///Action Styles-Chtěl si to? Máš to mít!//

17.8K 698 106
                                    

Harry's Pov

  Když jsem ji slyšel vyřknout ta slova, která mi způsobila na chvíli zástavu srdce, uvědomil jsem si, jak velký podíl viny na tom nesu. Kdybych nebyl zbabělec, debil, idiot a prostě ten největší vůl v celém Londýně, nic takového by se nestalo.

Mělo mi být hned jasné, že tu Zayn není jen tak. Navíc, když si mě nechal předvolat i samotný ředitel Colegrove, kvůli podezření, že mám něco se Samanthou..., byl tam taky. A stál vedle ní. Proč já kretén jí řekl, aby o své panenství klidně přišla se Zaynem. Co když se to stalo? Co když už opravdu není nevinná?

Roztřesenými prsty jsem si prohrábl své vlasy a ztěžka vydechl. Musel jsem se koukat pozbytek hodiny na to, jak si něco šeptají a Sam se přitrouble hihňá.
Proč ale říkám přitrouble? Mám rád, když se ta holka tak roztomile uculuje.
Teď sedím ve svém bytě na gauči a tvářím se, jak největší troska. Kam jsem se to dostal? Kdyby mi někdo ještě na začátku školního roku řekl, že devět měsíců na to budu zničeně přemýšlet nad holkou, s kterou jsem se ještě ani nevyspal, a to ji znám celkem dlouho, poslal bych ho do prdele a neodpustil bych si nějakou svoji uštěpačnou poznámku. Vždyť já bez ní nemůžu prostě fungovat! Ano, jsem slaboch, ale tentokrát se za to prostě nestydím. Tentokrát musím sakra něco udělat!

Samantha's pov

,,Sam!!! Sam!!!'' uslyšela jsem za sebou nepříjemný pisklavý hlas a s falešným úsměvem jsem se za ním otočila.

,,Denise!'' pronesla jsem poněkud křečovitě. ,,Co by si ráda?''

,,Jdeš na zítřejší ples?'' vyhrkla hned, jak se ke mně dostala. Nejdřív jsem jen nechápavě nakrčila obočí, ale hned pak mi došlo o čem mluví. Úplně jsem zapomněla, že naše škola pořádá každý rok tradiční květnový bál na počest sv. Květoslava.

,,No, ehm...ještě nevím,'' dostanu ze sebe na konec a Denise se malinko zamračí.

,,Proč? Je to tradice! Musíš!'' začne mě z ničeho nic přemlouvat. Odkdy chce někdo jako je ona, někoho, jako jsem já, mít na plese?

,,A proč by si mě tam chtěla zrovna ty?'' zeptám se podezřívavě a změřím si ji pochybovačným pohledem. Musím mírně zaklonit hlavu, protože je asi o deset centimetrů vyšší, a když připočtete ty fialový jehly, mohla by se už pomalu srovnávat s Harrym. Sakra! Už zase na něj myslím!

,,No, protože se mnou ten ples budeš přeci zařizovat!'' výskne nadšeně. ,,Vybrala jsem si ze všech ze třídy tebe! Máš radost?'' nepřestává se radovat a její zářivý úsměv na tváři mě začíná mírně děsit.

,,No, hroznou,'' řeknu krapet ironicky a ona zklamaně svěsí ramena.

,,Ty nechceš?'' zakňourá a udělá psí oči. I přes několik vrstev řasenky jí její velká modrá kukadla krásně vyniknou. Párkrát svými dlouhými řasami zamrká a já si povzdechnu.

,,Co mám dělat?'' optám se nakonec a ona vítězně poskočí.

,,Fajn, takže potřebuju, aby si si za prvé sehnala nějaký fakt pěkný šaty. Budeš se mnou předávat peníze na charitativní akce a musíš vypadat hezky a upraveně. Za chvíli mají dorazit bedny s kytkama, které nám pomůžou rozvěsit kluci od nás. Jinak jsem výzdobu už vyřešila,'' věnuje mi další ze svých překvapivě vřelých úsměvu a já jí ho po chvíli oplatím.

,,Můžu se jen zeptat, proč jsi si tedy vybrala zrovna mě?'' zajímalo mě to z jediného důvodu, a to z toho, že jsem se s Denise nikdy nebavila. Vlastně jsem si myslela, že my dvě se prostě nemáme rády.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat