///Prison III - Court///

9.8K 541 66
                                    

   Ráno jsem sebevědomě vstala z postele a s nosem nahoře odkráčela do koupelny.
Bleskově jsem vykonala ranní hygienu a oblékla si svůj připravený decentní kostýmek. Na nohy jsem si obula obyčejné šedé lodičky a přes rameno si přehodila černou kabelku. Nasnídala jsem se a popadla klíčky od auta.

Thomas čekal už venku před bytem a měl na sobě opět oblek a v ruce kufřík. Dohodli jsme se, že ho dnes odvezu k soudní budově, a poté půjdeme dovnitř společně.

Dojeli jsme před cihlovou stavbu a oba se zhluboka nadechli. Já kvůli tomu, že jsem byla nervózní a modlila se, aby to dnes vyšlo, a Thomas kvůli své práci.
Vystoupili jsme a bok po boku vešli do soudní budovy. Klapání mých podpatků a dopady tvrdých podrážek mého společníka, se zvučně rozléhaly celou chodbou. Naše kroky se zastavily těsně před hlavními dveřmi, kde už čekal jeden ze strážníku, aby nás vpustil dovnitř. Všimla jsem si mladé dívky s blonďatými vlasy, která odpovídala popisu Liamovy sestry. Na sobě měla černou dlouhou sukni a bílou halenku. To kvůli ní tu právě teď stojím. Dále jsem si všimla dalších dvou dívek, sedících na malé dřevěné lavičce. První měla dlouhé zrzavé vlasy a druhá byla též blonďatá. Jedna z nich musela být určitě Jean Littersonová.

Dokonce jsem si všimla postarší ženy s našpulenými rty a černými hustými vlasy. Snad to není další na Harryho seznamu? To není možný, vždyť jí bude nejméně pětapadesát. Nikdo jiný už na chodbě nestál, a tak jsem se přestala zbrkle rozhlížet. Pocítila jsem na sobě cizí pohled, a když jsem se tím směrem podívala, koukala jsem do očí té černovlasé ženě. Rychle jsem pohledem uhnula a malinko se zarděla.

,,Všichni přítomní, nyní vstupte do soudní síně!'' ozvalo se ode dveří a já sebou leknutím trhla. Vyšlo to z úst nějakého vyššího pána s bílou parukou, kterou jsem často viděla ve filmech. Mlčky jsme dovnitř vstoupili a usadili se do předních lavic. Naštěstí zde nikdo jiný nebyl.

Všimla jsem si Harryho, sedícího úplně vepředu, s pouty na rukou a nepřítomným výrazem ve tváři. Byl pohublý a oči měl i na dálku skelné. Píchlo mě u srdce vidět ho v takovém stavu.

,,Harry,'' šeptla jsem neslyšně. Nikdo jiný kromě něj se neohlédl. Setkal se s mým pohledem a jeho rysy ve tváří se na chvíli zjemnily.

Nastalo ticho a všichni přítomní ani nedutali. Do síně vstoupil i poslední člověk. Hlavní soudce. Posadil se za nejvyšší pult a rozhlédl se po celé místnosti.

,,Začněme!'' rozkázal jen a pohlédl na oba muže po své pravici i levici. ,,Předvolávám žalobce, aby přednesl svůj návrh!'' Blonďatá dívka se snědou pokožkou vstane ze svého místa a předstoupí před všechny tři muže v černých hábitech. (Jsem si vzpomněla na Harryho Pottera 😄Já vím, že jde o vážnou věc, ale já se prostě musím smát 😂Představila jsem si prťavého Kratiknota, jak mává hůlkou na ty lidí v sále 😂😂Fajn, není to vtipný😂Nebudeme to řešit😂)

,,Slečno Payneová,'' osloví ji ten hlavní. ,,Co přesně vás přinutilo k tomu, abyste shledala pana Harryho Edwarda Stylese obžalovaným?'' položil jí otázku a mírně pootočil hlavou, aby se podíval na reakci Harryho, která byla neutrální.

,,Opakované ubližování na zdraví, znásilnění a vyhrožování,'' odvětila stroze a propálila Harryho svýma karamelovýma očima. Stejnýma, jaké má Liam.

,,Jaké ubližování máte na mysli?'' optal se jí znovu.

,,Bičování, svazování či přivazování k posteli, bití, pálení, občasné řezání i škrcení,'' odpověděla klidně a soudce našpulil přísně rty.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat