KALAN ZAMAN

2.1K 230 5
                                    

Yaşlı şifacı biraz kontrolden sonra Karana bakıp ne yazıkki enerjinin kaynağı yok olmuş enerjini en fazla birkaç ay daha kullanabilirsin ondan sonra tamamen yok olmadan mühürlemen gerek yoksa ölürsün . Benim tavsiyem artık avcılığı bırak enerjin kalan zamanda çok dengesiz olacak buda büyük bir tehlike .
Karanın diyecek bir sözü yoktu . Evet anlıyorum büyük tehlike avcılığı bırakmalıyım . Yoksa öleceğim yanlız sizden istediğim bir şey var bu konu aramızda kalsa sevinirim zamanı gelene kadar devam etmek istiyorum .
Şifacı mavi küçül bir taş uzatıp nasıl istersen öyle olsun genç adam al bunu enerjin tükendiği zaman bunu yut kalan enerjini mühürler ve tükenmesini önler .
Karan sağolun deyip yerinden kalktı ve hızlı adımlarla kapıya yöneldi .
Yaşlı adam iyi şanslar genç adam dedi .
Karan cevap vermeden odadan çıkmıştı . Biraz sonra diğerlerinin yanına gelmişti . Maren ne oldu durumun iyi mi.
Karan sorun yok sadece biraz dinlenirsen kendime gelirmişim . Neyse bunu boşver şimdi .
Marenle beraber sarayın içinde yürümeye başladılar .
Sabah olmuştu . Saldırının izleri siliniyordu . Krallarda ülkelerine geri dönmeye başlamışlardı . İlerde Buntan ve adamları görünmüştü . Karana bakıp görüşürüz genç avcı Karan bir gün gerçek bir davaya baş koymak istersen seni ülkeme beklerim .
Karan kulağına eğilip bir gün mutlaka geleceğim diye fısıldadı  ve hızlı adımlarla Buntanın yanından ayrıldı .
Biraz sonra bir odanın önüne gelmişlerdi .

Maren kapyı yavaşça araladı ve içeri girdiler . Bent Rega ve Beran küçük masanın etrafında oturmuş sohbet ediyorlardı . Gelenleri görünce birden susup o tarafa doğru dönmüşlerdi .
Beran Karana bakıp bir sorun çıkmadı değil mi .
Karan gülerek hayır sadece çok fazla güç harcadığımdan biraz dengem bozulmuş yakın zamanda düzelir dediler .
Beran rahat bir nefes alıp iyi o zaman ben de endişelenmiştim. Neden böyle bir hareket yaptın ki işi diğer avcılara bırakabilirdin hem bizi bayıltmak da ne oluyor tek başına ölebilirdin . Eskiden bu kadar pervasız değildin sana ne oldu böyle .

Karan oturduktan sonra doğrusu ben de bilmiyorum amaçsız bir şekilde yaşamak beni rahatsız ediyor . Hiçbir isteğim veya arzum yok . Sadece yaşayıp gidiyorum hemde sıkıcı bir şekilde geçen aylarda bir köy dolusu insan bizim yüzümüzden öldü peki ne için daha güzel bir dünya için mi . Bu kadar şeyden sonra elime ne geçti daha mutlu değilim daha güçlüde değilim fazladan param veya mülküm yok yanıwba gidebileceğim kimse yok bir ailem beni bekleyen kimse yok . Sonuna kadar savaşmak istiyorum sadece ölene kadar savaşmak öldürmek .
İçin yanıyor ateş gibi doğru düşünemiyorum o an tek düşüncem ben ölsem bir şey olmaz bari dostlarım yaşasın çünki onların dönüşünü bekleyen insanlar var .
Beran sıkkın bir şekilde dostunun omzuna eline atıp .
Sana yanlız olduğunu düşündüren de nedir biz varız yanında bizler senin dostunuz .
Karan demek dost ben ölsem sizde benimle birlikte ölür müsünüz .
Ses çıkmamıştı kimseden .

Karan bakın işte yanlızım kimse insanı kendi ailesi gibi sevemez bir hain olsamda bir katil olsam da bana dostun dermiydin her şeye rağmen beni savunurmuydun .

Yine ses çıkmamıştı . Maren araya girip şimdi böyle sıkıcı konuları boş verelim .
Karan her neyse deyip susmuştu. Maren biz neden bu haldeyiz kazanan değil kaybeden gibiyiz .

Karan köşedeki yatağı gözüne kestirip . Gece boyu ayaktaydım biraz uyusam iyi olur dedi ve yerinden kalkıp yatağa uzanıp gözlerini kapattı .
Gözlerini açtığında herkes gitmişti odadan üzerini düzelttikten sonra . Kalkıp odadan dışarı çıkıp etrafta dolaşırken karşısına Kadoran çıkmıştı . Kadorana bakıp diğerleri nerde diye sordu .
Kadoran birkaç saat önce hazırlanıp kamplarına geri döndüler .

Bu sırada sarayın önünde bir atlı kafasını kaldırıp . Sonunda geri döndüm doğrusu bayağı değişmiş buralar . Sonunda biraz eğleneceğim gibi görünüyor .
Atında inip sarayın kapısına doğru yürüdü .
Karan ve Kadoran sarayın kapısına doğru gidiyorlardı . Karan için geri dönme zamanı gelmişti . Kapı açıldı karşılarına siyah saçlı soğuk beyaz tenli gözlerinin etrafı kararmış genç yakışıklı birisi vardı Karan birkaç yaş daha küçüktü .
İkiliye bakıp gülerek bakıyorum sevgili ağabeyim de buradaymış .
Kadoranın yüzü düşmüştü bir anda . Karan ne olduğunu anlamaya çalışırken bir yılanı andıran genç adam Karana bakıp ben Cun bu krallığın 2. Prensiyim yani Kadoranın kardeşi yıllar önce ağabeyim evi terk edince ben de onun peşinden gittim ben her yerde onu ararken bir gün öğrendim ki ağabeyim eve geri dönmüş biraz geciksemde eve dönmeyi başardım tabi biraz zor oldu onu ararken baskın yedik yaklandım köle olarak satıldım Rensi ülkesinde ölüm oyunlarına katıldım tam ölecekken Rensi kralı benim kralın oğlu olduğumu anladı ve beni ordan kurtarıp evime gönderdi .
Karan ve Kadoranın omzuna asılıp hadi ama ağabey biraz neşelensene küçük kardeşin eve geri döndü . Artık sana kızgın değilim . Onları bırakıp yoluna devam etti giderken gidip babamıda görsem iyi olur .
Garip bir şarkı mırıldanarak ilerlemeye devam etti .

Karan şaşkın bir şekilde bir kardeşin olduğunu bilmiyordum .
Kadoran o benim kardeşim  falan değil bir canavar evden kaçtığımda benim arkamdan gelmesi beni öldürmek istemesiydi . Adeta bir yılan gibidir insanların beynini zehirler . Kandırıp onları oyuna getirir .
Rensi krallığında tutsak olduğunu biliyorduk ölmesini beklerken Rensi krallığı onu fark etti . Bizi yıkmak için gönderdiler onu yönetimi ele geçirmek için geri geldi . Çoktan senin hakkında her şeyi öprenmiştir bile kendine dikkat etsen iyi olur bu sefer bizi çok zorlu bir mücadele bekliyor .
Karan göreceğiz deyip hızlı adımlarla yola koyuldu uzun bir yolu vardı önünde . 

Bu sırada gezgin bir ağacın altına yaslanmış dinlenirken devam et genç avcı daha zorlu günlerin olacak acıyla yoğrulup istediğim şekle gekeceksin sonunda ilerlemeye devam et .
Şimdi sıra size geldi suikastçılar bu dünyaya neler yapabileceğinizi gösterin .

Bu sırada güçlü bir rüzgar esti ve Turkon ortaya çıktı oldukça yorgun bir hali vardı . Gezgin ona bakıp öğrencinin yardıma ihtiyacı var şifacı hazırlanmaya başlasan iyi olır çok uzun bir yolumuz var .
Turkon beni bırak artık dedi .
Gezgin gülerek bırakacağım ama işim bittiği zaman o zamana kadar bana yardım edeceksin hem bu sefer öğrencin için bir şey yapacaksın .
Sana istediğin gücü vereceğim genç avcı .

CANAVAR AVCISI Where stories live. Discover now