///Co takhle večeře?///

23.9K 756 79
                                    

Tohle ráno si budu pamatovat ještě dlouho. Probudily mě sluneční paprsky, které se do pokoje prodraly skrz roztažené závěsy. Promnula jsem si unavené oči a zasekla se v půlce pohybu, když jsem něčí ruku ucítila na svém břiše. Otočila jsem hlavou a spatřila vedle sebe Harryho, který mě objímal okolo pasu. Musela jsem se pousmát nad jeho výrazem ve tváři. Vypadal tak zranitelně. Jeho ostré rysy, teď působily něžně a malinko našpulené rty tak sladce. Neudržela jsem se a věnovala mu na ně malý polibek. Zavrtěl se a otevřel jedno oko. Když mě spatřil, něco nesrozumitelného zamumlal a polibek mi oplatil.

,,Dobré ráno, krásko,'' zašeptal a políbil mě ještě jednou. Usmála jsem se a prohrábla mu rozcuchané vlasy.

,,Dobré ráno, Daddy.'' Trochu sebou trhl, ale úsměv mi oplatil.

,,Nemusíš mi tak říkat,'' svraštil obočí a já nahodila nechápavý pohled. Ještě včera na tom trval!

,,Prosím?'' Tohle jsem opravdu nečekala. Myslela jsem, že si potrpí na tom, abych ho tak oslovovala.

,,Nemusíš mi tak říkat. Jsi jiná. Nevyžaduju to po tobě.'' No já snad vysadím mladý. To myslí jako vážně?

,,Ha-Harry, vždyť ty-''

,,Jsi moje a vždycky budeš. Ale chci, aby si mi říkala jménem. Líbí se mi to víc a nepřipomíná mi to tak minulost.'' Polknu, ale zároveň si oddechnu úlevou.

,,Děkuju,'' odvětím a on se uchechtne. Povalí mě pod sebe a jednu pusu mi vtiskne na nos. Zakřením se pod tímhle milým gestem a on ho zopakuje. ,,Budu muset jít,'' zahihňám se.

,,Víš, jak nerad tě pouštím, babe.'' Tohle si budu pamatovat ještě dlouho. Chvíli, kdy mi Harry dává najevo, jak je poctěn mou přítomností. Když není zlý a neshazuje mě.

,,Mamka se bude-,'' uvědomím si lež mých slov. ,,Nebude se po mně shánět,'' zesmutním.
Harry se na mě zaujatě podívá a pokyne mi, abych pokračovala. ,,Mamka pracuje v Harrods. Vídám ji jen opravdu málo a většinou, když jí zanechám vzkaz, najdu ho na tom samém místě. Jsem si jistá, že až přijdu domů, bude tam ticho. Jsem pyšná na to, že se stala generální ředitelkou, ale radši bych byla chudá a měla ji pořád doma.'' Rychle zamrkám, protože téma spojené s mou mamkou mě dokáže snadno rozbrečet.

,,Zůstaň. Nebo se alespoň hned vrať. Vezmu tě na večeři,'' pohladí mě a chápavě se mi zahledí do modrých duhovek.

,,I ty romantiku,'' zavtipkuju a on zvedne jeden koutek rtů nahoru. Vyčkává na mou odpověď a doufá v tu kladnou. ,,Ráda půjdu. Kde si dáme-'' Jsem přerušena dalším polibkem a jiné reakce, se nejspíš nedočkám.

 Kde si dáme-'' Jsem přerušena dalším polibkem a jiné reakce, se nejspíš nedočkám

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

*

   Pro jednou jsem zkusila odvážnější model šatů. Zvolila jsem k nim kožený pásek a vlasy si nechala rozpuštěné, abych tolik neupozorňovala na svůj už tak dost hluboký výstřih. Šaty mi krásně zvýraznily můj útlý pas a pevná prsa, což jsou věci, na které můžu být náležitě pyšná. Rty jsem si přetřela vrstvou rudé rtěnky a spokojeně se na sebe usmála do zrcadla.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat