///Action Malik IV///

18.1K 708 130
                                    

  Ráno jsem se bleskově nasnídala, v koupelně zkulturnila a vystřelila co nejrychleji z domu, abych stihla Nialla se Zaynem, kteří na mě už čekali v autě. Každého jsem přátelsky objala a vytáhla zápisky z naší menší akce.

,,Fajn,'' začala jsem. ,,Dneska bychom měli během velké přestávky přinést řediteli  sestříhaný záznam,'' vysvětlovala jsem náš plán. Niall nenápadně vystříhal všechny části, kdy Kelsie mluví o mém vztahu s Harrym, takže by ředitel nemusel nic poznat. ,,Potřebujeme, aby Zayn s Kelsie na záchodě vydržel co nejdéle, protože je jasné, že ředitel si dá načas. Až video zkoukne, bude se nás ptát na všechno možné, což počítám zabere tak dvacet minut. To už bude Zayn s Kelsie na záchodech a budou se domlouvat na pomstě proti mně. Bylo by dobré, aby si ji nějak přinutil, Zayne, mluvit co nejvíc zlomyslně, aby si pan ředitel potvrdil naše udání,'' podávala jsem rozkazy a tvářila se naprosto vážně. ,,Ty, Nialle, musíš řediteli vylíčit, jak tě Kelsie využila, a v žádném případě se nezmínit o tom, jak se vyspala s Harrym. Kdyby to ředitel zjistil, tak Harryho zavřou za obtěžování, i když za to vůbec nemohl.'' Už jsem se zmiňovala o tom, jak je Niall skvělý přes počítače, takže díky němu jsme mohli docílit toho, čeho jsme chtěli?

Dokonale sestříhal různé části Kelsiina rozhovoru se Zaynem a věty poskládal tak, že si každý musí myslet, jaká je Kelsie coura. Dokonce použil nějaké fráze z filmů a přeměnil je do Kelsiina hlasu. Jelikož jsme tři proti jedné a máme i důkazy, je zcela nemožné, aby nám to ředitel neuvěřil.

,,Myslím, že to máme v kapse lidi!'' zvolá Niall a zastaví před vchodem do školy. Spolu se Zaynem souhlasně přikývneme a pak se každý rozejdeme do třídy.

Konečný plán může začít!

*

   Nastal čas, kdy se musíme vydat za ředitelem. Jsem šíleně nervózní, ale zároveň ve mně koluje krev plná adrenalinu. Niall zaklepe na dveře ředitelny a oba se zhluboka nadechneme. Ozve se tiché dále a pro nás to je znamení, abychom vstoupili.

,,Dobrý den,'' pozdravíme zároveň a pan Colegrove (ředitel) nás odmění vřelým úsměvem.

,,Zdravím, Sam. Ahoj, Nialle,'' pokyne nám, aby jsme se usadili, a když tak učiníme, zeptá se nás na jeho nejčastěji kladenou otázku. ,,Copak potřebujete?''

,,Chceme vám něco ukázat,'' začnu. ,,Na škole je dívka, která není zrovna dobrým příkladem dalším studentům.'' Na své tváři mám zcela vážný výraz a pan Colegrove nakrčí obočí.

,,Co tím myslíte, Samantho?'' zaplete si prsty na rukou a položí je na svůj prosklený stůl.

,,Smím?'' zeptám se místo odpovědi a poukážu na malou televizi s videem v rohu místnosti. Ředitel kývne v souhlasu a následuje mé a Niallovy kroky. ,,To, co uvidíte, jsme pořídili při naší malé akci spolu s naším spolužákem Zaynem Malikem. Chtěli jsme si potvrdit naše obavy,'' řeknu ještě, než video zapnu.

*

,,To je strašné,'' hlesne znechucené Colegrove a svůj pohled přesune na nás. Po čele se mu pne dlouhá vráska a jeho zorničky se ve světlých duhovkách znatelně rozšířily.

,,My víme. Mě jen využívala,'' zamumlá Niall a promne si oči, které mu zrudnou. Tenhle kluk bude jednou herec. ,,Jen, aby ublížila Sam, kvůli Zaynovi. Chtěla si to dokonce rozdat i s někým z kantorů, aby dostala lepší výsledky, když se s ní Samantha přestala bavit.'' Colegrove nad touhle poznámkou zavrtěl nevěřícně hlavou.

,,Chcete mi říct, že chtěla učitele svést?'' Jeho tón hlasu začíná být ostřejší. ,,To se mi snad ani nechce věřit!'' Hlavu si dá do dlaní a něco nesrozumitelného zamumlá.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat