///Půjdeš ke mně?///

22.7K 779 36
                                    

,,Jsem doma!'' zavolala jsem ode dveří. ,,Je tu někdo?'' Žádná odezva. Mohla jsem to čekat. Vybalím si automaticky svá zavazadla a čapnu svůj bílý laptop. Vykoukne na mě spousta upozornění a zpráv, které jsem promeškala, zatímco jsem byla na výletě. Na všechno odepíšu a prolítnu sociální sítě. Když na nic zajímavého nenarazím, povzdechnu si a notebook odložím.

Má sobota bude vypadat asi takto. Jíst, lenošit, koukat na televizi. Jíst, lenošit, koukat na televizi...

To bude srandy kopec...

Další den

   Hned po matematice je nejhorší věcí na světě nuda.
Věřte mi, i kdybych si měla napsat teď hned pololetní písemku z tohohle předmětu, nebylo by to tak vyčerpávající a únavný, jako právě nuda.
Mohla bych si jít ale po dlouhé době zase zaběhat. Ráda shazuju přebytečné tuky, které při lenošení naberu.

Venku je příjemně, tak na sebe hodím růžový crop top na běhání, legíny a Air-Maxy stejné barvy, jako je vršek outfitu.

Vlasy si sepnu do hustého culíku a mamce zanechám jako vždy vzkaz, že jsem si šla po návratu zaběhat. Vím přesně, kde bude dopis ležet až přijdu.
Dál to neřeším a vyběhnu z prázdného domu. Tohle jsou chvíle, kdy si dokážu krásně vyčistit hlavu. Nemusím na nic myslet a jen se nechávám nést svými dolními končetinami. Mířím do parku, kam si většinou chodím číst, a neohlížím se okolo sebe. Prostě jen běžím a ztěžka oddechuju.

Ať se snažím, jak se snažím, pořád na něj musím myslet. Na ty oči, rty, vlasy, tetování, tělo a slova, která mi vženou červeň do tváří. Oči, do kterých se teď můžu dívat s vášní jen já. Rty, které se budou dotýkat jen těch mých. Vlasy, které budou prohrabávat mé drobné a hbité prsty. Tetování, které budu hladit konečkami svých prstů. Mohutné tělo, patřící mně, a sprostá slůvka, říkající jeho ústa na můj účet. Je můj! Stejně tak, jako já jsem jeho!

Prudký náraz mě vyruší z myšlenek.

,,Oh, pozor! Vzácnej náklad.'' Přede mnou jsou všechny ty rysy, které se mi ještě před chvílí míhaly v hlavě. Jeden koutek se mi při jeho slovech zvedne nahoru, ale hned povadne, když znervózním.

,,P-promiň, Harry. Ne-Nevšimla jsem si tě,'' sklopím zrak na špičky svých bot. Dělám to pokaždé, když jsem v jeho přítomnosti.

,,No jo, už zase si myslela na mě, co?'' uchechtne se a já zrudnu.

,,A co-A co tu vůbec děláš?'' snažím se to zamluvit a on mě jen pobaveně sleduje.

,,Byl jsem něco zařídit,'' řekne krapet vyhýbavě a sjede mě pohledem. ,,Páni! Vypadáš zatraceně dobře, a to se mi nelíbí,'' oblízne si rty a mé obočí vystřelí nahoru.

,,P-Proč?'' vykoktám zklamaně.

,,Protože sexy holky jako ty, jsou snadnou kořistí pro muže, jako jsem já,'' nepřestává mě pozorovat, zatímco si jazykem přejíždí škvírou mezi ústy. ,,Smím tě pozvat k sobě na drink?''

,,Jasně, ráda,'' vyhrknu dřív, než si své rozhodnutí stačím promyslet. Je mi jasné, že jen na pití k němu nejdu.

,,Skvělé,'' chytí mě za ruku a zářivě se usměje. Následuju jeho dlouhé kroky a nervózně se rozhlížím kolem sebe. Pořád je tu možnost, že nás někdo zahlédne a napráská řediteli. Máme ale opět štěstí a Harry mi gentlemansky nastaví vchodové dveře. Rozhodně to neudělal, jen aby mě pustil, protože svůj obličej měl na mém zadku doslova přilepený, když jsem šla před ním po schodech.

Odemkne a vtlačí mě do svého moderně zařízeného bytu. Nadskočím leknutím, když se něčí ruce obmotají okolo mého pasu a přitáhnou si mě tak blíž k sobě. Můj krk je po chvíli obsypáván pravidelnými vlhkými polibky a mé vlasy jsou odhrnuty, aby měl můj přitažlivý společník lepší přístup. Nechtěně mi z pusy vyjde sten, když mi Harryho velká dlaň zakryje skoro celé břicho. Spokojeně zamračí a nepřestává mi líbat místa posetá husí kůží.

,,Harry, dala bych si nějakou mine-minerálku,'' zalknu se, protože mi skousne ušní lalůček.

,,Ale no tak. Nekaž to, babe. A co jsem říkal o tom oslovování?!'' napomene mě a víc přitlačí na své tělo.

,,Fajn, DADDY, smím se prosím napít?'' vysmeknu se mu a on nespokojeně mlaskne.
Dojde mi ale pro sklenici minerální vody a usadí se na svou koženou pohovku. Poklepe na svá stehna a dá tak pokyn, abych si mu na ně sedla. Poslušně k němu dojdu a plně se opřu do jeho rozkroku.

,,Udělej to kurva ještě jednou, neudržím se a ohnu tě tady o ten stůl,'' zavrčí a své ruce přesune zpátky na mé boky.

,,Promiň, Daddy. Já jen nemůžu najít polohu, která by mi vyhovovala,'' vzdychnu nespokojeně a provokativně si poposednu dál do jeho klína. Pod svým zadkem ihned ucítím, jak moc je napnutý, a vítězně se usměju.

,,Do prdele, Samantho!'' procedí skrz zuby a svou hlavu zakloní, protože se do jeho rozkroku opřu celou vahou.

,,Ano, Daddy? Mám snad přestat?'' zeptám se nevinně a namotám si na prst prstýnek svých hnědých vlasů. Chci se odtáhnout, když dlouho mlčí, ale povalí mě pod sebe a jemně mi foukne do tváře.

,,Neměla si mě provokovat,'' věnuje mi malou pusu pod čelist a v zelených kamíncích mu zajiskří. ,,Teď drž a neopovažuj se pohnout!'' přikáže a svou hlavu přesune k mému plochému bříšku.

Netuším, co hodlá dělat, a tak jen mlčky oddechuju a zvědavě skenuju jeho pohyby.
Špičkou nosu mi obkrouží okolo pupíku a jazykem zajede do jeho vnitřku. Vyjeknu, protože to nepříjemně zastudí, a on na mě varovně pohlédne. Jasně. Musím mlčet. Bože, Samantho, ty jsi někdy tak hloupá! U mého břicha však neskončí dlouho a zuby se mi pokusí stáhnout leginy, když ho zastavím.

,,Já-Já nevím, jestli-,''

,,Své tělo si mi už dala, Austenová. Teď nech Stylese, udělat ti dobře,'' dá pěkný důraz na obě naše příjmení a já jen přikývnu.

Nikdy mi žádný kluk nenabízel věci, které mi nabízí Harry. To, že jsem mu odevzdala svoje tělo, v něm probudilo úplně jiného člověka. Člověka, který chce víc. Víc něčeho, čeho já se stále bojím.

Mé leginy už se povalují na zemi a Harry mi zasypává holé nohy táhlými polibky, směřující k vnitřní straně mých stehen. Čím víc se blíží k mému citlivému bodu, tím mám větší obavy. Co hodlá dělat? Ublíží mi? Jsem na to dostatečně připravená?

,,Když budeš chtít, abych přestal, řekni prostě STOP," nahlédne mi do očí, v kterých vidím náznak starosti. ,,Ale já věřím, že mě zastavovat nebudeš." Známé jiskřičky jsou opět na scéně, stejně jako starý Harry.

Nahne se k mému klínu a mezi své bílé zuby, skousne tenkou látku, mých černých krajkových kalhotek. Naposledy na mě pohlédne a já mu kývnutím hlavy naznačím, aby pokračoval. Jemná bavlna mi sjíždí po citlivé pokožce a zanechává za sebou další odhalené části těla. Přivřu víčka studem, avšak Harry mě políbí na samotný střed a zlověstně se usměje.

,,Krásně voníš, baby. A si jenom moje!" Mírným tlakem mi rozkročí nohy a skloní se k mému klínu.

Trhavý vzdech se vydere z mých úst, když dole ucítím něco vlhkého a mrštného. Pocit, který jsem nikdy nezažila a který mě nutí zrychleně dýchat. Zbavím se ostychu a své roztřesené prsty vrazím Harrymu do kudrnatých vlasů. Jazykem krouží zkušeně a přidává na rychlejším tempu. Blaho, které zastoupí mé tělo se dere na povrch, skrz slabé výkřiky Harryho jména.

,,Hlasitěji, sam. Chci tě slyšet!" Na chvíli se odpoutá od mého rozkroku. Uposlechnu jeho příkaz a mé výkřiky začínají být hlučnější a intenzivnější. V mém těle se hromadí zcela neznámá emoce, která se dere ven. Dere se plnou parou vpřed a zanechává za sebou mé poslední výdechy.
Harry se spokojeně zazubí a naposledy mě políbí na můj podbřišek. Navlíkne mi kalhotky a přemístí se k mému uchu.

,,Zůstaneš tu se mnou přes noc?" Pořád udivená ze své slabosti k tomuhle podivnému člověku, mlčky přikývnu. Mamka mě doma stejně nečeká a Harry se zdá být zajímavým společníkem...

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat