///Odjezd///

22.4K 777 33
                                    

Byla jsem tak naštvaná. Tak naštvaná na Stylese a ten jeho přesvědčivý šarm, kterým obelstil mou matku, že mě skoro přinutila, abych na ten blbej zájezd jela. Stačilo jen říct, co je Harry zač, a svým postavením by ho vyštípala ze školy. Jenomže je tu malý problém. Nechci, aby Stylese vyrazili, jelikož ho mám ráda. Zvlaštním způsobem, ale mám. I když je to sadista a bůh ví, co ještě.

,,Máš všechno, zlatíčko?'' ptala se mě starostlivě do telefonu má drahá maminka a nezapomněla přitom peskovat svou sekretářku.

,,Ano, mám,'' povzdechla jsem si. ,,Měj se, mami. Za dva týdny jsem zpět.'' Zmáčknu červené tlačítko, znamenající ukončení hovoru, a vyrazím z domu, před kterým už čeká Kelsie s Niallem.

,,Nazdar, lidi.'' Oba je obejmu a věnuju jim nechápavý pohled, když ani jeden nepípne. ,,Děje se něco?'' pozvednu své čerstvě vytrhané obočí. Jako odpověď mi od nich přijde sklopení hlav k zemi a nečinný výraz ve tváři.

,,My-My ti musíme něco říct,'' zamumlá sotva slyšitelně Kelsie a kopne do kamínku, který se válí u jedné z jejích tenisek.

,,Co?'' zeptám se nedočkavě.

,,No, víš-'' začne Niall a zvedne zrak směrem ke mně. ,,My dva, no...my-''

,,Ježiš, NiNi, z tebe to leze, jak z chlupatý deky. Vymáčkni se konečně už!'' vyjedu netrpělivě, protože opravdu nejsem ten typ člověka, co rád čeká.

,,Prostě spolu chodíme!'' prohlásí Kelsie a já na ně vyvalím oči.

,,Cože? Jako vy dva?'' začnu se nekontrolovaně smát. ,,To je nějakej vtip, že jo? Že jo?'' směju se dál, ale když se ani po chvíli ke mně nepřidají, úsměv mi z tváře zmizí. ,,Pane bože. Vy si neděláte srandu?'' Zavrtí hlavou a já pootevřu pusu v překvapení. ,,Tohle je divný.'' Nic mi na to neřeknou a jen se dál trapně rozhlížejí okolo sebe.

,,Promiň,'' omluví se sklesle Niall a já se uchechtnu.

,,Za co se sakra omlouváš? Mně to nevadí, jen je to... divný,'' zopakuji svou úvahu a jim konečně cuknou koutky.

,,Jo, taky jsme se nejdřív divili, ale myslím, že nám to celkem klape,'' ušklíbne se Kelsie a chytne Nialla za ruku.

,,Okay, tak už pojďte! A jestli se přede mnou hodláte muckat, tak...'' Oba mě znovu se smíchem a vděkem, že jsem to pochopila, obejmou.

Nehodlám jim to zazlívat, jsou to přeci jen moji kamarádi, kteří při mně stojí už jakou dobu. Toužím se jim svěřit o Harrym a jeho úchylce a nabídkách, jenomže vím, že by to nevzali dobře a snažili by se mě od něj držet dál.

A já se od něj držet dál nechci.

Ano, jsem naštvaná, ale jen proto, abych mu ukázala, že si nemůže dovolit všechno. Může mě políbit, kdy chce. Může se mnou flirtovat, a dokonce mu povolím, aby ze mě dělal svou poslušnou holčičku, ale pokud mě bude mlátit, skončím s tímhle vztahem nevztahem.

Dojdeme k autobusu, který nás má odvést do campu, kde budeme ubytovaní, a odevzdáme potřebné papíry od doktorky zdravotnici. Říkáme jí Lindsay, protože je až děsivě podobná té herečce a zpěvačce Lohanové. Liší se od ní jen tím, že lidem ošetřuje drobná zranění, anebo píchá injekce proti klíšťatům, zatímco její slavnější verze si chodí po červeném koberci a rozdává podpisy.

Rozhlédla jsem se okolo, jestli náhodou nezahlédnu Harryho, a k mému štěstí se ocitl hned za mnou. Dělala jsem, že ho nevidím a nepostrádám jeho přítomnost, jenomže mě má už od začátku prokouknutou.
Ušklíbl se nad mým chováním a já naschvál provokativně protočila očima. Zabodl se do mě pohledem, a kdyby Lindsay nepokynula, že si mají všichni nastoupit, stáli bychom tam a civěli na sebe ještě nejméně hodinu. Odtrhla jsem se od té hypnotizující zeleně a vyšla po schodech do autobusu. Skoro všechna místa byla obsazená a Niall s Kelsie vesele konverzovali vedle sebe. Omluvně na mě pohlédli a já jsem se na důkaz, že mi to nevadí, usmála. Vevnitř mě to ale vřelo.

Usedla jsem k okýnku volného dvojsedadla a smutně se zahleděla z okna. Pokud to takhle půjde dál, myslím, že si ten výlet neužiju už vůbec. Sedačka vedle se prohnula a já se ani neohlédla na toho, kdo mě obdařil svou přítomností. Hlavou jsem trhla teprve tehdy, když mi něčí potetovaná ruka sjela po stehně nahoru a silně zmáčkla.

,,Nech toho!'' zasyčím na Harryho a ruku mu odtáhnu. Jen se zasměje a svou dlaň vrátí na mé stehno o něco výš. ,,Harry!'' varuju ho a on s rukou vyjede ještě víc. V břiše mě zašimrají motýlci. Prsty mi sjede po vnitřní straně stehen a já potichu vydechnu.

,,Líbí se ti to, Sam?'' zašeptá mi do ucha a ani mě nenechá odpovědět. ,,Vím, že jo, protože miluješ, když se tě dotýkám.'' Jeho teplý dech na mém krku mi způsobí husí kůži po celém těle. ,,Toužíš po tom, abych se tě dotýkal víc. Abych ti ukázal, co všechno umím.'' Skousnu si ret, abych nevzdychla, když prsty přitlačí.

,,Harry, někdo nás uvidí!'' napomenu ho panicky a snažím se mu ruku znovu odendat. Nedává mi však žádnou šanci, protože má silný stisk.

,,To je na tom to nejvíc vzrušující,'' zavrní a kousne mě do ušního lalůčku. Tentokrát musím být ta rozumnější.

,,Já si ale nemyslím, že je to dobrý nápad!'' Konečně se mi podaří ho od sebe odtáhnout a on se zamračí.

,,Ještě nikdy mě nikdo neodmítl. Dávej si dobrý pozor, co děláš!'' zavrčí a já se uchechtnu nad jeho změnou nálad.

,,Vím moc dobře, co dělám.'' Otočím hlavou k okýnku, ale po chvíli se k němu zase nakloním. ,,Jo, Harry. Zvykej si, pokud chceš abych byla tvou submisive!'' Je vidět, že je mou reakcí překvapen, a po zbytek cesty mlčí. Dám si do uší sluchátka a nechám Eda Sheerana, aby uklidnil mé myšlenky písničkou ''Thinking Out Loud''...

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat