YETENEK Mİ GÜÇMÜ

3.6K 345 8
                                    

Karan ağır adımlarla Kayn'ın etrafında daireler çizmeye başladı . Kayn gelecek saldırıyı beklerken etrafı dinleyip nerde olduğunu anlamaya çalıştı . Sonra aklına iyi bir fikir geldi isimsizler yaşam enerjilerini yayabiliyorsa o da aynısını yapabilirdi.

Kayn yaşam enerjisinin tamamını dışarı çıkardı . Bir şeyler olduğunu anlayan Karan hemen geri çekildi . yaşam enerjisini etrafa yaymaya başladığını fark eden Karan sisin içinden çıktı .

Biraz sonra sis Kayn'ın siyah yaşam enerjisiyle dağıldı . Kayn gülerek küçük numaralarınız bana işlemez cesaretiniz varsa teker teker karşıma çıkında işinizi bitireyim hadi önce kim gelicek sizi korkaklar.

Bu sözlere sinirlenen Partan öne atılmak için ilerlemeye başladı . Karan onu tutup kendine doğru çekti ve siyah bayrağı eline tutuşturdu . Bayrağı al ve merkezin yanına git savaş bittikten sonra sonuç ne olursa olsun onu merkeze yerleştir . İfadesi o kadar baskılıydı ki karşı çıkmaya cesaret edemedi . Hızlı adımlarla merkeze doğru gitti ve beklemeye başladı .

Karan öne çıkarak tamam bu gün sana istediğin yenilgiyi vereceğim şimdi kendini hazırla en küçük hatan bile canına maal olabilir unutma.

Buna sinirlenen Kayn kim ne olacak birazdan göreceğiz süslü laflarla beni korkutabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun .

Bu sırada baygın olan Helan ve Nina da uyanmıştı ama bağlı bir şekilde Partan ve diğerleri her duruma karşı hepsini çoktan bağlamışlardı . Karşılaşmayı fark eden Hela gülerek aptala bak Kayn ile teke tek savaşacak gerçek savaş sizin küçük oyunlarınıza benzemez .

Bunu duyan Karan arkasına dönüp Hela nın suratına sağlam bir tekme indirip tekrar bayılttı . Bunu gören Kayn adeta deliye dönmüştü . Karan bunu fark edince bir tana daha vurdu ve bir tane daha

Kayn yerinde duramayarak tüm enerjisini toplayıp kılıcını kaldırıp saldırıya geçti . Kontrolünü kaybetmesi Karan'ın işine gelmişti . Şimdi onu istediği gibi yönlendirebilirdi . Kayn yanına gelip tüm gücüyle kılıcını savurdu.

Karan kolaylıkla bundan sıyrılabilmişti Kayn kılıcını bir kez daha savurdu Karan hiç güç kullanmadan kılıcın etrafında rüzgar gibi hareket ediyordu savunmada ve saldırı yaptığı yoktu sadece esiyordu

Uzaktan onların savaşını izleyen eğitmenler ve Sadan oldukça şaşırmıştı bu çocuk bunu nasıl yapabiliyor Kayn kızgın olmasına rağmen hareketleri oldukça güçlü ve dengeli ama bir şeye yaramıyor . Silah eğitmeni ben biliyorum diye cevapladı.

Yanındaki herkes bakışını ona çevirmişti eğitmen önüne dönük bir şekilde Karan hayatımda hiç görmediğim kadar çevik ve hızlı reflekslere sahip güçsüzlüğün verdiği eksikliği bu şekilde kapatabiliyor ama yeteri kadar güçlü olmadığından zamanı gelmeden yapacağı bir saldırı onu yenilgiye sürükleyebilir aslında karşısındakiyle dalga geçtiği falan yok şuan tamamen ciddi bir şekilde savaşıyor . Diğerleri ona hak verip tekrar izlemeye döndüler.

Kayn Karan saldırılarından sıyrıldıkça daha hırslanıp daha fazla güç harcıyordu sonra karanda kılıcını eline alıp ona karşı koymaya başladı ki kılıç birbirine değdiğinde çıkan çınlama kulakları sağır edebilecek cinstendi.

Kayn'ın gücün azalmasını fırsat bilen Karan karşı koyma vaktinin geldiğini anlamıştı giderek daha çok onu zorluyordu . Sonra kılıcını sağ eline alıp bıçağı sol eline aldı . Karan tekrardan üzerine atıldı ve kılıcını savurdu karanda kedini kılıcıyla karşılık verdi ama Kayn ne olduğunu bile anlayamadan bıçakla koluna bir kesik attı Kayn acıyla geri çekildi kolundaki küçük kesiği fark etti . Gülerek saldırıların sinekten farksız daha yaşam enerjimi bile geçemiyor . Kayn yaşam enerjisini verdiği koruma sayesinde büyük yaradan kurtulmuştu .

Karan vuruşlarım küçük olabilir ama yeteri kadar vurursam seni yere indirmeye yeter . İstersen gel şansını bir daha dene ve neler olacağını gör.

Kayn yaşam enerjisini ayaklarına yollayıp metrelerce yükselip Karan'ın üzerine hızla düşmeye başladı. Tam üzerine inecekken Karan bin anda geri çekildi ve Kayn yere çakıldı ayağa kalmaya çalışırken kafasına yediği hızlı tekme ile dengesini kaybedip geriye savruldu.

Kayn dengesini toplayacakken Karan onun dibinde bitip bıçağını omzuna sapladı ve hızlıca geri çekildi Kayn da kılıcını ona doğru savurduğunda Karan çoktan geri çekilmişti.

İzleyenler gözlerine gözlerine inanamıyordu Karan akademini en güçlüsü olarak biline kişiye karşı koyuyordu hem de rahatlıkla Karan da tüm yaşam enerjisini dışarı çıkardı ve rakibini beklemeye başlad ı . Kayn ise bıçağı omzumdan söküp attı ve yaşam enerjisi yollayarak kanmayı durdurdu.

Hiç durmadan ileri atıldı kılıçları tekrar çarpışmıştı onların bu dişe diş olan savaşı izleyen herkes'i heyecanlandırmıştı . Karan geri çekilince Kayn kılıcını saplamak için ileri uzadı Karan kılıcın etrafından süzülüp yanına geldi ve bir bıçak çıkarıp Kayn'ın eline sapladı Kayn elindeki kılıcı düşürmüştü hızla geri çekilip mesafeyi korudu.

Karan gülerek elindeki kılıcı yere bıraktı senin gibi birini yenmek için yurmruklarım yeter dedi. Bunu duyan Kayn daha da sinirlenmişti vahşi bir şekilde ileri atıldı onu parçalamak istiyordu.

Geldiğini gören Karan hazırlanıp beklemeye başladı . Yanına gelip yumruğunu savurduğunda sıyrılıp daha hızlı bir şekilde yumruğunu yüzüne indirdi Kayn onun öncekinden daha hızlı olduğunu fark etti . Yada düşündüğünün aksine kendisi yavaşlıyordu.

İki kapışmaya devam ederken etraftakiler ve akademi öğrencileri çoşkulu ve heyecanlı bir şekilde karşılaşmayı izliyordu sonuç kimsenin umurunda değildi herkes karşılaşmanın sonucu bekliyordu.

Karan dövüştükçe güçleniyor gibi gittikçe hareketleri güçlü ve vahşi bir hal alıyordu kendine yapılan saldırılara otomatik olarak daha hızlı karşılık verdi.

Karan zihninde sürekli bir sonraki hesaplayıp saldırıya geçiyordu . savun sol yumruk çekil dön tekme karşılık ver sağ yumruk eğil alttan yumruk soldan tekme geri çeki dövüşten çok sanki dans ediyor gibiydi ama oldukça karışık bir ritimde hareketlerini takip etmek gittikçe zorlaşıyordu zihnini dış etkenlere karşı kapamıştı sadece karşısındaki ve kendi vardı artık.

Sonunda bu işi bitirmenin zamanı gelmişti. Kayn sağ yumruğu ona yolladığında elini yakalayıp diğer eliyle bile ve dirseğinin tam ortasına yumruk vurdu kolu kırılan Kayn bu sefer sol yumruğunu yönlendirdi Karan bu seferde onu tutup omzuna güçlü bir yumruk indirdi diğer koluda çıkmıştı artık bir kaç saniyede iki koluda kullanılamaz hale gelmişti.

Kayn ne olduğunu anlayamadan çenesine yediği sert tekme ile yere düştü ama Karan daha durmamıştı . tekmelerini indirmeye devam ediyordu herkes sevinçle onun zaferini izliyordu ama o hala durmamıştı vurmaya devam ediyordu Kayn'ın yüzü kanlar içerisindeydi.

Partan bayrağı merkeze dikip ona yöneldi onu durdurmak için elini uzattı Karan ise onu elinden yakalayıp çenesine sağlam bir yumruk indirip bayılttı onu etraftakiler korku dolu gözlerle ona bakıyordu.

Gözlerinde en ufak bir hareketlenme yoktu sanki baygın gibiydi birkaç kişide onu durdurmaya çalışdıysada onlarında durumu Partan gibi bayılıp yere düşmek oldu . Karan kılıcını Kayn'ın kalbine saplayacakken büyü bir el onu yakalayıp bayılttı bu gelen müdür Sadan idi...............

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.........

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now