MEZAR

1.7K 175 4
                                    

Karan yattığı yerden hızla etrafı kontrol etti Yoda yerde baygın yatıyordu zaman tamamen durmuş gibiydi . Gerçekten böyle bir şey mümkünmüydü zamanı durmuş gibi göstercek kadar hızlı bir düşünce görüş . İful Karanın yüzündeki şaşkın ifadeyi fark etti ama bunu önemsemeden saldırıya geçti .
Karan kafasını yana çekince İfulun kılıcı kafasını sıyırıp toprağa saplanmıştı .
Karan bunu fırsat bilip karnına sağlam bir tekme atıp onu geri düşürdü yerinden doğrulup yerde yatan Yodaya doğru koşmaya başladı .
Bu sırada neye uğradığını şaşıran 2 kardeş şaşkın bir şekide ona doğru bakıyorlardı . Memut enerjisini kolunda toplayıp yarasını iyileştirdi .
İkisi hep bir ağızdan o kadar kolay değil hayalet daha yeni başladık .
Bu sözlerine karşın içlerinde bir korku oluşmuştu neler oluyordu böyle biraz önce yerde sürünen adam şimdi onlara karşı çıkıyordu ve seslerini çıkaramıyorlardı .

Karan yodanın yanına geldi nabzını kontrol etti kalbi atmıyordu . Hayır hayır hayır şimdi olmaz şimdi ölmeyeceksin İki elini birleştirip kalbinin tam üzerine sert.e vurdu . Bir kere daha vurdu ve bir kere daha ellerini başının üzerine kaldırıp serçe vurdu ve Yoda bir anda yerinden fırlayıp hızla nefes alıp vermeye başladı . Yoda daha ölmedim değil mi öyle olsa sen burada olmazdın . Karan neden ben bir ölümsüz değilim . Hadi yağa kalk buradan gitme zamanı geldi .
Karandan destek alıp ayağa kalktı ve ona tutunup yürümeye başladılar bu sırada İful neden onları izliyoruz hadi işlerini bitirelim artık . Dedi kardeşini dürterek .
Karan bakışlarını onlara çevirip baktı gözlerinde sadece mavi ışık vardı kızgın bir şekilde bizi rahat bırakın dedi . Sözleri iki kardeşin kalbini titretmişti korkudan onunla baş edemezlerdi böyle bir şansları yoktu bir anda her taraf kararmıştı onlarsa sadece karanlığın içinde sönmeye yüz tutmuş bir tutam ışık . Boğulmak üzereydiler . Karan ve Yoda yavaş adımlarla yanlarından giderken öylece bakıyorlardı . Savaşma istekleri tamamen uçup gitmişti artık .
Memut bir anlık cesaret ile bu son karşılaşmamız olmayacak hayalet bunu unutma .
Karan arkasına bile dönmeden evet bir dahaki sefere sizi parçalara ayıracağım o zamana kadar beklemeye devam edin .

Yollarına devam etttiler biraz sonra gözden kaybolmuş sık ormanın içine girmişlerdi . Karan hemen ot aramaya naşamıştı bu sırada Yodada yaşlı bir ağacın gövdesine yaslanmış onu bekliyorlardı . Biraz sonra hazırladığı şeyleri Yodaya yedirdi . Daha sonra da kendisini tedavi etti . Karan da bir taşa yaslanmış dinleniyordu artık . Yoda ordan nasıl olduda kurtulduk . Karan artık bir şeylerin farkına vardım ve bu sayede hayaytımız kurtuldu yoksa ikimizinde kellesi gitmişti şuan.
Yoda peki farkına vardığın şey nedir . Karan kafasını işaret edip işte bu diye cevap verdi . Yoda şaşırmış bir ifade ile saçların çok güzel onu mu fark ettin dedi gülerek .
Karan dalga geçmeyi bırak Yoda ne dediğimi anladın sen aklımı kullandım gelişmiş duyular tekniğini biliyorsundur aynısını beynim ve gözlerim için uyguladım ve beklediğimden çok daha fazlasını elde ettim .
Artık eskisinden çok daha akıllıyım düşüncelerim ve görüşüm hızlandı . Hem de çok fazla bir anda zaman durmuş gibiydi bende bana gelen kılıcı tutup kolunu kırdım daha sonrada diğerini yere devirdim .

Yoda onlarda senin çok daha güçlü olduğunu anlayıp savaşmaktan vazgeçtiler . Karan aslında içten içe korkuya ve umutsuzluğa kapıldılar beni yenebileceklerine inanmıyorlardı artık buda onları savaşmaktan alıkoydu . Yoda yani sadece akılları ile oynadın .
Karan evet yoksa bizi öldürebilirlerdi her ne kadar onlardan daha hızlı görüyor olsamda tepki verme hızım çok yavaş .
Yoda güçlenmen gerekiyordu Karan en ise elindeki ile yetinmeyi denedin hemde potansiyelin varken sanırım farkına vardığın şey bu olmalı .
Karan öylede denebilir diye cevap verdi .
Bu sırada gezgin işte bir adım daha hemde büyük bir adam güçlenmeye başla genç avcı seni bekleyen karmaşada düşmanların çok güçlü olacaklar dünya bile yok edecek kişiler karşına çıkacak korkudan dizlerinin bağının çözülmesini istemiyorsan güçlen günü geldiğinde gökten taşkın bir yağmur gibi üzerine düşmanlar yağacak .

İkili biraz daha dinlendikten sonra tekrardan yola koyuldular ve birkaç saat sonra ormanın ortasındaki büyük taşın önüne gelmişlerdi . Yoda elinde enerji toplayıp kayayı parçalara ayırdı aşağı uzanan bir mevdiven çıkmıştı önlerine . Karan sanırım yapman gerekeni hatırlıyorsundur . Yoda merak etme diye karşılık varmişti .
Enerjiden oluşturduğu eli hızla karanlığın kalbine doğru yolladı el bir kapıya çarmıştı bir anda aşağıdan garip sesler duyulmaya başlamıştı . BUnlar bekçiler olmalıydı tıslayan bir yılan gibi fısıldıyorlardı sanki oldukça rahatsız edici bir sesti bu sanki insanı büyülüyordu enerjjiden el birden parçalara ayrılmıştı .
Hızla esen rüzgar onları içeri doğru çekmişti . Bir anda iki karanlık canavarın ortasında bulmuşlardı kendilerini büyük taş bir kapının önündeydiler . Bekçiler tozlaşıp etraflarını sarmıştı . Karan ciğerlerinden içeri giren boğucu havayı fark edip dizlerinin üzerine çökmüştü . Aynı şekilde Yodada yere yığılmıştı Karanın gözleri kararmaya başlamıştı .
O anda enerjisini açığa çıkarıp her tarafa yaydı bir anda tüm karanlık dağılmıştı . Yoda şaşkın bir şekilde sen şu şansa bak bu yaratıklar senin enerjine karşı zayıflar . Karan sanırım bunun nedenini biliyorum bu Gideonun kalbinden gelme saf enerji .
Yoda her neyse şu kapıyı açalım artık bakalım herkesin peşine düştüğü bu mezarda ne var .
İkili taş kapının yanına geçip itmeye başladılar ve kapı yavaşça aralandı .
Karşılarına büyük mermerden bir lahit çıkmıştı mermer ilk günkü gibi temiz görünüyordu . Buna karşın her taraf kir ve toz içindeydi . Fazla beklemeden lahitin kapağını itip açtılar karşılarına zincirlerle bağlanmış bir tabut çıkmıştı tabutun etrafında bir kılıç yuvarlak üzeri garip bir yazı ile kaplı bir taş vardı .
Karan neden bir tabutu zincirlersinki . Yoda tabikide bir nedenle içerdekinin dışarı çıkmaması için . Karan yoksa deli kral hala yaşıyormu . Tabuttan bir anda takırdama sesi gelmişti .
zinciler bir anda parçalandı ve tabutun kapağı kırılıp tavana uçtu . İçerde üstü başı toz içinde fakir bir dilencinin kıyafetlerine sahip yaşlı çirkin bir adam vardı saçı sakalı ağırmış olan yaşlı adam sakin bir şekilde yerinden doğrulu Kafasını Karana doğru çevirdi ve seni lanet olası neden beni buraya kapattın deyp hızla üzerine atıldı .

@Apusali1599 hikayesini okumanızı tavsiye ederim

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now