Absolut Vodka

3K 115 7
                                    

Bu sefer harbici harbici bi bölüm yazdım. Cidden harbici ! Böyle bi hikaye gece yayınlanmayı hak ediyordu :) Okumalar için teşekkürler!
Sizi seviyorum ❤

Lütfeen yorrumm pls pls





Karamel biraz bizimle oturdu. Hala Neymar'la 'arkadaş' olduğuma inanamıyordu. Bende inanamıyorum bazen kendi kendime birden heyecan yapabiliyordum ama buna alışmıştım. Bi süre sonra Karamel gitti ve bizde Neymarla yürüdük. "Bu çocuğu ne zamandır tanıyorsun?"."otelde kaldığım sürede tanıştım"."pek düzgün birine benzemiyor"."bunu bilemessin-" Ney'in telefonu çaldı. Dinledim ama pek bişi anlamadım. Kapatınca "Akşam için bara gideceklermiş benide çağırıyorlar beraber gideriz diğmi ? "."Sorun olmassa olur , Karamelde gelebilir mi ?" bi süre onaylamaz şekilde baktı ama sonra "olur" dedi. Bizde hava kararana kadar gezmeye gezmeye karar verdik. İlk önce bana güneş gözlüğü baktık. Çünkü hiç yanıma almamıştım ve güneş çok parlıyordu.

Dükkandan çıkarken gözlüklerimi taktım. Neymar çok havalı göründüğümü söyledi. Yolda bi köpek gördüm ve eğilip onu sevdim. Hayvanları çok seviyordum. Hep bi köpeğim olsun istemiştim. Ama ailem hayvan işine sıcak bakmamışlardı. Neymarda benimle birlikte sevdi. Yürümeye devam ettiğimizde "benimde köpeğim var Poker , bi gün seninle onu görmeye gidebiliriz"."Evet güzel olur biliyorum. Nerde ?'."Şimdilik ailemle kalıyor"

Çok güzel bi gün geçiyordum onunla baş başa. Sevgili gibi. Bir çok yer gezdik. Hava kararırken baloncu gördük ve Neymar bana kocaman bi mickey mouse uçan balon aldı! Hala ufacık bi çocuk gibiydim. Böyle şeylere bakılıyordum. Ney benim için onu bileğime bağladı.

Arkadaşları aradığı için bara gittiğimizde balonu çözüp oturduğumuz masanın kenarına bağladım. Arkadaşlarından tanıdığım vardı. Mesela Dani her zamanki gibi ve David Brazil !  David benim çok sevimli olduğumu söyledi. Bundan dolayı çok memnuniyet duydum. Tina diye bi kızla tanıştım kız çok tatlıydı. Arkadaş olabileceğim biriydi. Fazla abartmadık bira içtik. Daha sonra karamel de bize katıldı. Onu tanıştığım kişilerle tanıştırdım. Kısık sesle "Tinayı sana ayarlayabiliriz" dedim. "Tabi ya oda bi evsize bayılır" dedi güldük. "Sen evsiz değilsin bi kere o kaldığın otel çok pahalı"."zengin bi evsiz diyelim" kahkaha attım. Neymarla göz göze geldik. Ama görmezden geldim.

Tinayla barmen in yanina gidip daha sonrası için bi şise absolut vodka aldık.

Biz geri masaya dönerken Karamel'in "bu balon kimin böyle?" dediğini duydum. Neymar "Hurricane'nin." dedi. Gergin havalar esiyordu. Vodkayı çantama koydum. Sonra Neymarın yanına oturdum. "Nihayet görüşebildik az kalsın kayboldun sanıcaktım"."merak etme geri dönmemiz gerektiğinde gidiceğim yer belli ;)" Geri kalan zamanda bol bol selfie çekip instagrama attık. Yeni dostlar kazanmak muhteşemdi. Özellikle Neymar'ın arkadaşlarıysa "Sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum" dedim. Herkes bizde Hurry gibi şeyler dediler. "Ama şu beyfendi yi tanıyamadım ünlü falan mısınız ?" Daniyi ima ederek söyledim. "Sanmıyorum bu gecenin starı sensin gibi görünüyor" dedi. Gülümsedim.

Bardan ayrılıp eve geldiğimizde ikimizde ayıktık. Ve Vodkayı içmemiştik. Bende eve girince çantamda çıkardım. "Süpriiizz...evde kolamız var mı ?"."Evet iyi akıl etmişsin"."Tabiki" İlk kolaları koyduk sonra vodkayı. Pek vodka içmezdim . ama bu bi harikaydı. Özellikle kola ile olunca sevmem daha kolay oluyordu. Bardan dönmemize rağmen gece yeni başlamıştı bizim için.

İçtikçe sanki daha cesur bi insan gibi hissediyordum. Daha rahat biri gibi. Yani olmak gerektiği gibi.

"Hıı sonra noldu ?"."tabiki ben düştüm!" Neymar güldü bende gülüyordum. Nedensizce çok eğleniyorduk. "Biliyor musun barcelona maçları izliyorum ve sen gol attıktan sonra öyle seviniyorsun ki bazen uçuyorsun bile!"."Pek izlemedim kendime ama çok havalara giriyorum öyle oluyordur"."Evet bazende Messiye sarılıyorsun bazen insanın Messi olası geliyor" güldü. Gülerek bana sarıldı "Messi olabilirsin!" Cidden kafamız güzeldi bunu fark ediyordum. Ama bu çok sevimliydi. Sürekli gülüyordu.

Ben kolayı daha fazla koyuyordum. Neymarsa vodkayı daha fazla koyuyordu. Ben hafif bulanık görmeye başlayınca kestim ve onun anlattığı komik şeyleri dinledim.

"Anladık ki vodka harikaymışşş"."eveeettttt"

Vodka çok az kalmıştı. Kolamızda bitmişti. "Ney çok sarhoşuzzz" dedim. "Galiba..bunu arada yapalım ama...arada değil..hep" bi sessizlik oldu. Daha önce olduğu gibi. Fazla yakındık. Tek farkı bu sefer çekimser değildim. Ney elini boynumda dolaştırdı. Böyle bakarak beni büyülüyordu. Çok geçmeden beni öptü. Her zaman istediğim hayal ettiğim şeydi. Aynı hayal ettiğim gibiydi. Kısa bi an bekleyip benim karşılık vermemi bekledi. Bende ona karşlılık verdim. İçkinin verdiği özgüven her zaman istediğim şeydi. Çekingen olmamamı sağlıyordu. Ve kalp atışlarımın aşırıya kaçmamasını. Ellerimi boynuna doladım ve öpmelerine karşılık verdim. İkimizde nefes nefese kalınca onu sıkmamak için bardakları alıp mutfağa götürdüm.

Dönünce Neymarın odasına gitmesine yardımcı oldum çünkü nerdeyse sızacaktı. Odanın ışığını açınca açmamamı istedi bende geri kapattım. İçeri girince direk kendini yatağa attı. Yanına gidip gömleğinin düğmelerine açtım. "Sende biraz yardımcı olur musun Ney" dedim. Biraz doğruldu gömleğini çıkardıp geri yattı. Eminimdim ki şuan bu hoşuna gidiyordu. Yoksa çok uykusu olduğundan falan değildi. Pantolonunun fermuarınıda açtım. Karanlık olduğundan cidden uyuyup uyumadığını göremedim. Gidicektim ki elimden tuttu "gitme" dedi. Bunu duymak çok iyi gelmişti. Yine onunla uyuyacağım fikri çok hoştu. Beni odadan salmadığı için bende üstümdekileri çıkardım. Ve içime boxer giydiğim için şükürler ettim. Şarhoştum ama sonuçta utanabilirdim. Bende yanına yattım. Uyumuştu ama ben gelince bana sarıldı. İlk defa hayal kurarak değil hayallerimi yaşarayarak uyudum.

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin