///Začínáme///

25.4K 813 33
                                    

Založila jsem si blog, tak se můžete mrknout. Budu tam dávat informace, jak o Wattpadu tak o YotuTube a třeba i o mně:)

Můj nový blog: http://themattonkavakci.blogspot.cz

Jinak dneska vyjde i díl k mé nové story, tak když tak mrkněte:3Udělate mi radost:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Už je to pár dní od okamžiku, kdy jsem Harrymu řekla své ano na jeho nabídku. Vůbec nevím, co mám teď očekávat. A upřímně? Bojím se...

Do školy jsem do konce týdne nešla, jelikož mě z toho všeho stejně bolela hlava a asi bych se nedokázala soustředit. Mamka neprotestovala a  zavolala do školy. Až do pátku jsem proležela v posteli a jen v nejnutnějších případech z ní vylezla.

V sobotu ráno jsem se unaveně vyštrachala z postele, v naději, že v kuchyni bude čekat mamka se snídaní, ale jako vždycky jsem si to jen namlouvala. Zanechala mi krátký vzkaz, že se vrátí až v pondělí, protože musí jet na nějakou pracovní cestu. Rozmrzele jsem papír mrskla do koše a šla vykonat ranní hygienu.
Po dlouhé sprše jsem si spolu s miskou müsli sedla na gauč v obýváku a zapnula televizi. Z přepínání programů mě vyrušil otravný zvonek, a tak jsem se nuceně odebrala ke dveřím.

,,Kdo to zas-'' zasekla jsem se, když jsem na prahu uviděla stát Harryho. Měl na sobě krásnou bílou košili s rozepnutými knoflíčky u krku a černé skinny.

,,Tak ty budeš zlobivá holčička, jo?'' zavrčel hravě a rychle za sebou zabouchl dveře. Celým svým tělem mě přitlačil ke zdi a zajel mi rukou pod triko. Pohladil mi ploché bříško a své rty přesunul k mému uchu. ,,Budu tě muset potrestat, babe,'' šeptl a jeho horký dech se mi rozprostřel po celém krku.

,,Harry, nemyslím si, že-'' umlčel mě svými rty a téměř okamžitě se svým jazykem dostal do mé pusy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Harry, nemyslím si, že-'' umlčel mě svými rty a téměř okamžitě se svým jazykem dostal do mé pusy. Pořád jsem byla překvapená z jeho příchodu, ale moje malá část si to užívala. Plácl mě, a tím mě přinutil obmotat nohy okolo jeho pasu.

,,Odteď už jsem jen Daddy, krásko. Jakmile mě nazveš jinak, budu tě muset zaškolit, jasný?!'' Přikývnu. ,,Neumíš snad mluvit, Sam?'' Svou pánví se pohne proti mně a já vzdychnu.

,,Ano, Daddy. Rozumím.'' Přivřu víčka a vychutnávám si jeho jemné doteky na mém těle.

,,A teď Daddymu ukaž, kde máš pokoj.'' Polkla jsem, ale prstem namířila na bílé dveře s nápisem: No entry! Ušklíbl se, ale spolu se mnou se tam přemístil. Jakmile jsme překročili práh, povalil mě na prostornou postel a začal mi krk obsypávat polibky. Pomalu pusou sjížděl níž, ale včas jsem ho zarazila.

,,Nechci s tebou teď spát, Harry.'' Varovně mu pohlédnu do očí a jemu v nich zajiskří.

,,Já s tebou ale nebudu spát. Jen tě malinko potrestám za tvé chování a oslovování. Něco jsem snad říkal, ne?'' Uvědomím si, že jsem ho nazvala Harrym, a v tu chvíli se za to proklínám.

,,Promiň, Daddy, ale hlavně-''

,,Nech pána dělat svou práci,'' zašeptá mi do hrudi a pak ji jemně skousne. Zalknu se.

Jazykem sjede po celé délce mého těla a zastaví se u mého podbřišku. Spoustu motýlku se mi na tom místě rozletí, když mi vtiskne malý polibek pod pupík. Posune se ještě níž a ztěžka se nadechnu, když jeho hlavu spatřím mezi svýma nohama. Je tak zatraceně sexy i v této pozici. Věnuje mi jemnou pusu na mé citlivé místo a přes leginy rázem zvlhnu.

,,Jsi takhle vlhká jen pro Daddyho?'' zeptá se tichým nakřáplým hlasem a já ze sebe nedokážu vytlačit smysluplnou větu. Asi ho má odpověď nezajímá, protože je zcela zaměstnaný mým tělem. Malinko mi rozkročí nohy a začne mě prsty dráždit přes vrstvu oblečení. Vzdychnu, když mírně přitlačí a v prstech zmáčkne můj klitoris. Jak je možné, že i přes látku kalhotek a kalhot mě dokáže takhle rozvášnit? Smyslně si skousnu ret a zavřu oči.

,,Ne, chci aby si se mi dívala do očí, honey,'' poručí a já v mžiku oči otevřu. Spatřím jeho krásné zelené korálky plné malých jiskřiček a zuby si zajedu silněji do rtu, když uvidím jeho dlouhé prsty v mém klíně. Tohle je trest? V tom případě si to klidně nechám líbit. Nepřestává mě hladit a pořád přidává na tempu. Když už si myslím, že jsem na samotném vrcholu, ruku odtáhne a zašklebí se. Hodím na něj nechápavý výraz a on se jen zvedne z postele. Stáhne si kalhoty a já mám teď dokonalý výhled na jeho bouli v boxerkách.

,,To je tvůj trest, Samantho. Nesmíš se udělat a nesmíš na sebe sahat, dokud si před tebou nevyhoním. Teprve, až přestanu být tvrdý, ti možná dovolím dosáhnout vrcholu. Ale jen možná,'' usměje se a já zčervenám. To se mám koukat na to, jak si to dělá? Nikdy jsem při tom nikoho neviděla! Vzrušuje mě jeho způsob mluvy, ale zároveň mě to i trochu děsí.

,,Nemyslím si, že je to dobrý-'' Neposlouchá mě a stáhne si i poslední kousek oblečení na nohách. Automaticky odvrátím zrak, protože se nehodlám koukat na něco, na čem matka příroda rozhodně nešetřila. Přejde ke mně a já si stydlivě odsednu. Uchopí mou bradu mezi palec a prostředníček a přinutí mě tak, abych se mu zadívala do očí.

,,Chci, aby si mě sledovala celou dobu. Ruce nech ale na posteli a neopovažuj se s nimi hýbat,'' pohrozí mi a opět se vzdálí. ,,Budu si tě představovat, zlato,'' zašeptá nakonec a palcem přejede přes svou špičku. Zachvěju se a jen omámeně sleduju, jak svou pravačkou udává pomalé táhle pohyby k uspokojení svého penisu. Očí má mírně přivřené a jazykem si přejíždí přes dolní ret. Kecala bych, kdybych řekla, že mi není horko. V rukou svírám své prostěradlo a dávám si dobrý pozor, abych ruce nepřemístila do svého klína. ,,Oh, kurva, Sam,'' vyhrkne Harry a přidá na tempu. Tisknu svá stehna těsně k sobě a své zuby zarývám do rtu usilovněji.

Proč mi to dělá? Proč nechce, abych dala najevo svou touhu? Z pusy mu vydechne vzdech a já dělám, co můžu, abych to po něm nezopakovala. Přemístím svůj pohled na jeho zelené panenky a jemu s nepředstíraným blahem škubne v penisu. Břicho i stehna se mu zbarví od bílé tekutiny a on to jen pohotově setře kapesníčkem.

,,Tvůj nevinný pohled byl třešnička na dortu, babe,'' zavrní a oblékne si zpátky svoje oblečení. Opět se ke mně přiblíží a rukou mi zajede mezi nohy. ,,Rozhodl jsem se, že tě dneska nenechám udělat, a pokud se o to pokusíš až odejdu, zjistím si to, a tvůj trest se ještě zhorší,'' vlepí mi poslední pusu na tvář a nechá mě oněmělou sedět na posteli. Když bouchnou vchodové dveře, zuřivě si střádám svůj plán na pomstu. Jen počkej, Harolde, já zase až tak nevinná nejsem...

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat