///Co začít od znova?///

18.5K 680 124
                                    

O týden později

Začíná se mi nebezpečně blížit maturita, a tak můj den vypadá asi takhle. Přijdu ze školy, uvařím si kafe a pak se až do půlnoci učím. Jdu se vykoupat, a poté se učím ještě do dvou ráno, protože opravdu nestojím o to, abych nedodělala střední školu. Niallovi je to asi jedno, jak dopadne, protože je stejně neustále někde s Denise. Ano, přesně tak. Můj nejlepší kamarád se dal dohromady s holkou, která pro mě byla ještě nedávno, jedna z největších děvek na naší škole. Proč jsem názor změnila? Protože se ukázalo, že Denise dokáže být skvělá kamarádka a ještě lepší přítelkyně.

Zayna jsem od večírku potkala jen párkrát. Myslím, že se snaží z toho dostat. Z toho, že jsem zamilovaná do učitele. Je mi líto, že se trápí kvůli mně, ale jsem si jistá, že ví, že mu budu do konce života vděčná. Ať už za to, že se kvůli mně obětoval a hrál si na mého falešného partnera, anebo proto, že je to ten nejvěrnější kamarád, kterého jsem kdy měla. Nialla nepočítám, to je totiž taková moje věrná blonďatá kamarádka. Ale důležité je, že tu pro něj budu tak dlouho, jak jen to bude možné. A já doufám, že napořád.

Zayn's pov

  Ať se snažím, jak se snažím, pořád na to všechno musím myslet. Copak já taky někdy potkám někoho, kdo mě bude milovat tak, jako miluje Samantha Harryho? Asi těžko. Buď nejsem atraktivní, nebo jsem holt úplná troska.

Vešel jsem do voňavé kavárny a sedl si k nejvzdálenějšímu stolu, abych měl klid. Ale k čemu klid? Klid na to, abych zase přemýšlel? Na to už nemám. Ještě pár minut se budu hrabat ve svých myšlenkách a doslova zešílím.

,,Tak, co to bude?'' ozve se nade mnou milý dívčí hlas. Jsem líný se té číšnici podívat i do obličeje.

,,Cokoliv, co mi pomůže na chvíli vypnout,'' prohlásím a nevidomě koukám na své ruce v klíně. Holka stojící vedle mě se zahihňá a něco si načmárá do svého bločku.

,,No, dobře. Tak co by si řekl na malý duet se mnou?'' Konečně k ní zvednu zrak a musím jí úsměv opětovat. Hezčí holku jsem snad neviděl. Kromě Samanthy. Sakra! Už zase!

,,Duet? Jako, že bych zpíval?'' podivím se a ona jemně přikývne. Koutky má směrem nahoru a každou chvíli si odhrnuje své blonďaté vlasy z obličeje. ,,A proč?''

,,No tak říkal si, že potřebuješ vypnout. Myslím, že tohle ti k tomu zaručeně pomůže, a navíc támhle ten pár,'' poukáže na hnědovlasou paní a zamračeného muže, kteří vedle sebe mlčky sedí. ,,By taky potřeboval malinko rozveselit. Já chápu, že to zní šíleně, ale zdáš se mi fajn a vážně by mi bodla pomoc, prosííím,'' udělá na mě psí oči a v tu ránu jsem kaput. Pousměju se a konečně si stoupnu. Je stejně velká jako Sam, takže jsem o hlavu vyšší.

 Je stejně velká jako Sam, takže jsem o hlavu vyšší

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,No dobře. Ale varuju tě, zpívám jako prase." Možná jí tak trochu kecám, protože jsem vyhrál školní soutěž ve zpěvu, ale to snad nemusí nikdo vědět. Nadšením vypískne a popadne mě za ruku. Neznámo kam ji následuju a neodpustím si pohled na její dokonalý zadek.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat