veda

665 50 11
                                    

Hm, nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Veda kısmını nasıl yapabilirim diye kafa yorduğumu ve "yap bir güzellik, zeynep" dediğimi hatırlıyorum; ama gerçekten zormuş.

Bu hikayeye on bir buçuk ay önce başladım. İlk dikkatimi çeken: hiçbir Justin hayran kurguda, Justin'in evli olmamasıydı. Ben yeniliklere açık biriyim, halihazırda Justin'in evli ve çocuklu olması benim için normaldi. İlk bölümde yorumların yarısından çoğu "Justin evliymiş" gibisindendi ve sanırım daha ilk bölümde şaşırtmayı başarmışım.

Anneme ve babama, sürekli bu hikayeden bahsediyorum. Hatta babam benim hesabımı bulup birkaç bölüm okumuş xndjcjc. Hepsi şaşırıyor.

Benim Türkçem, mükemmel İngilizceme nazaran kötü. Kompozisyonlarım yetmişin üzerinde, sınavlarımda en düşük kırk yedi almıştım. Facebook'ta hayran kurgu okuyordum sonra yazarlar wattpad sitesinin bağlantılarını yayınladı. Hesabımı sırf okumak için açmıştım; fakat yazmayı denemek istedim.

İlk hayran kurgumu wordpad'e yazdım ve tam bir muamma idi. İkincisi ise wattpad'te yayınladığım ilk hikayem 'Bright Girl'dü (sildim, boşuna aramayın dnxjc) kurgusu garipti fakat pek tutmadığı için ve bir konuda eleştiri aldığım için sildim (pişman değilim).
Sonra 'Bakıcı'ya başladım. Bir ay içinde beklemediğim ilgiyi gördüm, arkadaşlar edindim. Fakat bu satırları yazmadan önce ilk bölümlere göz attığımda ister istemez "Ne biçim yazmışım, kim beğenmiş bunu?" gibisinden triplere girdim.

Ve Bakıcı final oldu.

Tam yerinde final olduğunu ve beklentinizin karşılığında olduğunu düşünüyorum. Karakterlerin çoğu öldü hatta Jim ölmesin, dediniz.
Fakat çocuklar, bu fikri aklıma sokan arkadaşıma kızın djjfjfjgj.

Jim, Miley ve Justin arasında engel gibi duruyordu ve masum pransimizi öldürerek her şeye son verdim.

En çok Nero'ya acıyorum...

Ya ben anlamıyorum. Bende mi sorun var yoksa sizde mi? Ben, kim hangi karakteri sevmiyorsa onu seviyorum. Kurguda burnumun dikine gidiyorum. Onu geçtim, bir ara Justin'i arka plana attığımı düşündüm.

Nero bana göre en mükemmel karakter. Kardeşi için her şeyi göze almış biri. Kimi zaman Juzzy'i kandırıp Miley'e kendini sevdirse de, yaşadıkları her şeyi görünmez kılıyor.

Kız kardeşi, bir yıldır Jack tarafından kullanılıyordu. Üstüne üstlük kız hamile kaldı ve Jack "istemediğini" söyledi. Bu bir abinin kaldıramayacağı olay bana göre.

Nero, Miley'i nasıl buldu?: Nero, hikayede zeki bir karakter. İlk baş Qubec'in hayatına girip ondan Miley'nin nerede olduğunu öğrendi ve yanına gitti, gözlemledi ve ipuçlar bıraktı. Hatta, yakınındakileri deşifre etti.

Justin'e mail yoluyla bir kız gibi tanıttı ve onun hakkında bilgiler topladı. (Son bölümde Nero 'seninle eğlenmek güzeldi' demişti)

Sonra Jaxon'ın yardımcı adamı oldu (lunapark bölümde Miley, Jax'e Nero'dan bahsetmişti ve Jaxon'da tanıdığını söylemişti). Justin' i vuran oydu. Aslında Jack'i öldürecekti. Asıl intikam Jack'te yattığı için Nero bu görevi seve seve yaptı fakat bizim mal Juzzy, Jack'in yanına geçmeye çalışırken hedef oldu. Sonra, Miley, hastane tuvaletinde Jaxon ve Sally'e ait son resimlere bakarken Jim'in bebek arabasını tutan siyahlı kişi Nero idi.
Kısaca siyahlı olan tüm kişiler Nero'idi.
Nero İtalyanca'da "siyah" demek. İsmini Maine'ye gelirken değiştirdi ve ismi bir ipucuydu.

Anlamadıysanız normal xjjdjfjf. Kurgu karışık aslında Nero karışık. Bu arada kimse "Rus Tanrıçasına ne oldu?" diye sormadı. Ayıp jxjfjcjvj

Bakıcı hikayesinin birinci yılında üç yıl sonrasına ait özel bölüm yayınlayacağım.

Finale rekor oy ve yorum bekliyorum Bakıciley'ler ❤❤

au revoir ♡

Run To Death .:. JileyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin