ÖLÜ ADAMIN MESAJLARI

2.9K 280 16
                                    

O gün Megan avcıları genç avcılarını kaybetmişlerdi . Bir avcının ölümü herkesin aklına güvenlik zafiyeti mi var sorusunu getirmişdi .
Tilki karargahta sinirden çıldırmak üzereydi .

Adeta etrafına ateş saçıyordu . Yardımcıları ise boynu bükük bir şekilde durmuşlardı .
Hatalı olduklarının farkındaydılar .
Tilki odasından çıkıp hızlı adımlarla Megan avcılarının yanına gidiyordu .
Vardığında onları ölmüş yoldaşlarını sırtlarında mezara taşırken buldu .

Belmanın yanına gelerek genç acemi için üzgünüm ama merak etme suçluyu er yada geç  suçluyu bulup cezasını keseceğiz genç avcının kanı yerde kalmayacak .

Belma bunun için sağ olun üzülmenize gerek yok  sadece bir talihsizlik sizin bir hatanız olmadığına eminim yinede her şey için teşekkürler .

İkili aralarında konuşurken onları izleyen Beran kendini zor tutuyordu .
Tilki oradan gittikten sonra kamp liderlerinden birisi Belmanın yanına gelerek efendim sizcede biraz fazla hoşgörülü değilmisiniz en azından onlara hatalı olduklarını söylemeliydiniz .

Belma ona dönerek bir aceminin ölümü için tilki ile atışmamı beklemiyorsun değilmi o gönlünü hoş tutmamız gerek birisi  .
Kamp lideri boynunu bükerek haklısınız demek ile yetindi .

Üç aceminin acısı büyüktü . Maren her zaman Karan ile rakipde olsa onun gidişi kendindende bir şeyler gittiğini hissediyordu . Yela ağlarken Beran sadece sessiz bir şekilde oturuyordu .
Beran öyle görünmesede o çok iyi birisiydi aslında tek derdi yanlızlıktı kendisini anlayabilecek birilerini arıyordu .

Maren onun hiç ölmeyeceğini sanırdım o her zaman bir şekilde kurtulurdu . Hep bir planı vardı hepimizinden çok daha akıllıydı bir adım öndeydi  gerçekten onun öldüğüne inanamıyorum .

Yela ölümün bir gün ansızın onuda alıp götüreceğinden bahsederdi keşke onu dinleseydik keşke onun yanında olsaydım .

Akşam olduğunda Beran evde tek başına tavana bakıyordu . Hala Karanın öldüğüne inanamamıştı . Neden bir anda tüm bunlar başına gelmişti . Düşünmeye başladı . Önceki günlerde güvenlik zafiyeti hakkında bir şeylerden bahsetmişti .

Etrafı gezdikleri akşam bir anda ortadan kaybolmuştu . Ondan sonraki gün ise eve hiç uğramamıştı . Kolezyumdaki dövüşten sonra tekrardan ortadan kaybolmuş belirli bir zaman odasına kapandıktan sonra bir akşam aniden evden çıkmış ve o gecenin sabahında ölü bulunmuştu .

Bir anda ayağa kalkan Beran hemen Karanın odasına gitti . İçeri gidi etraf son derece düzenliydi yatağın yanındaki masaya baktı . Bazı kağıtların üzerinde degişik çizimler vardı .

Kağıtları eline alıp inceledi kızıl güvercin hakkında bir şeylerden bahsediyordu bazı isimler vardı . Masanın ucunda küçük bir şişe fark etti .
Küçük iksir şişesini eline alıp incelemeye başladı .
Üzerinde kızıl güvercini hatırlat yazıyordu. Bir kaç isim daha fark etti bunların altındada kızıl güvercinler yazıyordu orman kampı lideri Muntun özellikle üzeri işaretlenmişti .

Beyaz sıvı dolu bir şişe daha fark etti . Üzerindi dilini çöz yazıyordu biraz daha inceleme yaptıktan sonra bunları Yela ile Marene göstermek için yanlarına gitmeye karar vardı .

Şişeleri kağıtları ve masanın üzerinde duran kitabı aldıktan sonra ayağa kalkıp kapıya yöneldi .
Tam o anda kapının üzerine yazılmış yazıyı gördü . Kızıl güvercini bul hatırlat ve dilini çöz Beran biraz sonra kendine gelip yola koyuldu yolda dikkat çekmemek için yavaş adımlar ile gidiyordu .

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now