///Action Malik I///

17.9K 752 45
                                    

Pár dní jsme se se Zaynem domlouvali jen telefonicky, protože by to mohlo budit dojem. Do školy přišel s důvodem, že se mu po ní stýskalo a jeho dávní kamarádi si k němu opět našli cestu.
Zayn teď musel budit dojem ''Bad boye'' a urážet vše, co je se mnou spojené. Tím pak navnadí Kelsie k tomu, aby o něj začala opět usilovat.

Prvním bodem bylo, aby do mě Zayn na chodbě před Kelsie drknul a rozházel mi tak všechny učebnice. Poté mi začal nadávat a všechno vyčítat. Je zcela jasné, že Kelsie ho přijde nakonec utěšovat, a pokud se nic nezkazí, mohli bychom už dnes ten bod splnit.

Niall se držel u chlapeckých záchodu a pomocí mobilu mi posílal potřebné SMSky, oznamující, kde se kdo nachází. Když byli všichni tak, jak jsme chtěli, poručil mi, abych vyšla a ''mise'' mohla začít.

Nahodila jsem pohotový výraz a nevšímala si svého okolí. Zayn vyrazil z opačné strany chodby a na rozdíl ode mě nasadil naštvaný výraz ve tváří. Nebezpečně rychle byl u mě a jen pouhým máchnutím ruky mi z ruky vyrazil všechny mé sešity. Začala jsem jako vyděšeně koukat okolo sebe, a když dav okolo nás zhoustl, nenápadně jsem Zaynovi naznačila, ať začne.

,,Ops, spadlo ti to, ošklivko,'' vyplivl a já ho v duchu pochválila za skvělý herecký talent.

,,Možná by to nespadlo, kdyby si nebyl takovej vůl!'' vyjela jsem já a očkem zahlédla Kelsie, která vše se zájmem pozorovala

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Možná by to nespadlo, kdyby si nebyl takovej vůl!'' vyjela jsem já a očkem zahlédla Kelsie, která vše se zájmem pozorovala.

,,Co si to řekla, ty malá děvko?!'' křikl a já o krok couvla. ,,Bojíš se mě, co?'' ušklíbl se a já na oko polkla.

,,Ne!'' odsekla jsem. Jestli se tohle všechno povede, asi nás tři přihlásím na herectví.

,,Nekecej! Vždycky si se mě bála!''

,,Ehm, tebe? Dovol, abych se zasmála. Nevím, kdo mi tu neustále vyznával city, a bál se, že ho odmítnu. Eh, počkat? Já tě odmítla.'' V davu to zašumí a Zayn se napne.
V jeho očích ale pobaveně zajiskří. Oba si to užíváme, a kdyby tu nešlo o hodně, asi bychom vyprskli smíchy.

,,Tak tohle si vypiješ, ty krávo vypatlaná! Stejně jsem tě chtěl vždycky jenom ošukat! O nic jiného tu nešlo, protože-'' Ze Zaynova hraného projevu nás vyruší, nikdo jiný než Styles. Chytne ho pod krkem a vražedně se mu zahledí do očí. Jelikož Zayn ještě neměl tu čest se s naším skvělým učitelem potkat, překvapeně vyjekne.

,,Takhle se s dámou nemluví!'' zavrčí Harry. Protočím očima, protože mě už začíná štvát ta jeho neustálá nutnost mě ochraňovat. Divadýlko ale ještě neskončilo, takže se rozhodnu hrát dál.

,,Pane učiteli, měl byste ho zavést do ředitelny! Je na mě neustále ošklivý a zlý!'' přehrávám zoufale a Harry nakrčí obočí. Nejspíš mu došlo, že tohle není jen tak.

,,Proč-''

,,A myslím, že bychom tam měli jít hned!'' zavelím a do obou zezadu strčím. Zayn zanechává neutrální tvář a občas utrousí neslušnou poznámku. Harry vše jen nechápavě sleduje, ale poslušně se nechá odvést do ředitelny.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat