BİR ORDA BİR BURDA

1.7K 175 5
                                    

Sabahın erken saatlerinde yola koyulmuşlardı . Başkentin sokakları hala bomboştu sadece sabah rüzgarının sesi vardı etrafta aslında bu sessizlik hiç iyi alamet gelmiyordu insana hızlanıp yollarına devam ettiler biraz sonra şehrin dışına çıkmışlarddı önlerinde dümdüz otlu küçük tepelerden başka hiçbir şey yoktu . Karan arkasındaki şehre baktı hala uykudaydı o sırada şehre doğru gelen atlıları fark etti .
En iyisi biraz daha hızlanalım daha çok yolumuz var .
Yodanın içinde garip bir huzursuzluk oluşmuştu dün geceden beri bu duygu devam ediyordu . Bir şeylerin ters gideceğini hissediyordu içten içe.
Karana bakıp bir sorun mu var diye sordu .
Karan aslında var şehre bizi avlamak için birkaç kişi geldi . Yoda o zaman şanslarına küssünler çünki biz şehirden ayrıldık en azından 2 günleri bizi araştırmaya gider .
Karan o kadar basit değil bunlar çok daha farklı kişiler çok daha güçlüler bunu iliklerime kadar hissedebiliyorum . Bizi bulmaları birkaç saat bile sürmez yanlarında iz sürücü kurtlar var .

Yoda peki şimdi  ne yapacağız . Karan dün sana söylediğim planı uygularsak kurtulabiliriz . Yoda yani kaçıyoruz gerçekten bu kadar güçlüler mi . Karan bunun sadece güç ile alakası yok onlar farklı bunu şimdi tam olarak açıklayamıyorum ama anla işte onlar farklı çok vahşiler sadece öldürmek istiyorlar ne olursa olsun öldürmek istiyorlar özelliklede beni . Şimdilik böyle kişiler ile uğraşmak yerine işimize odaklansak daha iyi olur .
Yoda o zaman hızımızı arttırsak iyi olur .

Bu sırada iful yanındaki kurdun kafasını okşayıp hadi oğlum bizi ona götür . Kurt birden harekete geçip hızla koşmaya başladı herkes atlarına atlayıp peşine tekılmışlardı . Memut kardeşine bakıp sanırım bu sefer onları buldu çok az kaldı kardeşim sadece biraz daha sabret .
İful deli gibi atan kalbinin üzerine koyup umarım dediğin gibi olur yoksa dayanamayacağım sonunda onunla karşılaşacağım .Bunun o kadar zamandır bekliyorum ki .
Atlılar son hızları ile ilerlemeye devam ettiler kurt yeni hanın önünde durdu ama fazla beklmeden yoluna devam etti . İful sanırım geceyi burada geçirmişler sanırım bizden biraz önce yola çıkmışlar .
Memut adamlara dönüp unutmayın bizden başka kimse hayalete dokunmayacak sizler diğerleri ile ilgilenin yeter bu arada garip şeyler görürseniz bunlara kanmayın hayalet sizi hayal gördürerek kandırır . Hiçbir şey gerçek olmaycak yeteri kadar odaklanın yoksa anında işinizi bitirir .
Önüne dönüp neden bu aptallarıda yanımıza verdiler ki . İful sanki nedenini bilmiyorsun vahşi hareketlerin birliğin güvenini zedeledi ve sana güvenmez oldular . Memut bana vahşi diyene bak ağzının suyu akmak üzere .

Biraz sonra tepelere gelmilerdi ilk tepeyi aştıklardı üç yolcu ilerde görünmüştü . Suikastçılar atlarını mahmuzlayıp olağanca hızları ile onlara doğru hücum etmeye başladılar . İki kardeş atlarının üzerinden atlayıp kılıçlarını çekip kara gökte çakan şimşekler gibi üzerlerine atıldılar olağan üstü bir hızları vardı . Genellikle avladıkları kişilerin gördüğü son şey ışıktan bir şerit oluyordu daha sonrasında ise paramparça oluyorlardı . Karan ve Yoda kılıçlarına sarılıp gelen hücumdan sıyrılmışlardı . Dinusta korkudan kendini yere atmıştı .
Karan arkasına dönüp iki beyaz canavara baktı .
Memut bu saldırıdan sıldırmanın beni şaşırtmadı hayalet senden de bu beklenirdi zaten . Karan demek beni tanıyorsunuz peki siz kimsiniz .
İkili aynı anda biz beyaz cellatlar bizi duymuşsundur hayalet buraya senin canını almaya gelmedik . Karan aslında sizi hiç duymadım ayrıca neden beni öldürmek istediğinizi de anlamadım .

İful her zaman ki gibi alaycısın seni çldürmek istememizin nedeni senden daha güçlü olduğumuzu kanıtlamak .
Karan bunun için dövüşmeye gerek yok benden daha güçlü olduğunuzu kabul ediyorum şimdi bizi rahat bırakabilir misiniz .
Memut her şey o kadar kolat değil kanıt için senin başına ihtiyacımız var . Karan yani bu saatten sonra anlaşma gibi bir ihtimalimiz yok . Yoda sen diğerleri ile ilgilen bu ikisini bana bırak .
Sözüsnün bitmesi ile birlikte iki kardeş hızla saldırya geçmişti .
Karan esen rüzger gibi yanlarından geçip gitmişti . Memut arkasına bakıp işte böyle hayalet beklentimizi karşılıyorsun  . Senden daha azı beklenemezdi .
Karan fazla konuşma sadece savaş sonuç her şeyi belirler ve sözlere yer bırakmaz şimdi tüm gücünüzle üzerime gelinde ne kadar güçlüsünüz görelim .

İki kardeş hızla üzerine atıldı kılıçlarını tam kafasına geçirecek şekilde doğrulmuş ona doğru geliyorlardı . Karan hızla eğilip saldıran kurtuldu ve iki kardeşin yanından dolanıp ayağıyla onları yere devirdi Bu sırada Yoda karşısındaki suikastçılara bakıp iyisi mi şu işi fazla uzatmayalım yeşil zırh etrafını sardı ve düşmanlarının üzerine atıldı .
Ama karşısındakiler de o kadar çaresiz değildi kara gölglere dönüşüp bir kubbe şeklinde etrafını sarmışlardı .

Karan yerde duran kardeşlere bakıp sakın bu kadar olduğunu söyleyemeyinsizden beklentilerim oldukça büyüktü .
İful kızgın bir şekilde daha hiçbir şey görmedin hayalet . İki kardeşin etrafından ışık benzeri bir yaşam enerjisi çıkmaya başladı . Karan gülerek işte böyle tüm gücünüzle benimle baş etmek o kadat kolay değil .
İki kardeş bir anda yanında belirmiş ve kılıçlarını çapraz bir şekilde kafasını araya alıp koparak şekilde savurdular . Ama Karan bir anda ortadan kaybolmuştu . Arkalarından gelen ses hadi ama gerçekten sadece bu kadar mı .
Bir anda iki kılıç sırtına saplanıp göğsünden çıkmıştı . Memut işte bu kadar hayalet şimdi anladın mı bizim gücümüzü senden çok yüksek bir seviyediyiz .
Karan size zaten çok güçlü olduğunuzu söylemiştim ama benim için fazlası ile güç hiçbir şey ifade etmiyor .  Bana sizce çok güçlü olduğum için mi Hayalet dediler hayır çünki bir hayalet gibi bir görünür bir kaybolurum .
Bir oradayım bir burada gerçel olanı asla bilemezsin siz burada benimle oyalanırken gerçek olan çoktan buradan çok uzak bir yere gitti bile şimdi oynamaya devam edin .

Yodada bir anda kaybolmuştu . sonuçta geriye kalan tek kişi Dinustu . İki kardeş çılgına dönmüştü . Bu sırada  bir ormanın içinde yol alan Karan Yodaya bakıp gülerek yüzlerini görmen gerekiyor deliye döndüler aptallar .
Yoda hala anlayamadığım şey mezarın yerini nasıl bulacağız dinus orada kaldı . Karan orasını merak etme ben çoktan çözdüm .

sizlere benden bir tavsiye acının ve sıkıntının en büyüğü içine atılandır . sıkıntılarınızı paylaşın çözüm hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir . bir aileniz varsa onlara sıkıca sarılın ve güvenin çünkü onlardan başka kimse siz ekarşılıksız bir şekilde yardım etmez tıpkı yıllar önce yaptıkları gibi .

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now