri havaya atıp ağzıyla tutmaya çalışıyordu. İkimizde ona baktık.  Çünkü çok şapşal görünüyordu.
Ben mutfağa girip atıştırmalık bir şeyler hazırlarken Sky Neymar'a onu inceler gibi bakıyordu. "Sen televizyondakinden daha siyah görünüyorsun" dedi. Açık sözlülüğü beni öldürüyordu.  "Sky!"."Ne var ? Bana bağırma ben abinim" Neymar güldü. "O haklı Hurry. Abilere böyle davranılmaz" dedi.
Bir kaç bir şey yedikten sonra Neymarı son bir kez öpüp evden çıktım. İlk önce Sky ve benim için bir otel buldum. Skyı otelde bıraktıktan sonra koşarak atremana gittim. Tam zamanında gelmiştim. Ama Jesualdo geç kaldığımı söyledi. "Hayır tam vaktinde geldim" ciddi bakışlarıyla karşılaşınca cümlemi "üzgünüm bir daha geç kalmam" la bitirdim. Atreman boyunca ne yapacağımı düşündüm. Sky burda çok kalamazdı. Mutlaka geri dönmeliydi. Onunla bunu konuşacaktım.
Antreman bittiğinde bende bitmiştim. Çimlerden kalkmam oldukça uzun sürdü. Sonunda kalkıp hazırlandıktan sonra otele döndüm.
Hafta çok zorlu geçmişti. Neredeyse hergün antremanım vardı. Ve işler Valencia dakinden daha zordu. Bu tempoya uyum sağlayamıyordum. Herşey daha zordu. Yapamayacağımda korkuyordum. Antemanlardan her zaman çok yorgun dönüyordum. Ve bir kaç saat Neymarla telefonda konuştuktan sonra hemen uyuyordum. Sky bu halimden mutlu değildi. Benimle kalmaktan sıkılmıştı. Bende ona artık geri dönmesi gerektiğini bu sene okulu bitirmek istiyorsa derslerini aksatmaması gerektiğini söyledim. "Hurry....ben orda seni çok özlüyorum.. Sen yokken babam ve anneme katlanmak daha zor.." dedi. Gülümseyip ona sarıldım.
Her ne kadar gerçekte abim olsada o benim ufak kardeşim gibiydi. Hep ona yardımcı olurdum , birseyleri öğretirdim , sorunları olunca onu ben dinlerdim. O hep böyleydi ama ondan hiç bir zaman utanmamıştım. ve ben onu böyle seviyordum. Sonunda gitmek için ikna olduğunda ona benim onları görmeye geleceğimi söyledim şimdi biraz daha mutlu görünüyordu.
Ertesi gün antremanım olmadığı için Skylı gezmeye çıkardım. Biliyordum o tam bir Madrid'liydi ama Barcelona'yı da şehir olarak en az benim kadar sevmişti. Biraz daha dolaştıktan sonra onu havalimanına götürdüm. Yoldayken Neymar aradı benimle görüşmek istediğini söyledi. Bende bizimle gelebileceğini söyledim. Biz uçağı beklerken Neymar geldi. Onu ne kadar özlediğimi o zaman anladım. Ona koşup sarıldığımda sanki uzun zamandır görüşmemişiz ve o beni havaalanına karşılamaya gelmiş gibi görünüyorduk. Halbu ki aynı şehirdeydik. Sadece Sky ilgilendiğim ve antremanlarımın çok sık olması nedeniyle görüşememiştik. Tanıdık parfümünün kokusunu bile hissetmek beni çok daha iyi hissettirmişti. "Seni çok özledim"."bende"
Kendimi ilk kez Neymar'ı gördüğüm gün de gibi hissettim. Maçtan önce onu havalimanında görmeye gitmiştim. Onu ilk gördüğüm de mutluluktan ağlamıştım. Oysa bana bakmamıştı bile. Şimdi herşey çok daha farklıydı. Daha iyiydi.
Sky'a annem ve babam için aldığım hediyeleri verdim. Yakın zamanda tekrar görüşeceğimizi söyledikten sonra uçağın anonsunu duyduk. Onunla vedalaştım.

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin