ASLINDA

3.7K 368 34
                                    

Gece uyumadan önce Partan Karan'a dönerek sence akademi eğlencelimi diye sordu.

Karan hiçi düşünmeden hayır çok sıkıcı 5 yıl daha buna nasıl katlanacağım doğrusu bilmiyorum. Partan aldığı cevap karşısında çok şaşırmamıştı . Aklındaki diğer soruyu sormak için kendini hazırladı.

Karan'a bakıp bir şeyi çok merak ediyorum halisilasyon gücünü ortaya çıkarmak için cevabın ne oldu neden bu güce sahipsin anlayabildin mi.

Karan gülerek doğrusu bunu bende bilmiyorum diye cevap verdi . Partan oldukça şaşkın bir ifade ile o zaman halisilayon gücünü nasıl ortaya çıkardın

Karan kısık bir sesle aslında o halisilasyon gücü değildi sadece bir tepkime . Partan duyduklarından hiçbir şey anlamamıştı . Karan lafına devam ederek siz benden zaferi istediğiniz bende verdim halisilasyon gücünü sizle paylaştığım günü hatırlıyorsun değil mi hani o gün aşçı başının oğluyla karşılaşmıştık sonra yere düşmüştü ve bende kalmasına yardım etmiştim işte tam o zaman elimdeki zehri ona vermişti oda bunu tüm okula yemek sayesinde tüm okula geçti .

İşte o yüzden o akşam o yüzden akşam yemeği yiyemediniz . zehirlenmemek için diye tamamladı Karan'ın sözünü Partan . Partan madem zehir vardı neden kimse zehirlenmedi

Bu bildiğiniz türden bir zehir değil siyah tilki otu . Ama bu bitki zehirli değil ki.

Karan doğru zehirli değil ama birkaç şey daha katarsan oluşan karışım yaşam enerjisi sınıflarına göre tepki veriri diğer sınıflarda pek bir etki olmasa da isimsiz tipi bir yaşam enerjisine maruz kalırsa halisilasyon görmeyi sağlar çok iyi plan değil mi

Partan hayır iyi falan değil bu adaletsizlik sen hile yaptın .

Adaletsizlik mi asıl adaletsizlik onarın bu kadar gücü varken bizde hiç bir şey olmaması. Ama nedense bu kimsenin umurunda değil .

Partan bağırarak asıl hain olan sensin Manas değil hepimizi kandırdın oysa ki sana güvenmiştik dedi.

Karan gülerek demek güvendiniz sen kimi kandırdığını sanıyorsun arkamdan konuştuklarını duymadığımı sanıyorsunuz gücü keşfetmez isem benden kurtulacaktınız birde yüzüme gülüp beni kandırmaya çalıştınız bir aptal bile asillerin aralarına eski bir köleyi almayacağını bilir

O küçük beyninizle beni kandırmaya çalışmak çok aptalca . Hem neden bana kızıyorsun bu durum tamamen sizin suçunuz kendiniz azmetmeniz gerekirken siz oturmuş sizi kurtaracak bir kahraman bekliyordunuz .

Hayat bir peri masalı değil sadece kötüler gerçek ve onların elinden sizi kurtaracak bir kahraman yok her şeyin sizde bittiğini anlamanız gerekiyordu .

Partan duydukları karşısında ne diyeceğini bilmiyordu Karan' kandırdığını sanar iken aslında Karan'ın her şeyden haberdar olup onları kukla gibi oynattığını öğrenmek korkuya kapılmasına neden olmuştu ve kızmıştı.

Yerinden kalkarak bakalım bunları herkese anlattığımda ne yapacaksın diye gürledi .

Karan sakin bir sesle bunu yapmanı tavsiye etmem dedi ama bu Partan'ı durdurmamıştı odadan çıkarak herkesi uyandırıp olanları anlattı Manas hızlıca bağırarak gidip haini yakalıyalım diye bağırdı

Odanın kapısından içeri girdiklerinde Karan'ı kıyafetlerini ve eşyalarını hazırladığını gördüler önüne kesip kaçmana izin vermiyeceğiz diye bağırdılar hep bir ağızdan .

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now