P24| "Kalbimi Sökemezsin!" (PART 1)

1.5K 91 12
                                    

HATIRLATMA

En çok Justin'i göreceğime seviniyordum bu yüzden hastane kokusundan arındıktan sonra yanına gitmeyi planlıyordum. Fakat dairesinin kapısını açık görünce bütün planlarımı yoksaydım.

Yanına gidecektim, şimdi

Katarina'yı kenara çekip kapının tamamen açılmasını sağlayan 90°'lık açıyı tamamladım.

Fakat beklediğim manzara bu değildi...Kesinlikle değildi.

24.BÖLÜM (Part 1)

Elinde ki şırıngayı derisine işlemesine izin vermeden aldım. Şaşkınlıkla o ve lanet şırınga arasında mekik dokurken buz gibi bakışlarını bana yolladı.

Benim için önemli olan bakışları değildi, yerde cirit atan küçük poşetler, sigaralar, utuşturucu vb sokuk şeylerdi. Daha kötüsüyse yüzünün hortlağı andırmasıydı. Ne zamandır bu durum da olduğunu bilmiyordum fakat Jim'in Sally'le gittiği anlaşılıyordu.

"Ne sik yapıyorsun göt?!"

Yarı küfür içeren uyarıma karşın ayağa kalktı. Şırıngayı aldığı gibi elinde kırmasıysa beni korkutmuştu.

" Götlüklerinin sonucunu düşünüyorum!"

Şaçlarımı çekiştirip masaya oturdum. "Tanrım. Ben sana ne yaptım!"

Sesini daha fazla yükselterek "Ne mi yaptın?!" Dedi. "Daha ne yapacaksın! Jim senin yüzünden gitti!"

Ayağa kalkıp kolundan tuttum. Leş gibi kokuyordu, sanırım en az iki gündür böyleydi.

"Ben ne yapabilirim! Senin çocuğuna ne yapabilirim!"

Kolunu benden kurtardı. "Bana dokunma! Kendini affettirmeye çalışma!"dedi ve birasını aldığı gibi kapıya yürüdü. "Lanet olsun Mil! Senden başka kimsem yok anlasana! Ailem bile yok! Jaxon denen itten, beni oğlu saymayan Jeremy'den mi yardım isteyeceğim! Söylesene!"

Kemirmekten kanayan dudaklarımı yaladım ve Justin'e doğru ilerledim. Elinde ki birayı alacaktım fakat benden önce davranıp şişeyi merdivenlerde kırdı.

"Karışma! Siktir git evine!"

O an gözlerim yaşlanmaya başlamıştı. Fakat o umursamadan gözlerini ovuşturuyordu ve arada bana baktığında ufacıkta olsa acıyordu. Ama ardından, sinirli görünümünü tekrar takınıyordu. İşte bu sırada yüzünde gülümsemesiyle içeri giren Nero'yu gördü. O sert bakışları keskinleşirken inip kalkan göğüsleri kavga çıkaracağını belli ediyordu. Nero'ya beni dışarıda beklemesini kısaca söyleyecekken kaşlarını çatarak yanıma geldi ve kolumdan tutarak beni kaldırmaya çalıştı. Fakat bu, hikayemizin kızgın karakteri Justin için bir tehlikeydi. Bunu biliyorum. Çünkü az önce tam burnuna gelen Justin yumruğuyla yere kapaklanan Nero, bunu hatırlatmıştı.

Justin, daha ne zaman yaptığını anlamadığım bir şekilde beni göğsüne çekti.

" Onu alamazsın lanet herif! Kalbimi sökemezsin!"

--------------------

Çok fena hastayım. Hatta ölüyorum diyebilirim. Durmadan çalışıyorum ve bu tatile alışmış bünyem için çok fazlaymış. Fakat annemin gözünde sürekli telefonla ilgileniyorMUŞUM. Evet, zaten bu yüzden bir hafta bekediniz. Annemle kavga ettik ve ben hasta oldum. Gözümün içi sürekli okumamdan dolayı morardı. Bunu bile zor yazdım. Çok özür dilerim... Sınır yok fakat en kısa zamanda yeni bölüm gelecek...

(Yorum listesi yapamıyorum. Fakat yorum yapan Bakıciley'lerim kendini biliyor ♡)

Hepinizi seviyorum..

Run To Death .:. JileyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin