///Zayn Malik se vrací///

18K 706 145
                                    

   Nikdy jsem takhle Nialla nezažila. Tak lačnícího po tom, co chce. Tak lačnícího po pomstě. Já se pořád vzpamatovávala z toho, že mě má bývalá nejlepší kamarádka tak podrazila. Zayn byl to jediné, co ji kdy zajímalo. Zayn byl tedy naší jedinou záchranou.

Jediné, co jsme o něm zjistili bylo, že odešel studovat na Evelyn Grace Academy. Tím pádem to bylo jediné místo, kde ho můžeme hledat.

Před Kelsie a před Stylesem jsme se chovali tak, jak každý očekával. Kelsie chtěla zkroušenost a Ha-Styles chtěl bezmocnost. Věděla jsem to. Chtěl, abych dávala najevo, že bez něj můj život prostě nemá smysl. Nemá. Opravdu jsem bez něj někdo jiný. Cítím se zase jako stará a cudná Samantha. Překvapuje mě, že i on se tak tváří. Neustále mě vyhledává zoufalým pohledem a dává mi najevo, že to není jeho vina. Přesto ho ale ignoruju a snažím se nepodlehnout těm jeho nefritově zeleným očím.

Co mě ale zaráží je, že Kelsie se neustále o něčem baví s Louisem. Stále jsem mu neodpustila tu jeho bohapustou lež, znamenající, že ho Styles bezdůvodně napadl. Bojím se, že Louis do té Kelsiiny sviňárny patří taky. A ne, jako ten nevinný.

*

O pár dní později

,,Připravená?'' optá se mě Niall, když stojíme před budovou Zaynovy školy. Po jeho slovech ztuhnu. Vybaví se mi okamžiky, kdy se mě na to vždycky ptal Harry. Třeba tehdy u toho rybníka.

Další zážitek ze školního výletu.

FLASHBACK

,,Já nevím, přijde mi to studené, Harry,'' říkala jsem mu a váhavě ponořila palec u nohy do té ledárny.

,,Ale nebuď srab, Samantho. Zvládla si chladný déšť, zvládneš i chladný rybník,'' opáčil Harry a já se mu pochybovačně zahleděla do jeho malých nefritů.

,,Když mně je zima. Sama tam nevlezu,'' namítla jsem zase a o krok ucouvla. Harry se ke mně hbitě rozběhl a popadl mě do náručí. Dvakrát se se mnou roztočil a nakonec se potichu zeptal.

,,Věříš mi?'' Chvíli jsem mlčela, ale nakonec přikývla. Mlčky se spolu se mnou rozešel k té ohromné louži a pomalu do ní vkročil, až po kotníky. ,,Připravená, honey?'' Na tváři se mu mihl úsměv, značící nedočkavost.

,,Připravená, Harry.''

KONEC FLASHBACKU

,,Připravená, Nialle,'' vydechnu nakonec a zaženu své myšlenky na Harryho. Teď se musím soustředit.

,,Fajn, takže si to zopakujeme. Zaynovi konči vyučování za pět minut. Do té doby stihneme dojít k jeho skříňce, která má číslo...'' zapátral v kapse, hledajíc malý papírek. ,,126.'' Překvapeně na něj pohlédnu.

,,Odkud si sakra zjistil tohle NiNi?'' Oči mám mírně vykulené a nejspíš působím komicky.

,,Mám své zdroje, Samíku,'' mrkl a uličnicky zvedl své koutky rtů nahoru.

Bez dalšího slova jsme se rozešli směrem ke školní budově a vstoupili do masivních dveří z tvrdého dřeva. Na chodbách bylo zatím ticho, protože na konec hodiny mělo zvonit až za pár minut. Nalezli jsme skříňku s číslem ''126'' a já znervózněla.
Přeci jen jsem to byla já, kdo ho vyhnal a rozešel se s ním ve špatném.

Zayn byl vždycky rozdílný od ostatních kluků. Stejně jako Niall. Věděla jsem, že na můj účet padá spousta peněz, kvůli tomu, aby mě nadržení kluci z naší třídy zbavili mé nevinnosti. Bála jsem se, že Zayn bude stejný a že mu jde také jen o to. Možná, že jsem se ale zmýlila.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat