///Emeralds-2,3///

9.2K 470 45
                                    

Kapitola druhá

  Jednou už jsme měli pana Harrisona na poslední hodinu, a já se cítila velice unavená.
Vešla jsem do učebny a znaveně se svalila na svou židli. Dala jsem si nohy na stůl, jako při každé poslední hodině, ale za pár minut jsem toho litovala, když Harrison vešel do třídy.

,,Dobrý den. Elizabeth, chápu, že je poslední hodina, ale ty nohy dolů. Pětačtyřicet minut to snad vydržíte!'' napomenul mě už ve dveřích a já se jemně ušklíbla. Nohy jsem dolů dala, ale zajistil mi tak už od začátku hodiny špatnou náladu. 

Místo toho, abych ho poslouchala, jsem se uraženě naklonila k Noahovi a začali jsme si spolu povídat. Noah mi řekl něco vtipného o Milesovi a já se nahlas rozesmála. Noah se ke mně samozřejmě přidal, a tak jsme si vysloužili chladný pohled našeho učitele.

Harrison se obořil, k mé smůle jen na mě, a vyptával se, co mě tak moc pobavilo. Zahrála jsem si na drzou holku a odpovídala mu velice vyhýbavě. To se mu zřejmě nelíbilo, protože otevřel dveře a přikázal mi, abych šla za ním do kabinetu. Byl doslova vytočený a já byla nucena, čelit jeho chladnému pohledu, který byl o něco tmavší, než kdy dříve.

Pustil mě do svého kabinetu a ihned se mě začal ptát, co to jako mělo znamenat. V tu chvíli jsem se za své chování hodně styděla, a tak jsem se bez zbytečných řečí omluvila. Řekl mi, ať se posadím, a udělal mi čaj. Divila jsem se, že uprostřed hodiny se mnou tráví čas v kabinetu, místo toho, aby mě jen pokáral a šel dál vyučovat. On si ale umanul, že si se mnou chce povídat o mých plánech do budoucna, a já ho jen nuceně poslouchala.

Nejde o to, že by mluvil nezajímavě, to ne. Jindy bych ho vášnivě poslouchala a hltala každé slovo, ale teď, když seděl v mé těsné blízkosti, mohla jsem si ho lépe prohlédnout. Měl ostře řezanou čelist a jemné strniště, které mu přidávalo na atraktivnosti. K ramenům se mu vlnily husté hnědé vlasy, které si každou chvíli prohrábl a odhalil tak pár tetování na paži.

Nikdy jsem o muži nepřemýšlela tak jako o něm. Pár kluků se mi i líbilo, ale on, on mě přitahoval. Nutil mě o něm smýšlet hříšně, a to u holky jako jsem já, nebylo zvykem. Za pár minut jsem se rozhodla, že si ho trošku vyzkouším. Ráno jsem totiž četla v Bravu jeden zajímavý článek ''Sexy praktiky, které každého muže okamžitě vzruší''.

Šla jsem na to lehce, a po chvíli jsem si zasloužila jeho plnou pozornost. Skenoval mě těmi svými kouzelnými smaragdy a já se v duchu jen uculovala. Na konci, když už začalo zvonit, jsem se k němu naklonila a pošeptala mu pouhé díky za čaj. Byl lehce vykolejený, ale stále si udržoval svůj ledový učitelský postoj. Avšak v jádru duše po mně už od této chvíle toužil. Věděla jsem to...

Harry's pov

Zaklapl jsem knihu a frustrovaně si prohrábl vlasy. Stejně tak, jako si je ''Pan Harrison Ethan Miles'' prohraboval v knize.
Netušil jsem, že ty věci, které se děly v tom kabinetě, byly plánované. Myslel jsem, že se to dělo jaksi omylem.

Dneska už další kapitolu nedám. Myslím, že bohatě stačí jedna na den. Ale co až tu blbou knihu přečtu? Co bude potom?

Rozhlédl jsem se po svém bytě a ušklíbl se, když jsem spatřil dvě brunetky na druhé straně pokoje. Včera to byla žhavá noc. Dal jsem si trojku s holkama, který jsem znal sotva pár minut. Bylo mi to jedno. Všechno už mi je jedno. Vrátil jsem se do starých kolejí a bojím se, že brzy začne na povrch vyplouvat i má dominantní povaha. Budu se ale muset držet. Do toho zkurvenýho vězení mě už nikdo nedostane.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat