///Konec///

21.6K 752 49
                                    

Upozorňuji, že ne konec příběhu:D

   Po jeho bezcitných slovech, jako by ve mně něco prasklo. Jako by se nějaká část mého těla úplně odloučila od ostatních orgánů. Část, která byla plná jeho. Plná tohohle kudrnatého a neodolatelného muže s nejpronikavějším pohledem. Právě zničil kousek mého srdce patřící jemu. Ano, věnovala jsem mu něco tak šíleně cenného a krásného, že jen opravdový netvor by se pokusil jej sprovodit ze světa. Bohužel, on jím je. Harry je netvorem a ani já, nebo někdo jiný, to nedokážeme změnit.

Jen přikývnu a pomalu slezu z jeho klína. Opět si své tričko opatrně obléknu a tentokrát už opravdu vyjdu ze dveří.
Jdu ke své chatce a ani se nedivím, že v ní není Kelsie. V tuhle chvíli jsem za to vlastně ráda. Celou dobu jsem neuronila ani malou slzičku, ale jakmile přejdu práh, svalím se s brekem na zem a je mi jedno, že teď nejspíš vypadám jako blázen. Vzlykám tak moc, že mé tělo se pod tím náporem celé otřásá.

Jsem tak naivní. Tak blbá. Neměla jsem ho tenkrát o hodině tolik provokovat, protože kdybych to neudělala, nemusela jsem na něm zkoušet ty pitomé praktiky z časopisu. Nevšiml by si mě a celou dobu by flirtoval s nějakou jinou naivní holkou. Třeba s Kelsie. Jenomže myšlenka, že by byl s někým jiným, mě drásá...

Harry's Pov

Kurva! Kurva! Kurva! A ještě jednou kurva!

Proč mě nutí do takových věcí? Proč mě nutí, abych jí řekl něco, co je tak zbytečný?
Ona mě prostě nezná.
Nezná Harryho Stylese! Harry Styles je bezcitný děvkař, kterému na nikom nezáleží. Pro Harryho existuje jen jeden člověk, a to je on sám. Holky jsou pro něj jen věci, s kterými si rád pohraje a pak je zahodí!

.... Nikdy mi do života nevstoupila holka jako je Samantha. Tak krásná a nevinná zároveň. Tak nebojácná a kontrolou posedlá. Tak.............................................................................................................................................................................................................................................Jiná!

Nenávidím ji za to, že chtěla, abych jí vyznal city. Nenávidím ji za to, že mě tak zatraceně přitahuje a nutí mě tím se držet zkrátka. Nenávidím ji, protože od té doby, co řekla ''Ano'' na mou nabídku, jsem já věděl, že to bude jiné. Věděl jsem, že to nebude, jako s předešlými dívkami. Ty jsem dostal do postele za pár dní, ale se Samanthou se znám už pár měsíců. Nenávidím ji, ale chci ji. Chci její tělo, její myšlenky, její emoce a její prořízlou pusu, která mě tak učarovala!

,,Do prdele!'' zařvu a strhnu ze své postele prostěradlo. Prohrábnu si vlasy a přemýšlím. Přemýšlím nad tím, jak ji dostat zpátky, aniž bych řekl cokoli, co je spojené s láskou.

Nesnáším tohle slovo, protože má tolik významů. Musím přeci něco udělat! Jenomže mě zatím nic nenapadá. Nechám ji pár dní vychladnout a pak za ní půjdu.

*

Ráno jsem vstal o něco dříve, jelikož dnes na mě zbyla rozcvička. Okolo hlavy jsem si omotal červený šátek a unaveně se odebral k chatkám. Silně jsem zapískal na píšťalku, pověšenou na mém krku, a zařval z plných plic.

,,Vstávejte! Rozcvička! Počítám do deseti a jestli tu do té doby nebudete, kliky vás neminou!'' Z chatek vyletí pár vřeštících holek. ,,Fajn, uklidněte se, vy klikovat nebudete,'' ukážu jejich směrem a oni si oddechnou. ,,Za to vy ostatní ano, pokud nepohnete!'' zaječím a začnu odpočítávat. ,,Jedna, dva, tři-'' Přiběhne další skupinka žáků s panickým výrazem ve tváři. ,,-čtyři, pět, šest, sedm-''

,,To neplatí! Počítáte strašně rychle!'' postěžuje si holka s copama, zavazující si tenisku v běhu.

,,Osm, devět, DESET!'' ignoruju její námitky a rozhlédnu se po davu. Zdají se být všichni, až na.... Samanthu.

,,Kde je slečna Austenová?'' zaměřím svůj pohled na Kelsie, která jen pokrčí rameny. ,,Počkejte tady a opovažte se opouštět tohle místo!'' Varovně zvednu ukazováček k rozespalým žákům na důkaz, že to myslím smrtelně vážně. Dlouho neotálím a rozběhnu se k místu, kde je zabydlená Sam.

Když otevřu s vervou dveře, spatřím ji ležet na zemi se zaschlými slzami na tvářích. Mám chuť se k ní vrhnout na kolena a přitáhnout si ji do náručí. Říct jí, že se strašně omlouvám a dát tak najevo, že mě to moc mrzí. Jenomže, jak jsem řekl, Harry Styles je bezcitný, a tohle by udělal jen slaboch. Chci zpátky své staré já, plné nenávistí k ostatním lidem na zeměkouli.

,,Austenová! Vstávej!'' zakřičím, co nejhlasitěji a ona se s leknutím probudí. Její zmatený a zastřený pohled mě píchne u srdce.

Samantha's Pov

   Jediné, co si pamatuji o svém zkolabování, bylo, že jsem s bolestí hlavy usnula na zemi. Pak se mi zdál nějaký zmatený sen a nakonec jsem se s trhnutím probudila, kvůli nakřáplému řevu mého, čím dál tím víc záhadného, učitele.

,,Laskavě na mě neřvi a ani nemluv! Myslím, že si toho včera řekl už dost!'' zavrčím a rychle vstanu. Mým chováním je lehce zaskočený, ale snaží se zachovat svůj ''Poker face''.

,,Nevím, o čem to mluvíte, slečno-'' zmlkne, když uslyší můj smích. Ano, opravdu se teď v tuhletu chvíli směju. Směju se jemu.

,,Ty jsi tak směšný, Harry!'' uchechtnu se a on svraští obočí.

,,Prosím?''

,,Říkám, že jsi směšný!'' zahalekám a on sebou malinko škubne. ,,Jsi ten nejhorší a zároveň nejlepší člověk, kterého jsem ve svém životě poznala. Znám tě jen pár měsíců, ale přesto si dokázal úplně všechno změnit. Změnil jsi všechno ve mně a pak jsi si to zase vzal zpět. Nechápu tě, Harry. Nechápu celou tvou povahu a myšlenky.
Nechápu, proč ti pořád odpouštím a naivně si myslím, že další fáze našeho vztahu nevztahu bude lepší. Ale není, Stylesi. Naopak. Čím jdeme dál, tím víc mi ubližuješ a raníš mě.'' Nejspíš nečekal, že začnu takhle otevřeně mluvit, ale mně je to jedno. Všechno mi už je jedno. Jen to ze sebe musím dostat.

,,Já-Já-''

,,Nic neříkej! Teď mluvím já!'' utnu ho veprostřed věty. ,,Pořád nevím, co po mně vlastně chceš, Harry. Dala jsem ti své slovo, že budu tvoje. Že budeš můj Daddy a já budu tvá poslušná holčička. Co chceš víc? Chceš mé tělo? Chceš mé panenství? Protože to je to poslední, co mám. Všechno ostatní jsi mi už stačil vzít. Dokonce i část mého srdce!'' Po tvářích mi zase tečou slzy, ale já na ně neberu ohled. Rychlým pohybem si je setřu a svůj pohled opět přemístím na něj.

,,Jenomže tohle nejde, Sam.?Nikdy ti nedám to, co ty chceš, protože to neumím. Neumím projevit city, a i kdybych uměl, žádné nemám!" Z jeho slov je mi čím dál větší úzko.

,,Lžeš, Harry. Musíš přeci něco cítit, vždyť jsi mi řekl, že-"

,,Nezkoušej to, Sam. Ničeho nedocílíš!" Vzlyknu. Po těchto slovech se mu nedokážu podívat do očí. Vím, co bych uviděla. Prázdnotu. A takový Harry je. Je prázdný.

,,Takže to skončíme," řeknu nakonec, ale ještě si neodpustím posměšnou poznámku. ,,Vždyť ani nic nezačalo." Harryho pohled se na okamžik zjemní, jako by chtěl něco namítat, ale nakonec jen mírně přikývne.

,,Jo, od teď už jsem jen tvůj učitel a ty má žačka."

A co s výhodami?:DDD Nesnáším psaní na mobilu, ale na pc jsem to už nestihla:(:D

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat