GİZLİ GERÇEKLER

3.2K 313 11
                                    

Karan siyah kılıcını çıkarıp düşmanlarının karşısına dikilmişti.
Bir anda onlarca klon çıkmıştı ortaya askerler şaşkın ve korkmuş bir şekilde karşılarındaki klon grubuna bakıyorlardı .

Karan onları ateşe verin diye emir verdi . Klonlar kılıçtan aldıkları güç sayesinde ellerinden ateş püskürtmeye başlamışlardı . Kalan son gupta ateşlerin arasında can vermişti .

Yıkık ve kana bulanmış insanların parçalarıyla süslenmiş savaş meydanında sadece iki avcı kalmıştı artık . Karan klonları yok edip . Yerdr oturan yorulmuş yoldaşının yanına gelerek elini uzattı .

Ramonda önünde duran yardım elinimi sıkıca kavrayıp ayağa kalktı . Birbirlerinden destek alarak isyancıların yanına döndüler . Gittiklerinde köylüler çoktan oraya varmış ve yola çıkmak üzere idiler .
Uzaktan gelen iki kişiyi fark eden Yoda birazdaha dikkatli bakınca bunların Karan ve Ramon olduğunu gördü . Yorgun ve harap olmuş bir şekilde yavaş adımlar ile onlara doğru geliyorlardı .

Yoda çok şaşkın ve sevinçliydi köylülerden onların geride kaldıklarını öğrendiğinde artık öldüklerini düşünmeye başlamıştı ama şimdi tam karşısında idiler .
Koşara onların yanına vardı ve meraklı bir şekilde arkanızdaki askerlerden nasıl kurtuldunuz diye sordu .
Karan  peşimizi bırakmayınca onları öldürmek zorunda kaldık .
Yoda anlamamış bir ifade ile öldürmek mi ne kadarını diye sordu .
Karan hepsini diye cevap verdi.
Yoda hepsini nasıl öldürebilirsiniz sayıları birkaç yüzden fazla olmalıydı .
Karan yanında yarı baygın bir şekilde duran Ramona bakarak ona boşuna şimşek ustası demiyordum 500 kişinin hepsini şimşekler ile küle çevirdi .

Yoda bu aceminin bu kadar güçlü olmasına şaşırmıştı şimşek çok güçlüydü ama bu kadarı biraz fazla geliyordu . Bunu yapan biri ilerde daha da güçlenince neler yapabileceği kestirilemezdi .
Karanın söylediklerini duyanlar etrafşarında kümelenmeye başlamışlardı .
Karan Yodaya neyse sorgulamayı bırakında yola çıkalım diğer gruplar çoktan yola çıktıkar bile .
Büyük grup hızla yola koyulup yer altı vadisibe doğru yola koyuldular . Uzun bir yolun ardında sonunsa isyancılar evlerine dönmüşlerdi ve yanlarında yeni yandaşlarsa vardı . Sonunda tüm gruplar vadiye gelmişti .
Yeni gelenler şaşkın şekilde etrafa bakınırken Saton bir taşın üstüne çıkarak köylülere baktı ve gür bir sesle lafa girdi .

Dostlarım bundan sonra bu vadi sizin eviniz olacak birlikte çalışıp burayı daha güzel bir hale getireceğiz bundan sonra siz de benim ve diğerlerinin ailesisiniz bir aile olarak burda yaşayıp yardımlaşarak daha güzel günlere yelken açalım .
Her taraftan sevinçığlıkları yükseliyordu bu sahneyi izleyen üç yoldaş arık gitme vaktinin geldiğini anlamışlardı . Atlarına atlayıp çok dikkat çekmeden vadiden çıkıp dolunayın ışığında yola koyulmuşlardı .

Bu sırada Saton konuşmasını bitirip herkes dağılırken kalabalığın içerisinden kel sakalkarı tamamen beyaza bürünmüş cılız bir yaşlı adam Satona bakarak seni tanıyoru dedi . Onu duyan Saton yanına gelerek şaşkın bir şekilde beni tanıyormusun diye sordu .

Yaşlı adam  evet seni tanıyorum eskiden  düzenbaz köy  şifacısının yanımda çalışırdım ailen hasta olduğun için seni şifacıya getirmişti şifacı ise gece seni köle tüccarlarına satıp sabah ailene senin öldüğünü söylemişti tabi o zamanlar çok küçük olduğundan hatırlamıyor olabilirsin .

Saton yıllardır ailesiz olmanın acısını çeken biriydi ve şimdi bir ailesi olduğunu öğrenmişti yaşlı gözler ile peki ailemi tanıyormusun onlar şimdi nerdeler yaşıyorlarmı .
Yaşlı adam biraz düşünerek sanırım babanın adı Peterdi dedi .
Bu kelime balyoz gibi kafasına inmişti yinede bir umutla yaşlı adama bakarak peki şimdi nerde yaşşıyor mu diye sordu .

Yaşlı adam kederli bir bakışla ne yazıkki 12yıl önce kçyden kaçmaya çalışırkan askerler tarafından öldürldü cesedimi getirmediklerinden bir mezarı yok .

Saton şuan sözün bittiği yerdeydi her şeyin bittiği yer sevincin umudun ve mutluluğun gözlerinden yaşlar nisan yağmurları gibi düşmeye başlamıştı . O artık kendi babasının katiliydi  eskiden bile pişmanlık peşini bırakmazken şimdi her şey kabusa dönüşmüştü . Ağlayıp dövünüyordu kendi yeri atıp tırnaklarıyla yeri tırmalamaya başladı onun bu haşini gören arkadaşlarının içi parçalanmıştı .

Neden diye vağırıyordu neden hiç mutlu olamamıştı . Bir ailenin sevgisinin nasıl olduğunu hiç bilememişti ve kendisi yüzünden aslada bilemeycekti hep bir gün ailesine annesine babasına kavuşacapı günün ümüdiyle yaşamıştı .

Ailesine kavuşacaktı annesi onu secekti sarılaxaktı babası ona hayatı öğretecekti kardeşleri olacaktı hepsi bir anda yok olmuştu belkide hayatının son gününe kadar yaşlı bir adam olyp ölüm döşeğine düştüğünde bile boşra olsa bir umut bekliyecekti sma hayat bir kere daha tokadını vurmuştu ona delirmiş bir şekilde yerde kıvranıyordu . Ailemi öldürdüm diye sayıklamaya başmıştı arkadaşlarınan biri onu tutmaya çalışıyordu . Sonra kulağına eğildi ve hayır ailen ölmedi hala bir kardeşin var .

Bunu dyan Saton bir anda durmuştu kısık bir sesle doğru  bir kardeşim var deyio bilimncini kaybederek yere düşütü onu sortına alan dostları kalabalığı yararak şifacıya götürdüler .

Birkaç gün sonra uyandığın korkuyla uerinden kalkktı her şey bir kabus  muyfu diye düşünüyordu derken oday giren arkadaşı sonunda uyandın demek tam üç gündür uyuyordun .

Saton gözyaşlarına boğulmuştu şimdi nasıl yaşayacağım söylesene bu acıyla nasıl yaşayaacağım .
Arkadaşı kardeşin için yaşayacaksın hem acı insanın bir parçasıdır kimse hep mutlu bir şekilde yaşayamaz hep gülenler sadece acılarını gizleyendir acı sabrı öeydana getiren şeydir acın ne kadar büyük olursa olsun önemli olan sabırlı olmaktır her acı bir gün biter .
Bu arada kardeşine haber yollamamızı istermisin dedi .

Saton biraz durduktan sonra şimdilik buna gerek yok nasılsa bir gün mutlaka geri dönecektir .
Arkadaşı o zamana kadar başına bir şey gelmiyeceğinden nasıl emin olabiliyorsun .
Saton merak etme o çok güçlü ne olursa olsun hayatta kalacaktır .
Doğrusu onşarı gücü aklıma bir şey getirdi bildiğin gibi sihirli silahlarımız var ama çoğumuz ordu düzeninden savaş tecrübesinde ve yaiam enerjisinden mahrum tıpkı bir grup haydıt gibiyiz bize lazım olan düzenli eğitimli seçkün güçler bir Haberci yollayıp bize yaşam enerjisi kullanmayı va savaşmayı öğretecek eğitmenşer yollamalarını isteyin .

Vadiden çıkan bir atlı yola koyulmuştu . Bu sırada Kara ve ramon avcı karagahından kamplarına dönmek için hazırlanmaya başlamışlardı .

Bu sırada odaya hızla giren asker avcılar sorumlu sizi çağırıyor .
Karan ona dönerek ne için çağıyormuş Biliyormusun diye sordu .

Asker başını iki yana sallayarak bunun hakkında bir bilgi almadım ama benim tahminim sorumlu size yeni bir görev verecek .

Ramon şaşırarak  yeni bir görevmi daha bir tanesini yeni bitirdik bunlar çıldırdımı dedi.
Bu sözler karşısında Karan dalgacı bir ifade ile ne oldu Ramon senin macera tutkunu olduğunu sanıyordum .

Ramon severim ama canımıda severim üzgünüm ama ben işler ters gittiğinde toz olamıyorum .

Karan gülerek  merak etme dostum ben seni kurtarırım dedi .
Ramon ona bakarak ne olur dalga geçmeyi bırak burada ciddi bir şey konuşuyoruz .

Karan tamam özür dilerim haklısın yinede gidip ne diyeceğini bir dinleyelim hem ne bilirsin belkide bize ödül vermek için çağırıyorlardır .....

CANAVAR AVCISI Où les histoires vivent. Découvrez maintenant