ZEHİR ZEHİRE KARŞI

3.3K 326 3
                                    

Ejder iskeleti kampına oldukça gergin bir hava vardı . Geçen her gün onları katilin gelişine yaklaştırıyordu . Aralarında sadece Karan rahattı her zamanki gibi ava çıkıp günlerini bu şekilde geçiriyordu .

Onun bu halini fark eden Ramon katil için hiç endişelenmiyormusun yakında bizi öldürmek için gelecek .
Karan neden endişeleneyim ki ondan korkmak bize bir şey kazandırmaz . Hem kim kimi öldürecek göreceğiz .

Ramon hakkında söylenenleri duymadındo peşine düşüpte öldüremediği kimse yokmuş .
Karan bu çok güçlü olduğu anlamına gelmez bence sadece avlarını dikkatli seçip gücünün yetmediği kişilerden uzak duruyor bunun tersi olsa şimdiye bir kralı bile öldürmüş olurdu . Bu kadar kormana gerek yok o bir canavar değil sadece insanların onu öyle görmesini istiyor .
Onun Hakkından gelmek için bir planım var bana yardım etöen için seni zorlayamam . Bidiğin gibi insanları zehirleyen güçleri varmış bizim yapmamoz gereken o fark etmeden gücünü etkisiz hale getirmek bunun içinde bişdiğim çok iyi bir karışım var .

Ramon şaşırarak yaşam enerjisini engelleyen bir şey varmı diye sordu .
Karan bir şifacıyo kümseme Ramon hemde benim gibi bir taneyi  sizin aksinize ava çıkmamın nedeni ot toplamak içindi gerekli malzemelerin hepsini topladım senin yapman gereken söylediğim plana harfi harfine uyman .

Ramon öyle olsun bakalım bu güne kadar beni yanıltmadım şimdi bana planımızdan bahset 
Günler sonra Harma gökyüzüne bakınır iken gökyüzündeki mor baykuşu fark etti . Diğerlerine dönerek katil buraya geldi birini öldürmeden önce baykuşunu yollarmış katilin avlarının gördükleri son şey mor baykuş olur kendinizi hazırlayın .

Onu duyan Karan kalkarak Ramona döndü ve başlamamız gerek . Ramon başını sallayar karşılık vermişiti Bu sefer Karan diğerlerine dönerek en azından bu seferliğine bana yardım edin yoksa hepimiz öleceğiz .
Kayn senin yardımına ihtiyacımız yok biz kendi başımızın çaresine bakabiliriz sen kendin için endişelen .

Karan şimdi düşmanlığı bir kenara bırak burda söz konusu olan hayatlarımız . Kayn benim hayatım seni ilgilendiröez herkes kendğ başının çaresine başına çaresine baksın .
Karan sen küstah bir aptalsın Kayn bu yüzden öleceksin .
Kayn ayaüa kalkarak sen kime aptal diyorsun şansını zorlarsan seni öldürürüm diye bağırdı .

Karan gelip şansını deniyebilirsin adımını atmadan boğazını kesmiş olurum ben diyerek karşılık verdi .

Kayn ona doğru ilerleyerw kılıcını kınından çıkarıp Karana doğru tuttu . Karanda kılıcını çıkarmış hazorlanıyordu . Bu sırada mor katil ağaçların arasında birbirleri düşmüş avcıları izliyordu . Şu küstahlara bak korku içinde beni beklmeleri gerekir iken bunlar arlarında kavga ediyorlar saygısızlığınız ölümünüzün daha acılı olmasını sağlayacak ilk olara onları felç edeyim hem biraz eğlenmiş olurum .

Katil enerjisiyle hızlı bir şekilde kampın etrafının sarmıştı enerji akşamın karanlığına karışmış bir şekilde  avcılara doğru ilerliyordu bu sırada kavga eden ikili ve diğerleri enerjinin etraflarını sardığını fark etriler tamamen kapana kısılmışlardı bu zehir nefesini tutup kaçacakları  bir şey değildi . Zehir direk vücuda etki ediyordu biraz sonra enerjinin içinde kalıp hareketsiz bir şekilde yere düşmüşlerdi .

Katil yavaş adımlarla kurbanlarının  yanına gidiyordu. Yere düşmüş avcılar kıvranmaya başlamışlar dı .
Karan başını zorla kaldırarak karşısındaki siyah saçlı beyaz tenli genç takışıklı adama baktı suratı pek katili andırmıyordu bunca sene bu sayede rahatça istediği yere girip çıkmasının nedeninin güzel yüzü olduğunu anlamıştı .

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now