///Flashback II///

17.1K 652 11
                                    

Jelikož jsou prázdniny, tak nwm, kdy vyjde další díl. Snažím se to tedy teď všechno dopsat:D:3:)

Pište pořád otázky, čím víc, tím líp:)

FLASHBACK II: HARRY'S POV

Ještě před chvílí jsem s ní byl. S jejím nádherným mladým tělem, s kterým jsem si mohl dělat, co se mi zachtělo. Uspokojoval jsem ji a užíval si slastné výdechy mého jména. Bože, tak strašně moc ji chci mít zase u sebe, protože to každým dnem může být už naposledy. Dnes s ní jdu na večeři a budu se snažit být tím mužem, kterého ona chce. Romantickým a správným.

20.3. 2016

Nikdy se mnou nikdo nedokázal manipulovat. Vždy jsem nad svou osobou měl kontrolu a každý, kdo se mi postavil do cesty, byl rázem pryč. Jenomže pak jsem potkal ji. Osobu s nádhernýma očima a hnědými dlouhými vlasy. Dívku, jejíž rty mají tvar malého růžového srdíčka, a když se usměje, to malé srdíčko se rázem zvětší. Sam. Samantha Jean Austenová, která se mi dostala po kůži, těmi svými hebkými pažemi. Vše, co je s ní spojené, mě dokáže rozhodit. Když jí chce někdo ublížit, mám za úkol ji chránit. Když s ní chce někdo něco mít, mým úkolem je ho držet od ní dál. A právě teď musím splnit úkol, kterým jí vlastně ublížím citově. Jen proto, abych ji ochránil.

,,Máš kameru?'' zeptala se mě zlověstně Kelsie a já poraženě přikývl. ,,Nainstaluj ji tamhle,'' namířila prstem na malou dřevěnou komodu a prohrábla si vlasy. Loudavým krokem jsem se k ní rozešel a kameru zapnul. ,,Zadej tam nahrávání za dvě minuty!'' Poslouchal jsem její pokyny a poslušně je plnil. ,,Šikulka, a teď si to ujasníme. Na kameru se budeš tvářit, že se ti to moc líbí. Můžeš si přitom představovat klidně Samanthu. Hlavně, když to bude vypadat věrohodně.'' Tvářil jsem se ledově, ale vevnitř mě to vřelo. Chtěl jsem tuhle holku zničit. ,,Teď mě svlékni!'' nakázala a já se k ní neochotně přiblížil.

Chytil jsem lem jejího trička a přetáhl ho přes Kelsiinu hlavu. Má tvář byla bez emocí. Chtěl jsem to mít rychle za sebou. Dříve bych si to užíval a bylo by mi jedno, že někoho podvádím. Teď ale ne. Stáhnul jsem z ní postupně i džíny, podprsenku a kalhotky. Kelsie nebyla ošklivá, ale byl jsem celou její povahou znechucen. Hodil jsem ji na postel a svlékl si své bílé tričko. Na rozdíl ode mě se tvářila chtivě a sebevědomě. K tomu jsem měl hodně daleko. Nechtěl jsem ji ani vidět a mé sebevědomí bylo ta tam. Ani jsem ji nepolíbil, než jsem do ní vnikl. Bylo mi jasné, že tahle holka rozhodně panna být nemůže. Byla zkušená a svou pánví pohybovala proti té mé. Když jsem tu špinavou práci dokončil a svalil se vedle ní, zašeptala:

,,Nevěděla jsem, že budete tak dobrej. Možná bych si to i zopakovala.'' Vytřeštil jsem na ni své zelené oči a znechuceně si odplivl.

,,Nikdy na tebe už nesáhnu! Je mi z tebe blbě!'' Jen se uchechtla a blíže se ke mně naklonila. Došlo mi, že kamera je pořád zapnutá, a tak by mi mohla pomoci k tomu, abych to poté, co se to Sam dozví, vysvětlil. Uslyší náš rozhovor, který bude obsahovat Kelsiiny výhrůžky. Bohužel, Kelsie si všimla, kam zírám, a nařídila mi, abych kameru vypnul. Naštvaně jsem se ke komodě rozešel a kameru chtěl vypnout, když mě napadlo něco mnohem lepšího. V rychlosti jsem začátek nastavil, aby kamera začala znovu nahrávat za deset vteřin. Ozval se zvuk ohlašující, že se fotoaparát vypnul a já se spokojeně usmál.

,,Hotovo,'' zavrčel jsem směrem ke Kelsie.

,,To je dobře. Je mi jasný, o co ti šlo, ale teď si to vyjasníme. Záznam, který jsme pořídili, si založíš na místo, kam by Sam mohla jít a objevit ho. Film si pustí a samozřejmě se zhroutí, protože tam nás dva uvidí. Nebudeš se snažit jí to vysvětlit a necháš Samanthu se zlomeným srdcem odejít. Bude žít s vědomím, že si ji podvedl a bude zdrcená. Moc zdrcená.'' Každé řečené slovo si zjevně užívala. Zlomyslný škleb z její tváře nemizel a já byl čím dál tím víc na dně. Vzpamatuj se, Stylesi! Nesmíš vypadat zdrceně!

,,A co z toho budeš mít? Samanthino neštěstí? K čemu ti to kurva bude?! Ona nemůže za to, že se do ní ten Zach, nebo jak se jmenoval, zamiloval.'' Malinko se napnula a klouby na její ruce zbělaly.

,,Zayn! Zayn se jmenoval! A může za to! Může za to, že odešel a opustil mě!'' Naštvanost a smutek v jejím hlase byl zjevný. ,,Chci, aby trpěla jako já, když jsem zjistila, že je Zayn pryč. Bude trpět a ty mi s tím pomůžeš, protože si jedinej, koho kdy milovala.'' V mém srdci, jako by něco škublo. Řekla, že mě Sam miluje? Jak by mě mohla milovat?

,,Samantha mě nemiluje,'' hlesnu tiše ona se uchechtne.

,,Nemiluje? Její deníček, nebo co si to sebou furt nosí za sešit, říká něco jinýho. Cituji:''Zamilovala jsem se do těch nádherných smaragdových očí. Do hebkých rtů, kterými šeptá mé jméno vždy, když mi je na blízku. Harry je problémový, ale je to člověk, který mi otevřel srdce. Nikdy jsem k nikomu nic takového necítila.'' A spoustu dalších žvástů na její účet,'' vyprskla pohoršeně.

,,Nejsou to žvásty!'' ohradím se a jí se pobavením rozšíří zorničky.

,,To mi je jedno. Důležité je, aby se všechno vydařilo. Jednu kopii pošleme Niallovi, ať si ten chudáček uvědomí, jaká svině si, Harry. Přebral si mu přítelkyni a vyspal se s ní. To pro tebe nedopadne dobře.'' Nemůžu uvěřit, že holka, která přede mnou právě sedí, dokáže být taková mrcha. Tak podlá, a tak bezcitná. Smutné je, že já jsem stejný. Ba i horší. To, co jsem dělal v minulosti já, je stokrát krutější než tohle.

,,A co pak? Nikdy jí nemůžu říct pravdu?'' zeptal jsem se krapet zoufale.

,,To je na tom to nejlepší. Až to video uvidí, je mi jasné, že ti bude chtít dát ještě šanci. V jejím případě to bude vyznání citů. Jak staromódní. A ty jí nic neřekneš. Myslím, že to pro tebe ale žádný problém nebude, ne? Ty přeci nedokážeš milovat.'' Nechápu, odkud ví i tohle.

Každopádně ví nejspíš všechno. Obléknu se a bez jediného slova opustím Kelsiin dům.
Zítra mám doma schůzku se Sam a nějak to vysvětlím. Neukážu jí to video a schovám ho mezi mé kazety ve skříni. Ty kazety obsahují spousty nehezkých věcí, jak jsem se povyšoval nad holkama různýho věku a nutil je do věcí, který nechtěly. Na tu almaru jsem dal raději zámek a zadal do něj číselný kód, kterej se snadno pamatuje. Je mi jedno, že mi ta mrcha vyhrožuje. Já dokážu Sam ochránit.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat