El Clásico

2K 82 11
                                    

Galibiyetimizin ertesi günü izin günümüzdü. Yinede erkenden büyük bir coşkuyla kalktım. Telefonumda crazy in love 'ı açıp kahvaltı için krep yapmaya başladım.

" Cuz your love got the best of me

And baby you're making a fool of me

You got me sprung and I don't care who sees

Cuz baby you got me so crazy

Krepleri masaya koymak için döndüğümde Neymar'a çarptım. Aman Tanrım , niye beni korkutup duruyorsun ?"."Sanada Günaydın"."Hazırlamama yardım et de kahvaltı yapalım"

Kahvaltıdan sonra sıra internetteydi. Bilgisayarı alıp haberlere bakmaya başladım. Bu sırada babam aradı. "Hurricane , seninle gurur duyuyorum. Bu kadar başarılı olacağı tahmin etmedim. Benim kızım bir star oldu" onunla konuşurken haber sayfalarına bakmaya başladım. Spor sayfalarında benim büyükçe çekilmiş bir fotoğrafım vardı. Maçtayken çekilmişti. Manşeti okudum. "Dünyanın ilk şampiyonlar liginde oynayan kadın futbolcusu açılışı 2 golle yaptı !"
Telefonu kapattıktan sonra başka sayfalarada girdim. Başlıkları okumaya başladım. 'Hurricane Kross adından epeyce süre söz ettirecek gibi'

'Barcelona , Kralı için bir Kraliçe buldu !"

'Neymar Jr'ın yeni sevgilisi kuralları alt üst ediyor'

Gülmeye başladım. "Ney ! Bu başlıkları görmelisin" yanıma gelip ekrana baktı. Oda güldü. "Kral'dan kast ettikleri Linoel'se yanılıyor sen sadece benim princesa'm olabilirsin" yanağıma bi öpücük kondurdu. "Bunlar harika değil mi ?"."Evet daha da çok konuşulacaksın"

Bi makalede FIFA'nın açıklaması yazıyordu. Ona göz gezdirdim. 'Kesinlikte resmi bir oyuncudur"
İşte bu ! "FC BARCELONA'yla resmi bir anlaşma imzalayan Hurricane Kross'u önümüzdeki maçlardada izleyebileceğiz" Üstümden bir yük kalkmış gibi hissettim. Adamın dediği şeyleri hatırladım. 'Firmamız sizi deniyor' Artık işe alınmıştım! Rahatca önüme bakabilirdim. Bunu Neymar'a da anlattım. Bana gözlerinin içi parlayarak bakıyordu. En az benim kadar oda mutlu olmuştu. Bi an onula beraber olduğum için ne kadar şanslı olduğumu düşündüm.

Hafta boyunca antremanlarımıza gitmeye devam ettik. Ama işler biraz daha garipleşmişti. Çünkü artık tanınıyordum. İnsanlar benimlede fotoğraf çektirmek istiyordu. Herkese nazik davranmaya çabalıyor dum. Ama bu takımla çalışmak gerçekten zordu. Beni çok zorluyorlardı ve antremanlardan sonra direk eve gitmek istiyor oluyordum. Evde de pek Neymar'ın sevgilisi modlarında olmuyordum. Genelde uyuyordum ya da uyuya kalıyordum. En ufak bi tatilde bunu telafi etmeyi düşündüm.
Cumartesi sabahı bana seslenen boğuk bi ses uyandım. "Hurricane" gözlerimi açmak istemiyordum. Biraz daha uyumaya ihtiyacım vardı. "Bebeğim , kalkman gerek" gözlerimi açtığımda Neymar'ın yeşile kaçan gözleriyle karşılaştım. Bi Brezilya'lıda nasıl bu kadar güzel gözler olabiliyor diye düşündüm. "Antremana geç kalıyoruz"."Ne antrenmanı ? Bugün cumartesi değil mi ?"."Evet , çünkü maç olduğu için"."Ne maçı ?" Çarpık çarpık gülümseyip bana inanamayarak baktı. "Haberin yok mu ? Nası haberin yok ?"."Tanrım , Neymar ayakta duracak halim yoktu. Bakmadım. Ne var ?"."Aslında sen ve ben diyebiliriz.....El Clásico" birden başımı yastıktam kaldırdım. "Ne ? Sen ne dedin ? Yani bildiğimiz lanet Real'le maçımız var ve benim haberim yok mu ?"."Aynen öyle. Günler öncesinden haberin olmalıydı"."Aman tanrım Neymar ! Aman Tanrım ! Bu gerçek olamaz! Bende gelecek miyim ?"."Hayır seni evde bırakıyoruz , tabi ki sende varsın !"."Tanrım!!!" Yataktan kalkıp lavaboya koştum ve yüzüme su çarptım. Barcelona da oynayacağım zamanı nasıl El Clasico olacağı zamana denk getirmiştim? Dostum harikayım. Çabucak odaya geri dönüp giyinmeye başladım.
Yolda hızlı adımlarla yürürken Neymar'a "James Rodriguez'le tanışabilir miyim ?" diye sordum. "Bazen o kadar saçma sorular soruyorsun ki ve bunlara cevap vermek zorundayım. Evet taşınabilirsin James , Bale , Ronaldo hepsiyle" kendi kendime Ronaldo'yla tanışmak istemiyorum diye düşündüm. Ondan oldu olası hoşlanmıyordum. Belki çok iyi bi insandı ama bu daha önce hiç umrumdada olmamıştı.
Diğerlerinin yanına geldiğimizde Douglas "Nerde kaldınız ?" dedi. Adriano , Rafinha ve Dani de bizi dinliyordu. "Hurricane Real Madrid maçının olduğunu daha yeni öğrendi ve kabullenmesi biraz uzun sürdü." "Siz niye bana söylemediniz ki sanki ?" diye atıldım. Dani "Üzgünüm nasıl unuttum. Biz hep bunu birbirimize söyleriz. Rafi bugün El Clásico var!" Rafinha şaşırmış taklidi yapıp "Aman Tanrım !" dedi. "Haha gerçekten çok komik işinize bakın"
Antreman boyunca çok gergindim. Daha sadece basit bir maça çıkmışken Real Madrid maçıyla nasıl başa çıkacaktım. Bütün maçı yedek klübesinde geçirmeyi diledim.
"Hayır Neymar ben çıkamam oraya.."."Hurricane şunu yapmayı keser misin ?" soyunma odasında bir biz kalmıştık. Herkes dışarı çıkmıştı. Ben çıkacak cesareti kendimede bulamıyordum. "Ben çok kötüyüm karnım ağrıyor. Çıkmamalıyım"."bişi olmaz geçer"."Ama Ney-"."Hadi ama Hurry" kapıyı açıp beni kolumdan tuttu ve dışarı çekiştirdi. "James'le tanışmak isteyen sen değil miydin ? Gel ve tanış" ben direnmeye çalışırken çoktan Neymar beni dışarı çıkarmıştı bile. Sahaya doğru koridoe gibi uzanan yol kalabalıktı heryerde beyaz formalı insanlar görüyordum. Birbirine sarılan Marcelo ve Dani'yi görünce artık utangaçlığı bi kenara bırakmalıyım diye düşündüm. Onların yanına gittim. Marcelona banada sarıldı. "Aslına bakılırsa Hurry beni aradığın gün bir rüya gördüğünü o yüzden böyle davrandığını düşünmüştüm. Ama şimdi şu haline bir bak.....harika görünüyorsun"."sende öyle !" dedim. Kısık sesle James'le tanışmak istediğimi söylediğimde arkalara bakıp "Hey ! Rodriguez buraya gel. Seni tanıştırmam gereken biri var" dedi. Kısa süre sonra Jamesi gördüm. Ve oda beni görünce yanımıza gelip gülümsedi. "Seni görmek ne güzel , bende seninle tanışmak istiyordum. Hurricane diğmi ?"."Evet.."."Güzel tanıştığımız için memnunum"."bende"

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin