our

1.7K 57 4
                                    

"Bensiz ne yapiyordun ?"."Hiç sadece kimsenin ne dediğini alamayarak öylece takıldım"
Ney'le arabadaydık ve sonunda artık yeni evimize gidiyorduk. Tatil için buraya geldiğimiz belli olunca Neymar ikimiz için yeni bir ev a tutmuş. Benim haberim olduğun da ise çoktan evin içi dekore edilmişti bile. Gerçi benim için pek bi önemi yok. Sadece Neymarla birlikte olmak istiyorum.

Nihayet eve geldiğimizde sekerek eve girdim. Çünkü fazlasıyla mutluydum. Ney kapıyı açarken de sabırsızlanıyordum. Sonunda eve girdiğimiz de etrafa bakmaya başladım. Aslında ne kadar umursamasamda eve bayılmıştım. Tahmin ettiğimden çok daha büyük ve ferahtı. Burda uzun süre kalabilirmişim gibi hissediyordum. Belki evlenirdik ve bu evde kalırdık. Çocuklarımız olacağın da ise ben futbolu bırakırdım çocuklarımıza bakardım. Tamam bu kulağa fazla saçma geliyor.
Neyin arkamda olduğunu unuttuğumda ayaklarımı yerden kesip beni kaldırdı. Ufak bir çığlık attım. Beni biraz döndürdükten sonra tekrar yere bıraktı. "Ney burası harika!"."biliyorum. Beğenmene sevindim. Burası bizim evimiz olur diye düşünüyordum " . "Gerçekten mi ?" . "Evet". "Sen yokkende buraya gelebilir miyim ?" . "Ben yokken niye gelesin ki ?" . " yani benimde evim mi anlamında demiştim" . " anladım evet tabii"

------------------

İkimizin olan evin ikimizin olan salonunda sadece benim olan sevgilimle öpüşüyordum. Evet biraz bencilce davranıyor olabilirim ama böyle düşünmek beni çok mutlu ediyor.
Dudaklarından ayrıldım. Kollarımı boynundan çekmeden nefesimi normale sokmak için bi süre başımı omzuna yasladım. Sonra koltuktan kalktım. Ve Neymar'ıda çekmiştirmeye başladım. Ben onu herhangi bir yere götürmeye çalışırken "Sana evi sonra gezdiririm diye düşünmüştüm" dedi. Gülümseyip ona baktım. "Bu evin her her yerinde anılar bırakalım istiyorum"

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin