///Hádka///

25.6K 910 155
                                    

Já to pořád nechápu. Nejdřív mě líbá a pak mě od sebe odstrkuje. No jo, chlapi. Ještě, že ho zítra nemám na hodinu. To bych se asi propadla studem, kdybych ho měla mít na očích, po tom zážitku v jeho kabinetu.

Dobelhala jsem se do kuchyně a znuděně otevřela přeplněnou ledničku. Mamka zase odjela ráno dřív, takže si snídani musím udělat opět sama. Zvolím bílý jogurt s nakrájeným ovocem a kakao.
Když vycházím z domu, zbývá mi ještě deset minut navíc, a tak si zaskočím koupit ještě časopis. Vyhnu se obloukem Bravíčku a sáhnu po Cosmopolitanu. Vážně nehodlám zase naletět na nějaký triky, protože to pak takhle dopadá.

Krásně stihnu autobus a v klidu se začtu do nových drbů katalogu. Čtu o Justinovi a Seleně, o rozpadu One direction a o nešťastných láskách celebrit. Autobus zastaví a já se vydám směrem ke škole.

První hodinu máme matiku a s potěšením zjistím, že ji máme suplovanou. Tak šíleně se na hodinách nudím, že se přistihnu, jak ležím na Niallových zádech a mám zavřené oči. Naštěstí zazvoní a já můžu na oběd. I když se tomu ani oběd říkat nedá, když je to z naší školní jídelny. (Všichni známe, ne?:D)

Domů se loudám a přemýšlím, jestli se zítra neuvolnit ze školy, protože by mi to pomohlo s vyhnutím se panu Stylesovi. Jasně, teď mu vykám, ale ještě včera jsem mu do rtů šeptala jeho jméno. Kéž bych ty mentolové rty mohla znovu ochutnat... Vzpamatuj se, Samantho! On o tebe nemá zájem!

Další den ráno

Udělám svou ranní rutinu a při fénování vlasů se kouknu, kolik je hodin. Málem mi fén spadne do záchodu, když zjistím, že jdu pozdě. Za pět minut mi začíná hodina a já si nemůžu dovolit přijít znova pozdě, protože máme Stylese.
Rychlostí blesku se rozběhnu ke škole. Nemám šanci už dohnat autobus, a tak prostě, co nejvíc sprintuju, a snažím se nezakopnout. Pět minut po zvonění dorazím a zakleju, když se rozmáznu přesně před dveřmi třídy, kam mám jít. Urovnám si tričko a vlasy, aby nebylo poznat, že jsem se právě tak trochu vybourala. Opět celá rudá vejdu a očima se setkám s panem Stylesem. Je trošku rozhněvaný, a tak sklopím zrak na špičky svých bot a dělám, že mě ty kecky šíleně zajímají.

,,Ach, slečna Austenová se uráčila taky někdy přijít do školy. Škoda, že opět pozdě, co?'' Protočím očima a uvědomím si, jaká chyba to byla. Nad mou reakcí se ještě víc zamračí a já se omluvím za svůj pozdní příchod.

Jdu směrem za Niallem. Kelsie dneska chybí, takže se můžu v pohodě rozvalit na lavici.

,,Co probíráte?'' zeptám se ho.

,,Máme říct nějakou knížku, která je teď populární, a něco mu o ní povědět,'' prohlásí znuděně a já se ušklíbnu. Nikdo se nehlásí, a tak odvážně ruku zvedám.

,,Ano?'' zeptá se krapet nevrle.

,,Jen, že chci splnit úkol, který jste zadal,'' pronesu, co nejslušněji.

,,Kdo jinej, to bude zase nějaká nudná romantika,'' vyprskne Tomlinson a já se na něj falešně usměju.

,,Zdržíme se poznámek, ano? Tak říkej, Samantho,'' vyzve mě Styles a já si odkašlu.

,,Ehm, 50 odstínů šedi,'' řeknu pohotově a nevinně zamrkám. Louis obdivně hvízdne a třídou to zahučí.

,,Prosím?'' odkašle si protentokrát Styles.

,,Budu popisovat příběh Anastasie Steeleové a Christiana Greye.''

,,Oh, no...dobře. Zajímavý výběr, i když trošku...''

,,Sexuální?'' Lidé kolem mě zalapají po dechu. I panny umí takhle mluvit.

,,Ehm, hm... jo. Lépe bych to neřekl, tak povídej,'' vykoktá Styles nervozně. Panáček to nečekal a panenka si to užívá.

,,Anastasie je chytrá dívka ve věku dvaceti-dvou let a má za úkol, místo své kamarádky Kate, podstoupit rozhovor s mladým a úspěšným podnikatelem Christianem Greyem. Bohužel, neví, že je to ve skutečnosti sexuální maniak a dívky využívá, jako své submisivní otrokyně. Anastasie se má stát jednou z nich...''

,,Zadrž! Otrokyně? Vždyť oni to dělají dobrovolně!'' Skočí mi do řeči pan Styles.

,,Jo, ale stejně je to sexuální maniak. Nejdřív se chová jako neviňátko a nechce si Anastasii pustit k tělu, i když ona nechápe, o co jde, a pak ji začne zneužívat.''

,,Za prvé, nechce si ji připustit k tělu, protože je až moc nevinná a romantická, čili ji chce jakýmsi způsobem chránit. A za druhé, ji nezneužívá, sama se mu poddá.'' Sakra, tohle už není jen v rámci toho příběhu...

,,Jo chránit? A pak to na ni vybalí a nakonec ji surově zmlátí páskem.''

,,Chtěla aby ji potrestal, jak nejhůř to jde. Kdyby to nežádala, nestalo by se to!''

,,Vůbec by neměl ubližovat ženám. Proč se ho zastáváte?''

,,Já se ho nezastávám, jen podotýkám, že někteří lidé takoví jsou!'' Polknu. Chtěla bych vidět jací. Ve třídě nikdo nedutá, a to mi teď vyhovuje, protože poslední slovo budu mít já.

Harry's Pov

   Kurva! Tohle je víc než jen blbý! Když si myslí, že choutky Christiana Greye jsou příšerné, co si pak bude myslet o...

,,Stejně si myslím, že je Christian idiot, protože, kdyby nebyl takový srab a vyznal jí city, potom, co ona jemu, neodešla by.'' Kurva, to má pravdu, ale já jí tu pravdu prostě nepřiznám.

,,Ty nechápeš celý smysl příběhu, Samantho. Christian si nechce Anastasii pouštět k tělu, protože si prošel nějakým traumatickým zážitkem v dětství. Pořád je to její dominant a ona ho musí poslouchat, o tom to je!''

,,Ale ona ho přeci stejně neposlouchá.'' Našpulí pusu a já si ty její plné rty představím okolo sebe. Svázána, klečící, poslušná... Sakra, už teď mám těsno v kalhotách.

,,No, končím diskuzi. Fajn, že jste se všichni zapojili.'' Třída vybuchne smíchy, kromě Samanthy, a já se uchechtnu.

,,Proč to ukončujete? Nedokážete přiznat, že mám pravdu!'' vyjede.

,,Dokážu, ale ne teď, Samantho. Uklidni se, děkuju!'' Kruci, co jí je? Udělal jsem něco špatně?

,,Nemusím se klidnit jsem v pohodě, jedinej, kdo je tu ve stresu jste vy! Utíkáte z boje vždycky, když víte, že prohráváte!'' Je mi jasné, že ke knize nemluví.

,,Tváříte se jako svatoušek, pane učiteli, ale přiznejte si, že je to jen maska. Chcete s námi vycházet a přitom se za našimi zády chováte jako hovado!'' Vstane, vezme si věci a s prásknutím dveří vyletí ze třídy. Do prdele! Je zatraceně drzá a já bych ji za to nejradší potrestal, ale je mi jasný, že to prostě nejde. Bolestivá, červená, potrestaná...

,,No, tak pokračujeme,'' pronesu ke třídě, jako by se nic nestalo. Dám jim za úkol, ať si čtou v učebnici a sám si sednu na židli s hlavou v dlaních.
Asi jsem to vážně posral, ale já se ji snažím jen chránit. Možná si myslí, že ji nechci, když jsem ji od sebe odtrhnul, ale ona nechápe, že je to špatné. Že ji chci chránit! I když bych Sam nejradši viděl po mém boku...

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat