ARKADAŞLAR -I

2.2K 83 23
                                    

Bu bölüm çok şeker tatlış bi bölümün başlangıcı oldu. Umarım diğer bölümü de bununla ilgili çok tatlışlı bi bölüm olarak yazabilirim. İyi okumalarr !!

Sabah kalkıp yatakta gerindim. Yanınma baktığımda boştu. Bi an refleks olarak antremanda olduğunu düşündüm. Ama bugün ikimiz içinde tatildi. Yataktan kalkıp telefonumu alacaktım ki telefon yerinde yoktu. Kapıyı açıp odadan çıktım. Alt kattan yüksek sesle konuşma sesleri geliyordu. Merdivenlerden inerken bunun bir tartışma olmadığı düşündüm.

Ney benim telefonumla biriyle konuşuyordu. Ve pekde dost canlısı bi konuşma değildi. "Ney napiyorsun sen ? " dedim. Bana baktı ama bişi demedi. Telefondakine "ona vermiycem sen benim dediğime cevap ver" dedi. Telefonu uzanıp almaya çalıştım ama vermedi. "Bana verir misin şunu ? Kim o ?" dedim. Karamel olupta saçma sapan bişi dememiş olmasına dua ettim. Ama büyük ihtimal oydu. Çünkü Neymar ona gıcık olurdu ve onunla arkadaş olmamı istemiyordu. Yine de nolduğunu öğrenmek istiyordum. Bi kaç defa telefonu bana vermesi için onu çekiştirdim. Ama vermedi. Yüzünden de neler olduğu hakkında hiçbirşey anlanadım. Çok ifadesizdi. İçimde bi korku oluştu. Neden böyle davrandığı ve neler olduğunu bilmiyordum. Sonunda Ney telefonu bana uzattı. "Al şarjın bitti" telefonu alıp cebime koydum. "Ne olduğunu söylecek misin ?"."Senin şu arkadaşın Karamel sen uyurken sürekli sana mesaj attı bende onu aradım ve ne söyleyecekse bana söylemesi gerektiğini söyledim" arkadaşım kelimesini söylerken hoşuna gitmediğini belirmek için vurgu yaptı. "Peki...nolmuş ?"."Sana söylemesi gereken önemli birşey varmış , bana söylemedi" bu durumdan çok rahatsız görünüyordu. "Bişi yoktur onunla konuşup öğrenirim"."Konuşma. Sana konuş mamanı söylüyorum ve sen hala onunla konuşuyorsun"."Aslında sen bana görüşmemem gerektiğini söylemiştin"."Hurricane..."."Tamam bişi fark etmedi ama sen neden böyle yapıyorsun anlamıyorum ki arkadaşım olmayacak mı ? Herşeye karışabileceğini söyledin. Madem karışıyorsun söyle hep biriyle arkadaş olduğumda böyle mi davranacaksın ?"

Bi süre bişi demden camdan dışarı baktı. Haklı olduğumu biliyordu. Hep böyle davranamazdı. Bunu kıskançlıktan mı yoksa gıcıklık olsun diye mi yapıyordu anlamıyordum. Ama bu onun elinde olmayan bişi olduğunu artık böyle davranacağını söylüyordu. "Mesela kendi takımından insanlarla arkadaş olabilirsin buna bişi diyecek değilim"."Onlarla zaten arkadaşım , bi kaç iyi arkadaşımda var"."Güzel....hem Dani ve Rafinha'yla da arkadaş sayılırsın değil mi ? Bunada bi sözüm yok"."Gerçekten ne kadar iyisin böyle Ney! Bunlara kızmadığın için minnettarım(!)" dedim abarta abarta. "Dalga geçme Hurry , sana yeni arkadaşlar da bulurum"."Pekala bişi demiyorum seninle tartışmamı istemiyorsan bende tartışmam" Kalkıp ona sarıldım. Tekrar neşeli haline geri dönmüştü. Belli ki dediği gibi söylediklerine karşı çıkmam fikri hoşuna gitmişti -paşaya bak asdf-

Beraber kahvaltı ederken öğleyin kızlarla buluşacağımdan bahsettim. Ve yerken bir yandan kızlara adresi mesaj attım. Geldiklerinde ben daha hazırlanmamıştım. Buda ne ? Onlara Neymar'ın ev adresini verdiğim için ışık hızıyla falan mı gelmişlerdi. Kapı açtım ve beklemelerini hazırlanacağımı söyledim. Ben konuşurken arkadamdan Ney'i gördüler. Ana " Hakikaten Neymar'mış!" diye komik bir tepki verdi. Neymar güldü.  Bizde güldük. Ben hazırlamaya giderken Ney kızlarla konuştu. Çabucak giysilerimi giydim. Saçımı toplayıp çantamı aldıktan sonra alt kata indim. Neymar bana gitmeden önce bana güvenip güvenmeyeceğini sordu. Güvenebileceğini söyledim. Gidip Karamelle buluşur muyum acaba diye bunu sormuştu.gitmeyecektim o kadarda merak etmiyordum.  Kızlar bi süre Neymarın ne kadar kusursuz göründüğü hakkında konuştular gerçekten de öyleydi. O yüzden bişi demedim. "Hurry cidden onunla yaşıyorsun bu inanılmaz"."bende her sabah kalktığımda bunun ne kadar inanılmaz olduğunu düşünüyorum ama birazcık alıştım denebilir"

Kızlarla mağaza mağaza gezip kendimize kıyafetler aldık. Breezy'e yeni kranpon baktık. Dönüşte kafeye gidip oturduk. Kahvelerimizi içerken kaldırımdan geçen Karameli fark ettim ve neden olduğunu bilmeden kendimi gizleme hissine kapıldım. Artık daha fazla Neymarla Karamel konusunda tartışmak istemiyordum. O yüzden belkide hiç değilse daha az samimi olmamız daha iyi olacaktı.  O geçerken başımı eğdim. Bunu yaptığım için kendimi kötü hissetmiştim. Ama benimle konuşmak istiyordu ve suan onunla konuşacak modda değildim. Tamam artık uslu bir kız olarak günü bitirdiğime göre eve dönebilirim!

Elimde paketlerimle eve döndüm.  Kapıda ki güvenliklerden biri elimdekilerin bi kısmını aldı. İçeri      girince paketleri bi  kenara bırakıyordum ki Oturma odasının kalabalık olduğunu fark ettim.  Demek Ney'de ben yokken birileriyle takılıyordu. 

Neymar sesimi duyacak ki odadan çıkıp beni karşılamaya geldi. Arkasından beni karşılımak için gelen kişiyi görünce bir çok yaşadım. Elimde ki paketi düşürdüm. "Ney eğer bana yeni arkadaş bulacağını söylerken kast ettiğin buyduysa muhteşemsin!" Karşımda gördüğüm kişi cidden David Luiz miydi ? Yoksa peruk takmış başka birisi mi ?

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin