///Zbytek videa///

17K 735 68
                                    

Poslední dny jsem moc nevycházela z domu. Proč? Protože jsem nechtěla nikoho vidět. Všichni moji přátelé, mě teď otravovali, a dokonce jsem byla ráda, že mamka je většinu času v práci. Jediného člověka, kterého jsem měla chuť vidět, byl Niall. V telefonu zněl příšerně naštvaně a zároveň zlomeně. Za chvíli ke mně má přijít a něco chce probrat.

S námahou jsem se vyštrachala z postele a zděsila se nad svým odrazem v zrcadle. Mé oči byly úplně rudé a napuchlé, vlasy mastné, jak jsem si je dlouho nemyla, a pleť pobledlá, protože jsem si do pokoje nepouštěla sluneční paprsky.

Vlezla jsem do koupelny, v rychlosti si umyla hlavu a udělala ze sebe člověka. Do misky jsem si nasypala Müsli a zalila je mlékem. Špinavé nádobí jsem hodila do myčky a trhla sebou, když zazvonil zvonek. Otevřela jsem a spatřila Nialla, kterému se po tvářích kutálely ohromné slzy.

,,Nialle, co se-'' Nečekal na mou otázku a vrhl se mi do náruče. I když mi nebylo jasné, o co tu šlo, potichu jsem ho utěšovala a hladila ho po zádech.

,,Podvedla mě, Sam,'' zamumlal mezi vzlyky a já ztuhla.

,,Kdo?'' zeptala jsem se, i když mi odpověď byla předem jasná.

,,Kelsie. Je to zrádkyně. Je to svině! Podvedla mě a využila.'' Vyděšeně jsem na něj hleděla a snažila se pochopit, o čem to tu mluví. Byla jsem si vědoma toho, že Harry Kelsie zneužil, jako ostatní dívky.

,,Počkat - o čem to tu mluvíš?'' optala jsem se nechápavě.

,,Se- Se Stylesem se vyspala proto, aby se ti pomstila, nebo co.'' Tak teď jsem byla mimo úplně.

,,Co to sakra meleš?!'' vyjela jsem podrážděně. Jestli je tohle jenom další vtip, tak vážně nevím. ,,Proč by to dělala?''

,,Tak se podívej na to video. Neříkej, že si ho neviděla.'' Sklopím zrak a přikývnu. Nehodlám se ale na něj podívat znovu.

,,Nechci ho už vidět. Nechci už vidět Harryho.'' Niall o mém vztahu s Harrym nejspíš ví, tak co tajit.

,,A viděla si i tu druhou část videa?'' překvapeně se na něj zahledím.

,,Jakou část?''

,,Pojď!'' chytl mě za rukáv a odvedl k nám do obýváku. Niall to tu zná jako své boty, protože tu byl nesčetněkrát. Ze své kapsy vytáhl cédéčko, na kterém bylo napsáno jeho jméno, a strčil ho do DVD přehrávače. Po chvíli se objevil opět ten obraz a já musela znechuceně otočit hlavu. ,,Neodvracej se, tuhle část přetočím,'' uchopil ovladač a video posunul o pár minut dál. ,,To, co uslyšíš, ti vše vysvětlí, Sam. Já tomu nechtěl věřit, ale Kelsie mi potvrdila, že jsem byl jen součástí jejího plánu. Ovšem, o druhém záznamu jsem se nezmínil, jelikož o něm ani sama neví. Harry to udělal naschvál.'' Nic jsem neříkala a své oči neustále upírala na obrazovku přede mnou. Byl to moment, kdy Harry ke kameře došel a vypnul ji. Přesně v té chvíli jsem to u Harryho doma vypla.

,,A co jako má-'' byla jsem přerušena, když se obraz znovu rozsvítil. Kelsie s Harrym seděla na posteli a něco mu říkala. Niall dal hlasitost na maximumva já tak mohla rozumět každému slovu.

''...ale teď si to vyjasníme. Záznam, který jsme pořídili, si založíš na místo, kam by Sam mohla jít a objevit ho. Film si pustí a samozřejmě se zhroutí, protože tam nás dva uvidí. Nebudeš se snažit jí to vysvětlit a necháš Samanthu se zlomeným srdcem odejít. Bude žít s vědomím, že si ji podvedl, a bude zdrcená. Moc zdrcená.''

Vyjeveně jsem civěla na děj před sebou a ani nemrkla.

,,A co z toho budeš mít? Samanthino neštěstí? K čemu ti to kurva bude?! Ona nemůže za to, že se do ní ten Zach, nebo jak se jmenoval, zamiloval.''

Netušila jsem, o kom to Harry mluví, ale bylo mi jasné, že je to hlavní důvod té ''Kelsiiny pomsty''.

,,Zayn! Zayn se jmenoval! A může za to! Může za to, že odešel a opustil mě! Chci, aby trpěla jako já, když jsem zjistila, že je Zayn pryč. Bude trpět, a ty mi s tím pomůžeš, protože si jedinej, koho kdy milovala.''

Vše do sebe začalo zapadat. Pořád se nesmířila s odchodem Zayna. Zayna Malika, který mě tak strašně miloval. Měla jsem ho ráda, ale nikdy k němu necítila nic víc, než jen dobré přátelství. Nechtěla jsem se k téhle části mého života vracet, protože to vždycky nebyly příjemné chvíle strávené s ním. Kelsie se do něj zbláznila a já jsem jim to přála. Opravdu. Věděla jsem, co Zayn pro Kelsie znamená, jenomže on mi jasně řekl, že vždycky budu jediná. Drtilo mě pomyšlení, že mě má tak strašně rád a já jeho ne. Nikdy jsem ho nepolíbila. Nikdy jsem mu nevyznala své neopětované city. Řekla jsem mu, aby odešel, po tom, co tak hrozivě ublížil Niallovi. Poslechl mě. Bohužel. Opravdu odešel. A s tím se Kelsie pořád ještě nedokázala smířit.

,,Samantha mě nemiluje.''

Ozve se Harry a já se uchechtnu. Kéž by, Harry. Kéž bych tě nemilovala. Jenomže, to je ten problém. Miluju tě a nedokážu své city pozastavit.

,,Nemiluje? Její deníček, nebo co si to sebou furt nosí za sešit, říká něco jiného. Cituji: ''Zamilovala jsem se do těch nádherných smaragdových očí. Do hebkých rtů, kterými šeptá mé jméno vždy, když mi je na blízku. Harry je problémový, ale je to člověk, který mi otevřel srdce. Nikdy jsem k nikomu nic takového necítila.'' A spoustu dalších žvástů na její účet.''

Měla jsem chuť v tu chvíli Kelsie zabít. Věděla o mně a o Harrym celou dobu. Využívala mé slabosti k němu a četla si vše, co jsem měla ve svém deníku. Věřila jsem jí a brala Kelsie jako svou nejlepší přítelkyni. Ona mě ale ne. Všechno, co jsme spolu zažily, byla jen lež.

,,Nejsou to žvásty!''

V tu chvíli jsem se nad Harryho ohrazením musela usmát. On mi nechtěl ublížit. Byl k tomu jenom nucen.

,,To mi je jedno. Důležité je, aby se všechno vydařilo. Jednu kopii pošleme Niallovi, ať si ten chudáček uvědomí, jaká svině si, Harry. Přebral si mu přítelkyni a vyspal se s ní. To pro tebe nedopadne dobře.''

Kelsiina bezcitná slova se mi vpijí pod kůži. Chytnu Nialla za ruku a soucitně se na něj podívám. Po tvářích mu opět teče slaná voda. Byl jen další součástí.

,,A co pak? Nikdy jí nemůžu říct pravdu?''

Harry prořízne svým chraplavým hlasem ticho.

,,To je na tom to nejlepší. Až to video uvidí, je mi jasné, že ti bude chtít dát ještě šanci. V jejím případě to bude vyznání citů. Jak staromódní. A ty jí nic neřekneš. Myslím, že to pro tebe ale žádný problém nebude, ne? Ty přeci nedokážeš milovat.''

Stisknu víčka těsně k sobě, přes tu hroznou bolest v hrudi. Mé oči už jsou také zality slzami a jen hledím na to, jak Harry dochází ke kameře a bere ji do svých dlaní. Tohle všechno je zlý sen, ze kterého bych se nejradši ihned probudila. Probudila a neohlížela se zpět. Kelsie je ta mrcha. To Kelsie mi způsobila všechnu tu bolest.

,,Nenávidím ji,'' hlesnu a Niall mi stiskne dlaň.

,,Já taky, Sam. A proto se té mrše pomstím. Myslím, že ve škole nezůstane dlouho, když si ředitel poslechne, co udělala, a my mu ještě předložíme důkaz. Vydírala našeho učitele a využila nás."

,,Ale, Nialle! Když se ředitel dozví, že se mnou Harry něco má, vyhodí ho, anebo zavřou!''

,,O to se už postarám, Sam. Teď nebudu ten hodný Niall. Teď budu ten pomstychtivý.''

Jop, dneska dvě kapitoly. Jste happy?:D Rychle jsem ji napsala, abyste měli co číst, když o prázdninách část nejspíš nevyjde. Nechci psát na mobilu, protože ty části pak nejsou tak kvalitní. Ale kvůli vám se pokusím:):*

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat