///Vzájemná blízkost///

15.2K 552 92
                                    

Už je to dva dny, co jsem se musela smířit s tím, že holt nebudu mít neposkvrněné břicho. Zajímavé ale je, že mi to nevadí. Nevadí mi, že mám na podbřišku jizvy. Vadí mi důvod, proč je tam mám.

S Harrym jsme se domluvili, že odpoledne spolu zajdeme do města, abychom vše zase vrátili do starých kolejí. Nafotíme pár šílených fotek do našeho alba, skočíme si na oběd a poznáme zase o něco víc náš rodný Londýn. Líbí se mi, že se Harry začíná zase snažit a jde mu o to, aby náš vztah fungoval. Poslední dobou to mezi námi malinko skřípalo.

Oblékla jsem si své nové leginy se vzorem anglické vlajky, černé kotníkové conversky a bílé tílko. Málem jsem se sebe lekla, jak vyhuble jsem vypadala. Vlasy jsem si svázala do vysokého drdolu a kolem pasu si zavázala Harryho černou košili. Miluje, když nosím jeho oblečení.

Harry si na sebe vzal černé skinny a tričko ode mě, čímž mě velice potěšil. Popadla jsem náš společný polaroid do kabelky a zapletla si s Harrym prsty. Vyšli jsme do rušné ulice a tentokrát jsem se neměla k tomu, abych sklopila zrak, protože se s tím musím vyrovnat. Se vším. S Harrym, s nemožným těhotenstvím a sama se sebou.

,,Co říkáš na kafe?'' navrhla jsem, když jsme procházeli kolem Sturbucks, kde jsem před dvěma dny potkala milého Liama.

Harry jemně přikývl, a tak jsem ho nechala čekat před kavárnou. Je mi jasné, že by nebyl zrovna žhavý do představování se s klukem, který mi říká ''krásná dámo''.
S malým úsměvem jsem došla k pultu a brunet zvedl zrak od jakýchsi papírů. Široce se na mě usmál a zeptal se mě na tu samou otázku, na jakou minule.

,,Žádnou krásnou dámu tu nevidím, ale já bych si dala skořicové Latte,'' odpověděla jsem mu úplně stejně, jako před tím. Společně jsme se zasmáli a já objednala kafe i Harrymu.

,,Nechte to,'' zastavil mě, když jsem si začala vyndavat peněženku z tašky. ,,Pro milé zákazníky máme i stoprocentní slevy,'' zazubil se.

,,Ale to-''

,,Říkám, že je to v pořádku,'' ujistil mě a znovu se přívětivě usmál. Úsměv jsem mu oplatila a s poděkováním kavárnu opustila.

,,Co ti tak dlouho trvalo?'' zeptal se Harry zvědavě.

,,Dlouhá fronta,'' odvětila jsem jen a vrazila mu kelímek s horkým nápojem do ruky. Na to mi už nic neřekl a jen mi položil ruku na bok.

Vydali jsme se směrem k London Eye a potichu usrkovali kafe. U Londýnského oka nebyla žádná fronta, a tak jsem s krátkým přemlouváním přinutila Harryho na to se mnou jít. Zaplatil nám samostatnou kabinku a společně jsme nasedli. Rozhlížela jsem se kolem sebe a nemohla se dočkat toho, až budeme na samém vrcholu.
Harry seděl naproti mně a se zaujetím mě pozoroval. Potutelně jsem se uculila a Harry to po mně zopakoval.

,,Co?''  úsměv se mi rozšířil a Harry zavrtěl hlavou na důkaz, že se nic neděje. Nepřestával mě však sledovat. ,,Děje se něco, Harry?'' zeptala jsem se a naklonila hlavu na stranu.

,,Ne, neděje,'' hlesl. ,,Pamatuješ-,'' odmlčel se. ,,Pamatuješ, jak jsem ti nabízel Daddy hru?'' optal se zničeho nic a já letmo přikývla. Upřímně, na ty chvíle moc ráda nevzpomínám.

,,Ještě před tím si se mě ptala na několik otázek, a já jsem ti odpovídal jen jednoslovně. Víš, napadlo mě, že bychom si měli říkat všechno. Úplně všechno. A já o tobě chci vědět víc, než kdokoli jiný. Ano, vím toho už víc než dost, ale přijde mi, že to pořád není kompletní. Co říkáš na to, kdybychom se prostě svěřili už se vším?'' Jeho otázka mě příjemně překvapila. Nadšeně jsem přikývla a pohodlněji se usadila.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat