///Action Styles II///

18.4K 661 149
                                    

Harry's pov

Nenávidím školní akce, ale když jste učitel, tak tam holt musíte.
Dlouho jsem na sobě neměl oblek a kravatu, a tak byl docela nezvyk koukat se na sebe do zrcadla. Prohrábl jsem si pro jistotu vlasy, aby získaly větší objem. Tajně jsem doufal, že tam bude Samantha. Samozřejmě bez Zayna, abychom si mohli promluvit a já si vyjasnil, co mezi námi vlastně je. I když v duchu jsem to tak nějak tušil.

↓↓↓AWW!😍Harry v obleku 💋↓↓↓😂👌🏻

  Nastoupil jsem do svého černého Range Roveru a zapnul radio

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

  Nastoupil jsem do svého černého Range Roveru a zapnul radio. Hráli nějakou přeslazenou písničku, ale neměl jsem se k tomu, abych ji vypnul. Připomínala mi totiž Sam, která si neustála pouštěla tyhle zaláskovaný songy a roztomile se při nich uculovala. Bože, je možný, že na tu holku zase myslím?

↓↓↓Píseň z rádia☺️↓↓↓

Samantha's pov

Po tom, co jsme se dohodli, že na Harryho nebudeme ze začátku tlačit, jsme konečně vyrazili na ples.
Jsem vskutku nervózní, protože je jisté, že se tam s ním potkám. Kluci mi řekli, že pokud by mě třeba náhodou vyzval k tanci, musím zůstat ledově chladná jako on, když jsem s ním hrála hru na city. I kdyby se mě snažil jakýmkoli způsobem ovlivnit, musím být silná a nic neuspěchat. Nevím, jestli to zvládnu, protože stačí, aby se mě Harry jen letmo dotknul, a mám husí kůži všude.

,,Jsme tu,'' vydechl Niall, když zaparkoval přesně před vchodem do školy.

,,Jop, jsme,'' přidal se Zayn a pohledem spočinul na velké budově z cihel. Bez dalšího slova jsme vystoupili a pomalými kroky se rozešli ke škole.
Začínal se mi svírat žaludek nervozitou a musela jsem se na chvíli zastavit. Zayn s Niallem můj pohyb zmateně následovali.

,,Děje se něco?'' optal se starostlivě Zayn a já vehementně zavrtěla hlavou.

,,Ne, v pořádku. Jděte napřed, musím si odskočit,'' zalhala jsem a mlčky se otočila směrem k dívčím toaletám.

Kromě tělocvičny bylo všude liduprázdno a tiché chodby tak působily děsivě. Vběhla jsem na záchodky a zoufale se rukama opřela o umyvadlo. Zvedla jsem hlavu, abych se podívala na to, jak vypadám, a překvapivě mi to slušelo. Třikrát za sebou jsem se zhluboka nadechla a pak sebevědomě vyrazila do řvoucí tělocvičny. Čím víc jsem se blížila, tím mi mé srdce tlouklo hlasitěji. Došla jsem ke vstupním dveřím a rozeznala první tóny písničky ''Radioactive''. Po dlouhém váhání jsem konečně chytla za kliku a vstoupila. Myslela jsem, že se prostě jen protlačím davem a najdu Zayna s Niallem, ale tak jednoduché to zjevně nebylo.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat