///Třináct dlouhých dnů///

13.3K 572 163
                                    

UPOZORNĚNÍ K NOVÉMU COVERU:

Ahoj, jistě jste si všimli opět nového coveru. Jde o to, že jsem si dlouho rozmýšlela, jak vlastně Sam vypadá, no a ta dívka na coveru je ideální. Bohužel, vůbec nevím, kdo to je, a tak pokud udělám nový trailer, bude to fuška😂😂

Každopádně, moc děkuji:@EliskaBlaha za cover minulý, ale potřebovala jsem tam dát tu Sam😊💕

A teď k mé dočista šílené story, která vůbec nedává smysl😂😂😂

***

Oba jsme si vyděšeně hleděli do očí a Harry ztěžka oddechoval. Nebylo to však tím, co se tu odehrálo před pěti minutami, bylo to způsobeno mou položenou otázkou. Harry ze mě po chvíli vyklouzl a frustrovaně si prohrábl své kučeravé vlasy.

,,Kurva!'' zanadával a já si přes sebe rychle přetáhla jeho černé tričko. Dosahovalo mi do půlky stehen a hned, jakmile jsem si ho přes sebe přetáhla, mě zasáhla Harryho mužná vůně. Harry si mezitím oblékl své úzké džíny bez boxerek a na tváři měl pořád zamračený výraz.

,,Ha-'' chtěla jsem mu něco říct, ale umlčel mě rychlým gestem.

,,Za jak dlouho se plně zjistí, že v tobě neroste malej parchant?'' procedil skrz zuby a mně se jeho výběr slov kupodivu dotknul.

,,No, přibližně po čtrnácti dnech,'' hlesla jsem pořád překvapená jeho předchozí větou. ,,Chceš mi říct, že-''

,,Modli se kurva, aby si malýho haranta nepočala. Jinak-''

,,Jinak co, Harry?'' skočila jsem mu do řeči tentokrát já. ,,Nechal by si mě? Utekl by si z toho?''

,,Drž do prdele hubu! Nevíš, co mluvíš!'' zařval tak hlasitě, že jsem mírně nadskočila.

,,Vím to moc dobře, Harry,'' ujistila jsem ho a setřela si slzu, která mi nechtěně stekla po tváři. ,,Vím to moc dobře,'' zopakovala jsem svou frázi o něco tišeji a odešla do naší ''ložnice''. Rychle jsem se převlékla do tmavě modrých džín a volného bílého trička. Zanedlouho se ozvalo prásknutí vchodových dveří a já si setřela další slzu. Musela jsem se hlavně uklidnit.

Jenomže, co když ve mně opravdu poroste nějaké miminko a Harry mě kvůli tomu nechá? Budu se muset rozloučit se školou, protože půjdu na mateřskou, a kdo mě uživí? Napadá mě mamka, jelikož ta o peníze nouzi nemá, ale přijala by mě s outěžkem? Ani na tuhle otázku nechci znát odpověď...

Sebevědomě jsem vydechla všechen vzduch z plic a znovu ho jedním nádechem vrátila zpět. Nahrnuly se mi slzy do očí v momentě, kdy jsem si představila sebe s bříškem, jak se šťastně dívám na Harryho a on mi hází tašky k nohám, čímž mě vyhání. Vyhání mě z tohohle pohádkového života, který se rázem změní v noční můru.

*

Je osm večer a Harry se neukázal. Vůbec nevím, kam šel, a po marné snaze se mu dovolat, začínám mít strach. Víte, co je komické? Mám strach o muže, který by byl schopný mě i s jeho vlastním, avšak nechtěným dítětem vyhodit na ulici.

Jsou tři možnosti, kam šel:

1. Ožrat se jako prase, aby si tím vyčistil hlavu.

2. Sbalit nějakou lehce oděnou holku a užít si s ní na jednu noc.

anebo...

3. Mě v tom nechal.

Poprvé v životě doufám, že jsou to ty první dva body, a ne ten poslední. Myslím, že Harry ale není až takový srab, že by se po prvním poplachu sbalil a odešel. Nejdřív si tu věc musí důkladně prověřit a teprve potom podle toho jedná...

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat