Gece

2.8K 120 10
                                    

Konuşmayı bi kenara bırakıp öpüşmeye başlamıştık. Bütün diyeceklerimi hazırlamıştım. Ama artık bi önemi yoktu. Tek odaklanabildiğim dudaklarıydı. Asla bitmesini istemeyeceğin bişiydi...soğuk kola içmek gibi....barcelona maçı gibi ama çok daha yoğun vazgeçilemez bişi. Ellerimi boynuna dolamıştım. Saçlarının arkası kısa olduğu için lanet ettim. Elini tshittümün içinde gezdirince kendime gelip geri çekildim. Hızlı hızlı nefes verirken "Ne oldu ?" dedi. Bişi söylemeyip üstümü düzelttim. Nefenimiz düzene girince "İstemiyor musun ?" dedi. Güldüm. Ben...onu istemiycem ? Komikti. "Hayır , ama en son seninle kavga ediyorduk ve şuan bunu geçiştiremessin" dedim. Güldü. "Bende bu özel olsun istiyorum falan diyeceksin sandım çok korkmuştum"."merak etme demem benim için seninle olduğum her an özel"dedim. Bana sanki aşık oluyormuş gibi gülümseyerek baktı. Karşı koltuğun üst kısmına oturup ona baktım. "Neyse konumuz bu değil. Konumuz Bruna...o niye buraya geldi ? Seninle ne konuşacaktı ?"."Aaaa anladım senin derdini"."Anlat o zaman"."Buraya gezmeye gelmiş ve beni görmek istemiş sadece. Bişi demedi"."Bana seninle konuşması gereken bişi olduğunu bu yüzden toz olmam gerektiğini söyledi"."Vayy cidden böyle mi dedi?"."neden gülüyorsun ?hoşuna mi gitti bu ?"."Hayır sadece böyle demesi komik geldi"."ne kadar kalıcak?"."ben nerden bilebilirim bunu ? Ondan önce asıl sen bana bugün Karamelle buluşmanı anlat. Neden buluştun onunla ? Sana olmaz demiştim"."evet ama bende sana tamam buluşmam dememiştim. O benim arkadaşım Neymar buna karışamazsın". "İyi Bruna'da benim arkadaşım"."Sen beni salak mı zannettin ? O senin eski sevgilin!"."olabilir ama şuan arkadaşım"." öyle diyip sıyrılamassın"."Sen benimle inatlaşırsan bende seninle inatlaşırım"."offf tamam bu konu kapatalım çok saçma yerlere gidiyor"."bana uyar"

Bi süre sessizce oturduk. Canım sıkılınca kalktım. Televizyon un altındaki sehpada duran sey dikkatimi çekmişti. Şu beats'in hoperlör şeysindendi. Telefonu çıkardım. Ney'e dönüp takabilir miyim diye sordum. Keyfine bak dedi. Telefonu takıp X Amassadors Jamie &N Commons - Jungle 'ı açtım. Harikaydı. Bu şarkıya bayılıyordum. (Dinlemeyen kaldıysa dinlesin) "bunu biliyorum"."heralde bilirsin klibinde oynuyorsun"."olsun söylemek istedim"

"Yarın antremanım var" dedim. "Güzel benimde maçım var ama beni bekle tamam mı gece anlatırsın nasıl olduğunu"."tamam olur."."Hangi numarayı aldın ?"."23, artık Hurricane Beckham'ım."."Güzel senin için önemli miydi?"."Evet uğurlu numaram" kalkıp müziği degiştirdim. "Bu çok güzel bişiymiş"."o klipten sonra almıştım" yanına oturdum. "Tartışmamız bittiğine göre-" dediğini anlamamış gibi yapıp "evet artık uyuyalım uykum geldi" kalkıp elinden tutup onu çektim. "Benim uykum gelmemişti ama" dedi. Üst kata çıkıp odamıza girdik. Artık burasına odamız diyebiliyordum çünkü bir kaç gecedir hep onunla uyumuştum. Ve bunun hep böyle kalmasını istiyordum. Onunla uyumak o kadar güzeldi ki uyurken yanımda ki sıcaklığı hissetmek...yanımda olduğunu bilmek... tarif edilmezdi.

Odaya girince üstündekileri çıkardı. Bende dolaba dayanıp onu izledim. Sadece boxerıyla kaldı. Pijama giymediğine sükrettim. Beni görünce sırıttı "Geri çekilen sendin biliyorsun"."Evet şundan bahsedip durmasana sen"."farkında mısın bilmiyorum sen beni izliyordun"."herneyse işte" gülerei yatağa girdi. Bende üstümü çıkardım. Şortum ve yarımatletimle kalmıştım. Oda bana bakıyordu. Ona dönüp "farkında mısın bilmiyorum sen beni izliyordun" dedim. Güldü. Bende onun yanına yatağa girdim. Bi süre uyumadan öylece yattık "Biliyor musun  önceden bir an önce gün gelsede maça çıksan diyordum şimdiyse maç günleri hiç gelmese de hep birlikte kalabilsek diyorum"."Biliyorum aynı şey banada oluyor"
3Bin oldum beybileeer!!! Sizi seviyorum teşekkürleerr ❤

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin