ZEHİRLİ BIÇAK

3.1K 339 8
                                    

Ejder iskeleti kampında sıradan bir gündü . Ramon eşyalarını hazırlayıp ava çıkmak üzereydi . Karan 2 haftadır yoktu . Meraklı bir şekilde geleceği zamanı bekliyordu . Ormana girmeden kampın geliş yoluna baktı kimse yoktu . Arkasına dönüp yavaş adımlarla ormana doğru yol aldı .

Gitmeden bir daha aynı yere bakma kararı aldı arkasını döndüğünde Karan karşısındaydı . Yayan bir şekilde yavaş adımlarla kendisine doğru geliyordu . Mutlu bir ifade ile yanına gitti .

Sence de biraz gecikmedin mi Karan . Karan evet görev bitmesine rağmen beni orada tuttular sanırım hakkımda bir karar vereceklerdi . Sonra bundan vazgeçip olduğum yerde kalmama karar verdiler bende karşı çıkmadım . Sanırım başınıza bele olmaya devam edeceğim .

Ramon gülerek sanırım öyle diye cevap verdi .

Karan neyse hadi ava çıkmıyor muyuz . Ramon şaşırarak av mı hemen mi daha yeni yoldan geldin biraz dinlenirsin sanıyordum .

Karan bir avcı bir gün bile dinlenmez üstelik elimdeki tüm patlayıcılar bitti . Biraz daha toplasam iyi olur .

İkili ormana doğru yola çıkmışlardı ormana girerken Kayn ve diğerleri ile karşılaştılar . Kayn bakıyorum senden kurtulamamışız . Kendini bir yerde öldürsen olmaz mıydı sesinde oldukça alaycı bir vardı .

Karan seni öldürmeden böyle bir şeye niyetim yok deyip hızla yollarına devam ettiler .

Ormana girdiğinde Karan derin bir nefes alarak derin bir nefes almıştı rahatlamış hissediyordu . Maceraları sevse de sonunda oturup biraz rahatlamakta iyiydi .

O sırada gelen hamsenleri fark ettiler . Karan ve Ramon hazırlanıp pusuya yattılar . Olanlardan habersiz olan 5 tane Hamsen yavaş adımlarla onlara doğru geliyordu . Bu avcıların gelişi tüm düzenlerini bozmuştu artık ormanın içinde korkuyla geziyorlardı bir tarafları gururlu rahat günlerini arıyordu .

Artık dikkatli olmalıydılar yeni liderleri eskisinin yerini tutmuyordu . Eski şef zorba olsa da düzeni sağlayabiliyordu görüş ayrılığı çıkmıyordu şimdi ise her kafadan bir ses çıkar olmuştu buda bölünmenin ve iç çatışmanın habercisiydi .

Zor günlerin bir sonu gelmesi umuduyla ormanda avcı arayıp öldürmeye çalışıyorlardı bir kaç gün önce Kayn ve takımıyla karşılaşmışlardı ve buda onlara büyük bir yenilgi ve hüsran getirmişti çok az hamsen köyden çıkmaya gönüllü oluyordu .

Artık roller değişmişti .

Biraz sonra hamsenler Karan ve Ramon'un yanında geçmişlerdi . İkili yavaş adımlarla arkadan yaklaşıp hamsenleri bir bir öldürmüşlerdi .

Cesetleri yüklenip kampa doğru yola çıktılar daha öğle bile olmamıştı . Kampa geldiklerinde Karan'ın döndüğünü öğrenen Harma onları güler bir yüzle karşılamıştı .

Oturup sohbet etmeye başlamışlardı . Ramon Karan görevini olanlar sormuştu ama Karan bunları anlatmasının yasak olduğu söyledi .

Karan'da kendisi yok iken neler olduğunu sordu . Ramon baştan sona anlatmaya başlamıştı gülüp sohbet ederler iken diğer üçlü kenara oturmuş onları izliyorlardı onlarda buranın havasına alışmıştı artık .

Biraz sonra Ramon ormanın içinden birinin geldiğini fark etti diğerlerine bakıp eliyle adamı işaret etti adam uzun boylu siyah saçlı genç birisiydi . Oldukça yorgun bir hali vardı yorgunluktan bayılacak gibiydi sersemleyerek yoluna devam ediyordu .

Yanlarına geldiği hepsi ayağa kalkıp genç adamın yanına geldiler . Gen ç adam bilincini kaybedecek iken Karan onu yakalamıştı . 6 avcı baygın adamın başında bekliyordu ne yaptılarsa da ayılmamıştı .

Böyle olmayacağını anlayan Karan ot toplamak için ormana daldı . Biraz sonra kuru otlarla geri gelmişti . Otu yanına getirip yaktı ve adama koklattı . Genç adam birden uyanmıştı korkuyla etrafına bakındı avcıları görünce biraz olsun içi rahatlamıştı . Karan cebinden mor bir ot çıkarıp adam uzattı .

Bunu iyice çiğne kuvvetini yerine getirir . Adam otları alıp çiğnemeye başladı biraz sonra yorgunluğunun geçtiğini hissediyordu ama hala ağrıları vardı .

Karan bu seferde mavi bir ot çıkardı ve genç adama uzattı ve ağrıların varsa alıp bunu yut dedi .

Genç adam bu seferde mavi otu yutmuştu biraz sonra iyice kendine geldiğinde Harmaya bakarak burası ejder iskeleti kampı mı diye sordu .

Harma evet öyle peki senin ne işin var burada .

Genç adam ben bu kamptan yıllar önce ayrılan avcının torunuyum büyükbabam yıllarca Hamsenler hakkında bir şeyler araştırıyordu onları bu şekle dönüştüren şeyi araştırıyordu .

Harma dönüştüren şey mi o da ne . Genç adam zehirli bir bıçak bir nedenden dolayı onları bu hale getirmeden önce onlarda bizim gibi insanlardı sonra birden köyün hepsi canavarlaşıp yamyama dönüştü .

Harma insan mı bu nasıl olabilir ki diye sordu .

Karan doğru olabilir yaşadıkları yeri gördüm yıkık bir insan köyüydü . Bu da bu adamın dediklerini destekler nitelikte .

Harma şimdi hatırladım senin torunu olduğun kişi yıllar önce hamsenlerin elinden kurtulmayı başaran avcı .

Genç adam evet o bende onun varisi Curon buraya hamsenleri bu acınası hallerinden kurtarmaya geldim ölen büyük babam hayatının tamamını bu araştırmaya adadı ve sonrada bana devretti .

Bende sonunda onları bu hale getirenin zehirli ay bıçağı olduğunu öğrendim bu bıçak cansız nesneleri garip bir toza dönüştürür ama nasıl olduysa Yaşayan insanları bu hale getirdi .

Bende bunu bitirmeye geldim sizin yardımınızla bunu yapabilirim .

Ramon bizden Hamsenlerin inine mi girmemizi istiyorsun bunu bir kere yaptım ve hiç tavsiye etmiyorum .

Curon ne olur bana yardım eden bu büyük babamın benden son isteği o bu yola hayatını verdi ne olur bana yardım .

Ramon dediğim gibi bunu yapamayız ölmek gibi bir niyetim yok senin varsa yolun açık olsun .

Curon bir umutla Helaya doğru döndü ama ondan da bir yardım gelmiyordu .

Curon hiç olmaz ise içinizden biri hayaleti tanıyorsa beni ona götürsün duyduğuma göre Hamsenler bile ondan korkuyormuş . Geçen günlerde arkadya krallığının en güçlülerinden 150 tane savaşçıyı tek başına öldürmüş .

Kayn ama bu imkansız kimse bunu yapabilecek kadar güçlü olamaz .

Curon ben yalan söylemiyorum sağ kalan bir adam sürekli hayalet buradaydı diye sayıklıyormuş tüm krallıklar bunu konuşuyor arkadya hayaletin başına ödül koydu . Dünyanın dört bir yanından en iyi suikastçılar vahşi topraklara gelmeye başladı sırf ödülden değil hayaleti öldürdüm diye övünebilmek için yola çıkan binlercesini gördüm .

Bunları boş verin bana yardım edin lütfen yada beni ona götürün .

Karan hayalet sadece bir masaldan ibaret umudunu kes ama istersen ben sana yardım ederim bir defa köylerine girdim yine girebilirim ama beni yanlış anlama sana yardım etmek gibi bir derdim o bıçağı istiyorum .

Curon şaşkın bir şekilde ama o bıçakla ne yapabilirsin ki .

Karan orası bana kalmış seni ilgilendirmez yarın akşam seninle oraya gideceğiz ...............

CANAVAR AVCISI حيث تعيش القصص. اكتشف الآن