///Naštvání///

30.2K 1K 128
                                    

Harry's pov

   Myslím, že jsem si s nimi celkem padl do oka. Většina z nich sice ani neví, kdo je to Alžběta II, ale jsou tu i tací, kteří mě čím dál tím víc překvapují. Například, Samantha. Vypadá jako by byla pořád duchem nepřítomná a přitom toho ví víc o Robinsonovi, než já. Nejvíc mě na ní znervózňuje ten pohled, jakým o mě občas zavadí. Jsem tu sotva dva týdny, a ta holka mi způsobuje husí kůži po celém těle.

Výhoda mé práce je, že učím jen jednu třídu, takže si někdy můžu v klidu přispat. Jelikož jsem měl vyučování až za dvě hodiny, rozhodl jsem se zajít na snídani do restaurace. Objednal jsem si klasickou snídani, která obsahovala vajíčka, slaninu a pomerančový džus. Vychutnával jsem si lahodný pokrm a zapíjel ho žlutým nápojem. Když jsem usoudil, že už je čas vyrazit, nechal jsem pohledné číšnici peníze na stole a připojil i malé dýško. Vděčně se usmála a začala sklízet z mého stolu. Loudavým krokem jsem se vydal směrem do školy a stále dokola si opakoval látku, abych na něco nezapomněl.

Samantha's pov

Cestou na autobus jsem si koupila časopis, protože vím, že čekání bude dlouhé. Sedla jsem si na lavičku a znuděně listovala Bravíčkem, když jsem narazila na docela zajímavý článek. Nikdy jsem nic podobného nečetla, ale mohla by být sranda, to na někom vyzkoušet.

Sexy praktiky, které každého muže okamžitě vzruší

Tlak na klín
Pokud sedíte vedle muže, který má na klíně knihu nebo laptop na kterém vám něco ukazuje. Nahněte se k němu a pomocí prstu mu něco ukažte a přitom zatlačte. Určitě ucítí tlak na své mužné chloubě a jeho představivost začne pracovat. Pokud se budete chovat úplně nevinně, jako byste si vůbec tenhle efekt neuvědomovala, bude ho to vzrušovat ještě víc.

Kousek vaší kůže

Pokud náhodou zahlédne kousek vaší kůže, která někde vykoukne, totálně ho to vyvede z míry. Ví, že by se neměl dívat, protože to je vlastně nehoda, kterou jste nezamýšlela. Může se vám to povést nenápadně navléknout, pokud se třeba ohnete pro něco co vám náhodou upadlo.

Dobře padnoucí oblečení
Pokud máte pěkně obepnuté tričko nebo kalhoty, které těsně přiléhají k vašim stehnům, ukážete v podstatě vše co chce vidět. Pokud se mu líbí na co se dívá, zaručeně to poznáte.

Rozepnutá blůzka

I ten nejslušnější chlap neodtrhne svůj pohled od atraktivní ženy, která se před ním pro něco sehne a jemu se tak naskytne kraťoučký pohled do jejího výstřihu!

Intenzivní pohled
Věnujte mu velice dlouhý pohled přes celou místnost a naznačte mu tím, že ho chcete. Pokud uvidí ve vašich očích rozpustilé rarášky, vsaďte se, že už mu srdce tluče na poplach.

Provokace
Pokud chcete muže zaujmout, můžete si být jista, že troška provokace rozhodně neuškodí. Jděte přímo k němu a celou cestu mu hleďte do očí. Místo toho, abyste se s ním začala bavit jen řekněte "s dovolením" a projděte kolem něj. Až ho budete míjet, podívejte se mu do očí a řekněte "děkuji" s lehce provokativním úsměvem. To mu zvedne ego a vy pro něj budete neodolatelná.

Hltala jsem každý řádek a přihlouple se uculovala. Copak já bych mohla něco takovýho někdy udělat? Vždyť jsem se v životě s nikým ani opravdově nelíbala. Časopis jsem zaklapla a vydala se směrem k přijíždějícímu autobusu.

Den byl nudný, až do odpoledne, kdy jsme měli mít hodinu s naším třídním. Nedalo by se říct, že jsem se těšila, jen to bylo lepší než hodiny s předešlými učiteli, kterým bylo nejméně sedmdesát. Sedla jsem si opět na své milované místo vzadu a dala si nohy na stůl. Dělám to tak vždycky na poslední hodině, kdy mám z toho chození po škole příšerně bolavá lýtka a kotníky.

,,Dobrý den. Samantho, chápu, že je poslední hodina, ale ty nohy dolů. Pětačtyřicet minut to snad vydržíte,'' napomenul mě už ve dveřích a já se jemně ušklíbla. Nohy jsem dolů dala, ale zajistil mi tak už od začátku hodiny špatnou náladu.

,,Co mu je? Vždyť se nic tak strašnýho nestalo?'' zašeptala jsem Niallovi do ucha a on si odfrkl:

,,Nech ho bejt, asi má krámy.'' V tu chvíli jsem vybuchla smíchy, protože jsem si představila Stylese, jak si vyměňuje vložku a má přitom ten svůj nezaujatý výraz. Jakmile jsem to řekla i Niallovi, rozesmáli jsme se nanovo.

,,Smím se zeptat, co Vás tak pobavilo, slečno Austenová?'' zeptal se mě hluboký chraplavý hlas a já si teprve teď uvědomila, že začalo vyučování a všichni ve třídě koukají na nás.

,,To byste asi nechtěl vědět,'' pronesla jsem krapet drze a kousla se do rtu, abych znovu nevyprskla smíchy.

,,Ale ne, mě by to docela zajímalo,'' oponoval mi arogantně a sedl si na kraj lavice. Chvíli bylo ticho, až jsem se přinutila k tomu nejhoršímu.

,,Já Vám to ale neřeknu, protože to není vaše věc.'' Kelsie po mém boku zalapala po dechu.

,,Když to není má věc, tak proč mě vyrušujete v mých hodinách?!'' zavrčel. Vím, že jsem zašla až moc daleko, ale přesto jsem si neodpustila uštěpačnou poznámku.

,,Protože říkáte věci, které já už dávno vím, a...''

,,Dost! Pojďte se mnou, slečno Austenová!'' procedil skrz zuby a vydal se ke dveřím. Šouravým krokem jsem se vydala za ním a naposledy se ohlédla za sebe. Kelsie se na mě povzbudivě usmála a Niall, ještě stále rudý od smíchu, jen pobaveně vrtěl hlavou. Zmetek! Pan učitel Styles mi otevřel dveře a po zabouchnutí mě vedl do svého kabinetu. Asi jsem to vážně přehnala...

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat