Training

2.9K 119 11
                                    

Sabah kalktığımda güneş gözümü alıyordu. Fazla parlaktı. Yanıma baktığımda Neymar yoktu. Uzanıp telefonumdan tarihe baktım. Antreman günü ! Yatak kalkıp banyoya girdim. Kendimi daha zinde hissetmem için yeterliydi. Mutfağa inip ne yiyebilirim diye baktım. Dolapta çilek vardı. Harika! Süt ve mısır gevreği çıkarttım. Kaseye mısır gevreğini koyup üstüne sütü döktüm. Sonrada ufak ufak çilekleri kestim. Şahaneyim. Hızlı hızlı kaşıklarken Karamel'i arayıp telefonu kulağıma koydum. "Hey?"."Hadi hazırlan buluşuyoruzzz"."Nereye?"."Gelince görürsün sen hazırlan sadece"."sen napiyorsun bişi mi yiyorsun?"."Evet çünkü ben çabuk oluyorum sende olsan diyorum"."tamam tamam nereye geliyim ?"."bi yere gelme ben taksiyle seni otelin önünden alırım" telefonu kapatıp kaseyi lavabonun içine koydum. Üst kata odama çıktım. Altıma nike'ın taytlarından birini giydim. Üstünede yarımatletlerden giydim. Onun üstüne bol bir tshirt giydim. Aynaya baktım. Tanrım! Antremana gitmesi gereken bendim. En seksisi kesin ben olurdum. Tshirtümü kaldırıp karnıma baktım. Biraz yağlanmıştım :D ama hala kaslarım belli oluyordu.

Banyoya girip başıma öne eğdim ve ellerimi suya tutup saçlarımı biraz ıslattım. Hava çok sıcaktı. Spor çantamı alıp içine telefonumu ve ıvırzıvırlarımı koydum. Spor ayakkabıları giydiğimde çıkmak için hazirdım. Tek sorun nereye gideceğimdi. Neymarı aradım ve haliyle açmadı. Napıcaktım şimdi off. Hızlı adımlarla bahçeye çıktım. Bahçe kapısına doğru yürürken aklıma süper bi fikir geldi. Güvenliğe seslenerek "Çocuklarr!! Size bişi sorabilirim miyim ? Bu saatte antremanda olan bir Neymar nerde bulabilirim biliyor musunuz?" ikiside bildiğini söyledi. Harikaydım! Evet ilk taksiyi aradım. Taksiyi beklerken onlarla konuştum. İsimlerini sordum. Checha ve Lenoel olduğunu öğrendiğimde sevimli sevimli gülümseyerek Checha'ya çok tatlı olduğunu söyledim. "Teşekkürler Hanımefendi" keşke Neymarın yanındayken de bu kadar rahat olabilseydim. Şuan büyük ihtimalle ikiside Neymarın sevgilisi olduğumu düşünüyordu. "Güvenlik görevlisi gibi bişi olmak için fazla genç değil misin?"."Sanmıyorum". Biz konuşurken taksi geldi. Tamamdır. Lenoel taksiciye yolu tarif etti. Onların önünde hayali eteğimi tutarak teşekkür etmek için hafifçe eğildim. Taksiye atladığımda önce otele gideceğimizi söyledim. Otelin önünde bekleyen Karameli görünce tam önünde durduk. Kapıyı açıp elimle iktirdim. "Hadi gel!" Karamel binince ilerlemeye başladık. "Nereye gidiyoruz ?"."inan bende bilmiyorum"

Taksiden indik. "Sıkı dur Ney'i kendi yaşam alanında görücez! Dua et sana Messi den imza alabilelim"."Ah gerçekten beni buraya mı getirdin ? Ben Real Madrid'i tutuyorum"."Ya Şaka mısın sen? Gel benimle" onu kolundan çekiştirdim. Geldiğimizde kalabalık bi insan topluluğu vardı. Burdan nası geçebilirdik ki ? Tabiki aradan sıvışmam gerekti ama sonunda geçtim. "Ney! Heyy Dani !!" Dani bana gülerek el salladı. Ney şaşırmıştı. Sonradan oda el salladı. "Şuna bak Karamel! Çok tatlı görünmüyorlar mı ?!"."Evet evet ne demessin(!)" bi süre öylece onları izledik ağzım kulaklarıma varıyordu. Neymar'ı gördüğüm ilk gün gibiydi. Ama daha fazlasını görmüyordum. Bi süre sonra yanlarına gidebildik. Ve bildiğin Messi'yle tanıştım. İçimdeki Kraliçe zafer kazanmış bir edayla böbürlendi. Karamel'e baktığımda en ufak heyecanı yoktu. Ney "burayı nerden buldun ?"."Ben İspanyayı avcumun içi gibi bilirim" dedim. Bi süre Karamelle Ney'i bekledik. Karamel gitmek istediğini söyledi. "Şaka bi yana cidden benide buraya getirdiğin için teşekkürler"."her zaman. Ama benide biraz arayıp sorarsan iyi olur"."tamam ararım"

Uzun süren ama bana kısa gelen bi sürenin ardından Neymarla eve dönüyorduk. Eve gelince çok sıcaklamıştım. Üstümdeki tshirtü çıkartıp kenara koydum.

Döndüğümde Neymar'a çarptım çünkü çok yakınımdaydı. Ellerini belime koyup beni kendine çekti. Çarpık bi şekilde gülümsüyordu. Çok şaşırmıştım. Çünkü bunu yapmasını beklemiyordum. Öpüştüğümüz geceden beri nası davranacağımı bilmiyordum. Büyük ihtimalle umursamayacağını düşünmüştüm. Sonuçta sarhoştuk. Ama hiçde umursamamış gibi görünmüyordu.

"Şimdi söyle bakalım bugün beni mi görmeye geldin?"."E-evet süpriz.   Mutlu oldun mu ?"."Evet gelmeni beklemiyordum"."benimde beklememiş olduğum şeyler var"."mesela?"."meselaaa..." diyip ellerimi boynuna doladım.

Neymar : Antremandan gelmişim , yorulmuşum. Oooo Hurricane mi alırım bi dal.
asdfghjkfhjkj tamam kestim :D

İyi geceler ❤
Azıcık yorum yapın be :'(

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin