///Jde se plavat///

21.2K 783 124
                                    

  Řeknu Vám, co je na prd, když napíšete část, která má přes 1500 slov, a ona se smaže, no není to super? Ne,to teda sakra není!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pár dní jsem si ještě poležela, protože mě šíleně bolela hlava. Na konci týdne jsem se ale sebrala a řekla si, že půjdu s ostatními do bazénu.
Nastává však problém číslo jedna. Stydím se v plavkách. Ne, že bych měla nějakou ohyzdnou postavu, to ne, ale nemám ráda, když všichni koukají na mé odhalené tělo. Nakonec jsem se vzchopila a v bikinách vyšla z mé chatky. Mířila jsem za hudbou a křikem, protože jedině tam, můžou být moji ztřeštění spolužáci.

Čím víc se blížím k bazénu, tím víc začínám být nervózní. Už vidím, jak si všichni budou šeptat o mojí postavě. Jak nejsem dokonale stavěná, nebo jak má prsa nejsou o velikosti balónů. Odhodlaně dojdu ke koupališti a můj pohled se zastaví u Harryho. Jak jinak. Má na sobě černé plavky a všechna jeho tetování jsou vidět. Holkám na břehu doslova tečou sliny a snaží se přilákat jeho pozornost.

Doufám, že se mi povede proklouznout nepozorovatelně ke Kelsie a Niallovi, kteří se líbají pod stromem. Rozejdu se směrem k nim a v ruce žmoulám bílou osušku. Špatné je, že jsou rozvalení na trávníku za bazénem, což znamená, že okolo něj budu muset projít. Nahodím nepřítomný výraz ve tváři a pomalu se rozejdu jejich směrem. Jenomže, jak všichni víme, já ve svém životě nikdy nemám štěstí.

,,Austenová?! Kurva, ty máš bikiny?!'' vykřikne vysoký opálený blonďák, stojící vedle Louise ve vodě. Mám pocit, že se jmenuje Tyler nebo tak.

,,Jo, Taylore, má bikiny. A zatraceně jí to v nich sekne!'' hvízdne Louis, možná,!až moc hlasitě. No vida, alespoň už vím, jak se ten jeho kamarádíček nazývá.

,,Sakra, kde si to sexy tělo schovávala?!'' Nesnáším ty jejich kecy. Začínám rudnout víc a víc, a to jsem to ani neměla v plánu.

,,Proč tu tolik řvete?'' vynoří se odněkud Styles a prohrábne si své mokré kudrliny. Proč musí vypadat pořád tak dobře?

,,No, zjistili jsme, že třídní panna má nejhezčí postavu na škole,'' zvolá další nadrženec a já očima hledám cestu pro únik.

,,A kdopak to je?'' uchechtne se Styles.

,,Přece naše Samantha,'' mrkne Louis a oblízne si rty. Harrymu z obličeje úsměv zmizí a hlavu obrátí ke mně.

Myslím, že by tahle situace nemohla být víc trapná. Vlastně mohla, kdyby mi ty pitomý šňůrky z těla upadly. Než stačím okřiknout ty jejich perverzní komentáře, ucítím okolo svého pasu studené mokré paže a vzápětí se propadnu tyrkysovou hladinou.

,,Jakej idiot?!'' vřísknu, když se zase vynořím. Slyším kolem sebe jen pobavený smích.

,,Tak, jaká je voda, prdelko?'' zakřičí Tomlinson ze břehu a já zčervenám ještě víc.

,,To si vypiješ!'' zavrčím na oko pobaveně a začnu plavat ke schůdkům. ,,Zadečku!'' doplním ironicky. Cítím na sobě opět ty zelené a chladné oči. Otočím se a setkám se s jeho rozhněvaným obličejem. Polknu, ale svou pozornost od něj odvrátím. Nemůže mi zakazovat se bavit. Sám řekl, že je konec.

,,Pojď si pro mě, zlatíčko!'' začne mě provokovat Louis a přidá k tomu nějaké taneční pohyby. Mám, co dělat, abych se neutopila, jelikož se začnu nehorázně smát a voda mi nateče do pusy.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat