///Už není cesty zpět - Styles's virgin///

21.9K 723 178
                                    

Hladově se vrhnu po piknikovém košíku a Harry se nad mou reakcí zasměje. Skočím do kuchyně rychle pro ubrus a rozvinu ho na koberci. Harry mi pokyne, abych vše rozložila, a sám si vedle mě sedne. Rozzářím se, když z koše vytáhnu talíř plný jahod v čokoládě.

,,Wow! Jak víš, že je miluju?'' vykulím na Harryho oči, protože si nevzpomínám, že bych se mu zmiňovala o mém oblíbeném ovoci.

,,Všiml jsem si, jak si se jimi cpala na plese toho sv. Květáka, nebo jak se ten imbecil jmenuje.'' Uchechtnu se nad pojmenováním našeho školního světce a zrudnu, když si představím, jak jsem přitom 'cpaní' musela vypadat. ,,Neboj, byla si sladká,'' promluví Harry, jako by mi četl myšlenky. Tentokrát se polichoceně začervenám.

,,Můžu?'' zeptám se ho, když z talíře seberu jednu jahodu a namířím ji k jeho puse. Jen překvapeně přikývne, a tak mu s ní provokativně přejedu přes rty. Víc se k němu nahnu a zakousnu se do ní z jedné strany. Otevře svá ústa a já přitisknu své rty na ty jeho. Jahodu máme tedy oba v puse. Mrknu na Harryho a ukousnu si z ní svůj konec.

,,Tak tohle bylo zajímavý,'' ohodnotí můj čin Harry a jazykem si přejede přes své horní patro.

,,Jo?'' optám se a nevinně se kousnu do rtu. ,,Mám to zopakovat?''

,,No, to víš, že můžeš,'' zašeptá Harry a podá mi další jahodu.

*

Když jsme oba najedení, naskládám všechny věci zpátky do koše a pak se s úsměvem otočím na Harryho. Úsměv mi povadne, když si všimnu, jak mě s vážným výrazem ve tváři pozoruje.

,,Chtěl bych si promluvit,'' řekne po chvíli Harry a já při tónu jeho hlasu ztuhnu.

,,A-a o čem?'' zeptám se koktavě a nervózně mu pohlédnu do nefritových očí. Harry se ke mně blíž přisune a na tváři si zanechává svůj kamenný výraz.

,,Jednou si mi řekla, že mě miluješ. Že by si pro mě udělala cokoli,'' začne, a mně je jasné, že tu nepůjde jen o běžný rozhovor. ,,A já ti řekl to samý. Řekl jsem ti, že k tobě chovám city, které jsem nikdy k nikomu nechoval. Ani k Amandě. Dokonce jsem ti řekl spousty tajemství, který si se neměla dozvědět,'' popadne mou třesoucí se ruku a stiskne ji v té své velké. ,,Dal jsem ti vše, Sam. Vše, co si chtěla. Dal jsem ti svoje srdce, svou lásku a dal jsem ti i své vzpomínky.'' Zatajím po těchto slovech dech. ,,To jsou pro mě ty nejcennější věci,'' hlesne o něco tišeji. ,,Dej mi také něco, co si ještě nikomu nedala. Dej mi to nejcennější, co máš.'' Nechápavě pozvednu obočí a oblíznu si suché rty.

,,Co přesně tím myslíš, Harry?'' zeptám se, protože mi opravdu nedochází, o čem mluví. Myslela jsem, že už jsem mu vše dala. Že už není nic, co by ode mě nedostal.

,,Dokaž mi, že už nejsi malá a stydlivá Samantha Austenová.'' Chraplavý hlas, jako by se mým tělem pomalu probourával do jádra mých pocitů. Jako by se je snažil ovlivnit k jeho prospěchu.

,,Jak?'' promluvím malinko roztřeseně a má ústa se ztvarují do netušícího úšklebku.

,,Dej mi svou krásnou nevinnost, Sam.'' Trochu ve mně hrkne, ale hned se vzpamatuju. O to tu jde. To je ta věc, kterou jsem Harrymu nedala. Ano, kdysi jsem řekla, že o ni chci přijít s Harrym, ale teď se malinko bojím. Bojím se, že to bude bolet a že budu litovat.

,,Já-Já,'' začnu koktat. ,,Já se bojím,'' vyjde ze mě nakonec, a když pohlédnu na Harryho, není na jeho tváři žádný posměšný úšklebek. Naopak mi povzbudivě stiskne rameno a s menší starostí v očích promluví:

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat