MÜCADELE ET

2.1K 223 5
                                    

Melunlar gökten üzerlerine inerken . Ramon cızırdayan ışıklar ve ceza kesen zebaniler burda ateş yoktur bir görünür bir kaybolur göğün ışığı adına derler yıldırım buraya yıldırım cehennemi .

Yıldırımlar bedeninden fışkırıp göğe doğru yükseldi . Yüzlerce Melun yıldırımdan fırtınaya kapılıp toza dönmüştü . Karanlık topraklar yıldırımların ışığı ile parıldamaya başlamışlardı .
Bunu gören Nekro bunlar sıradan avcılar değil .

Bu sırada Yoda enerjisini açığa çıkardı . Yeşil yaşam enerjisi her tarafından taşıyordu . Yüreği ile dövdü kılıcını savurdu düşmanlarına bir yemin etti hayatı üzerine düşmanlarını öldürdü dostlarını yaşatmak için . Yeşil şovalye .
Bedeninin üzerinde enerjiden bir zırh oluştu ve kılıcı enerji ile kaplandı göz kamaştırıcıydı hayranlık uyandırıcı . Bir o kadarda korkutucu .
Karan şiddetli yaşam enerjisini fark edip senin normal birisi olmadığını biliyordum .

Yoda gülerek şunu diyene bir bak . Ramon yıldırımlarını her tarafa yay ben fırtınanın ortasına gideceğim .
Zıplayıp yıldırımdam cehennemin tam ortasına daldı . Melunlar hep birden üzerine atıldılar ama yeşil şovelye onları daha ne olduğunu bile anlamaydan parçalara ayırıyordu . Melunlar korkuya kapılmışlardı . Bir yanda yıldırımdan bir cehennem diğer yanda onun yeşile boyanmış şeytanı kapana kısılan taraf kimdi Melunlar mı avcılarmı  .

Karan karadan onlara doğru hücuma geçen melunlara bakıp sanırım burasıyla da benim ilgilenmem gerek gelin bakalım . Yüzlerce klon oluştup daire şeklinde etraflarını sardı .

Bakalım birbirinizi tanımakta ne kadar iyisiniz . Klonlar bir anda melun görüntüsüne bürünmüşlerdi .
Melunlar oldukça şaşkındı birbirlerine girdikleri zaman dost kim kim düşman kim ayıramıyorlardu .
Bu sırada Melun kralı uzaktan göründü gülüyordu . Çirkin sesi uzaktan onlara doğru gelip kulaklarını tırmalıyordu gülerek savaşmaya devam edin en fazla ne kadar dayanabilirsinin bir saat mi bir gün ne kadar dayanabilirsiniz .

Karan kalabalığın içinden zıpladı ve ortadan kayboldu . Melun kral dünyada bize en çok benzeyen insan sensin avcı içinde kötülük var tıpkı bizde olduğu gibi . Melun kral karnına bir şeyin sağlandığı fark etti siyah kanı oluk oluk akıyordu . Gülerek seni görebiliyorum genç avcı dedi ve Karanı tutup geldiği yere geri fırlattı .
Melun kralın yarası anında kapanmıştı . Karan yerden kalkmaya çalışırken beni öldürmek o kadar kolay değil insanlığın başlangıcından bile daha uzun süre yaşıyorum ben.
Karan zorlanarak ayağa kaltı ve üzerindeki tozları temizledi .
Krala bakıp ölümsüz falan değilsin her şeyin bir sonu vardır burayı cehenneme çevireceğim . Savaşmaya devam ettiler tüm güçleri ile . Yere yüzlerce melun ölüsü düşerken geriden binlercesi geliyordu . Sonları yoktu taşkın bir dere gibi üzerlerine akmaya devam ediyorlardı .
Ramon diğerlerine baktı benim fazla gücüm kalmadı bir planı olan varmı .
Karan göklerde fırtına hibi esip melunları doğrayan Yodaya bakıp sanırım bir fikrim var tüm gücünü Melun kralına yönlendireceksin ben klonlarla beraber ilerleyip krala saldıracağım başları ölürse karmaşadan yararlanıp ortadan kayboluruz .

Ramon yıldırımları gökten çekti ve iki elinde kalan tüm gücünü
topladı . Uçup düşmanlarının kalbine saplan yıldırımdan ok . Karan sen ilerlemeye başla ben yolunu açacağım .
Karan yanındaki klon ordusu ile beraber melunların hattını deşip ilerlemeye başladı . 
Bu sırada gökyüzünde melunları biçmeye devam eden Yoda yardım için aşağı doğru alçalıp yanlarına gitti üstte Yoda  altta Karan ve ordusu gözlerini karartmış ölümün kucağına doğru yol alıyorlardı .

Melunlar bir önlerine yığılıp etten bir duvar oluştular daha fazlasıda yoldaydı . Ramon zamanı geldi deyip dev yıldırım okunu kalabalığın tam kalbine doğru gönderdi ve gerisi sana kaldı Karan dedi ve yere yığıldı .

Melundan oluşan duvar büyük bir ışık  parlaması ile havaya  uçup parçalanmışlardı .
Kalabalığın arasından Yoda Karan çıkmıştı . Yüzlercesi yeniden önlerini kesmişti . Yoda ben burda kalıp arkanı kollayacağım sen ilerlemeye devam et .
Karan kendine dikkat et deyip yanından ayrıldı .
Bu sırada binlerce melun Yodaya doğru geliyordu . Yoda gelin bakalım dedi ve devasa kalabalığın içine dalıp gözden kayboldu .

Geriye bir tek Karan kalmıştı tüm gücüyle koşup önüne geleni indiriyordu . Karşına çıkan melunun kafasını kopardı ve var gücüyle kralın önüne fırlattı . Kral bir anlığına olsun çekinmişti içten içe korktu .
Acı dolu bağırışlar ve seslerin arasında Karan kafasına aldığı darbe ile yere düştü .
Sesleri bulanık olarak duyuyordu.
Kafasını kaldırıp çevresine baktı melunlar onu parçalamak için üzerine geliyorlardı .
Ramonun üzerinde yüzlerce melun onu yakalamışlardı .
Yoda var gücüyle içine girdiği kalabalıktan kurtulmaya çalışsada çıkamıyordu .

Nekro ve bulsa ise etraflarına çizdikleri çemberlerle melunları kendilerinden uzak tutmak için mücadele veriyorlardı . Ses kesilmiş her şey durmuş gibiydi sanki bir pencereden olanları izliyordu . Durmak istiyordu artık dinlenmek istiyordu  karşı çıkmak boşaydı başarısız olacaktı . Şansı kalmamıştı artık ölececekti .
Gökten bir şey inip onu ve diğerlerini kurtarmayacaktı .
Yardıma gelecek birisi yoktu artık . İçindeki gizli güç uyanıp her şeyi yok etmeyecekti .
Yada bayıldıktan sonra içinden bir canavar çıkıp hepsini yenmeyecekti bunlar ancak masallarda olurdu .
Gerçek dünyada insanlar savaşır ve ölürlerdi kimse kurtarmazdı karanlık çukurun dibinden bir kahraman çıkmazdı ortaya .
İnsanı tepeye çıkaran kendi çabalarıydı .

Gözlerini yeniden kapattı ve dizlerinin üzerine çöktü . Tekrardan sesler duymaya başladı gözlerini açtığında fersusun malikanesinde atların ahırındaydı her zamanki gibi saman yığınına yaslanmış dinleniyordu gün batımına az bir süre kalmıştı .

Bu sırada uzaktan ona doğru gelen çocuğu fark etti bu Kayndı yüzünde büyük bir gülümseme vardı . Karana bakıp bakıyorum yine uyukluyorsun Karan dedi .
Yanına yaslandı ve rahat bir nefes aldı .
Bugün gerçekten çok yorucuydu . Bir gün bu hayattan kurtulacağız değil mi.
Karan doğrusu emin değilim gerçekten burdan dışarıda daha güzel bir hayat mı bizi bekliyor . Yoksa sadece tatlı bir tuzakmı .

Kayn yinede denesek iyi olur . Denemedim diye üzüleceğine başarısız olduğuna üzül daha iyi .
Ayağa kalkıp Karana elini uzattı ve hadi gel ve ayağa kalk savaşmaya devam edelim deneyelim .
Karan elini tutup ayağa kalktı gözlerini açtığında melun ordusu karşısındaydı . Gür bir sesle ölmek isteyen bir adım öne çıksın sonuna kadar mücadele edeceğim dedi .

Ortada tek başına kalmış önüne geleni kara kılıcı ile doğruyordu . Biraz sonra iyice güçten düşmüştü ayakta bile durmakta zorlanıyordu artık .
Melun kral gülerek sanırım direnişin buraya kadarmış genç avcı deyip güldü .

Karan ellerini dizlerine dayayıp biraz nefeslenfikten sonra siz melunlar ateş etrafında oynamayı seviyordunuz değil mi torbasını yokladıktan sonra iyiki bunları yanımda getirmişim dedi .
Ayağınızı attığınız yere dikkat edin bir bakarsınız ayağınızın altından ateş fışkırır ve sizi küle çevirir .

Bir anda karanlık vadinin her tarafında göğe yükselen ateş patlamaları etrafı aydınlattı . Melunlar ateşlerin içinde yanıp çığlık atıyorlardı . Burası gerçekten cehheneme dönmeye başladı dedi melun kral .

YORUM ATMAYI UNUTMAYIN ..

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now