///Harryho a Liamovo setkání///

9.6K 461 39
                                    

Kdo chce, tak písničku v médiích😊↑↑↑

Kapitola devátá

   Po těch chvílích strávených s ním, ať už hezkých nebo špatných, jsem si uvědomila, že si mě vždy dokáže obmotat kolem prstu. Že i když se jakkoliv pohádáme, nebo si navzájem ublížíme, tak vždycky, vždycky si k sobě najdeme cestu. Ale chci ji stále nacházet? Chci ho mít zase u sebe? Protože to všechno už je pryč.
Tohle jsou jen vzpomínky, které do téhle knihy vtisknu a vše kolem toho člověka uzavřu. Je to takový můj deník z minulosti, který za pár let otevřu a sama pro sebe se zasměji nad tím, jak moc jsem byla bláhová a hloupá. Myslela jsem si, že když se k sobě pořád vracíme, tak že ke mně ten člověk bude možná něco cítit. Že mě bude milovat. Milovat tak, jako já jeho.
Ano, zamilovala jsem se do člověka, který je tak záhadný, chladný a zlý. Zároveň dokáže být ale romantický a svými slovy mě dostane do kolen. Tuhle verzi Harrisona jsem si vtiskla do svého srdce a do té jsem se zamilovala. Ne, do bezcitného Milese, ale do toho, který mě rozesměje, potěší, donutí se začervenat. Do něj.

A DOST! Seru na to. Nenávidím tu knížku, protože mi ukazuje tu nesnesitelnou pravdu, kterou jsem nikdy nedokázal pochopit. Nechci pravdu. Chci lež, která mě donutí vidět všechno růžově.

Vzal jsem tu knížku a hodil ji na dno své skříně. Pokud chci tu holku zpátky, tak proto musím něco udělat, protože už ji znovu odejít nenechám. Už ne. Na to jsem moc velký srab.

Samantha's pov

Jsem maximálně vytočená! Jsem naštvaná na Harryho Stylese! Zase! Myslela jsem, že my dva jsme skončili. Že my dva jsme minulost, jak to on sám nazval, a pak, když už se konečně vyrovnám s tím, že je konec, on si klidně přijde. Klidně si mýrnyx týrnyx nakráčí do mého života a dokonale mi poplete hlavu. Co si jako myslí? Že mu jen tak odpustím a vrátím se k němu? Tak to tedy ne! V žádným případě! Bůh ví, jestli to ten IDIOT vůbec chce. Já se mu vnucovat nebudu. Ani nechci.

S Liamem jsem od té trapné situace z oslavy nepromluvila. Neodvážila jsem se mu skoro ani chodit na oči. Co jsem to za přítelkyni, když dám svému klukovi dárek, který by více oceníl můj bývalý?
Stydím se, ale malý kousek mě je až překvapivě ledově klidný. Jako by ho to netrápilo...

Dnes je sobota a s Liamem jdeme na velký nákup, protože jsem to včera nestihla. Už na mě čeká v autě a je divně zamlklý. Když jsem si k němu nasedla, jen se na mě letmo podíval a nastartoval. Dojeli jsme k nákupnímu středisku a mlčky vystoupili. Vešla jsem do obchoďáku jako první a Liam mě ihned následoval. Automaticky jsem zamířila do oddělení s ovocem a zeleninou, a poté k pečivu a sušenkám.
Liam jen táhl vozík a stále nic neříkal. Začala jsem se cítit trochu nepříjemně, a když už jsem se odhodlala k tomu, že se ho zeptám, co se děje, někdo mě přerušil.

,,Ahoj, Sam. No, není to náhoda?'' Oreo, pro které jsem se natahovala, mi vypadlo z ruky a z pusy se mi vytratila všechna slova.
Povzdechla jsem si a sebrala sušenky zase ze země.

,,Ahoj,'' pípla jsem na pozdrav a vyhýbala se jeho přímému pohledu. Nemohla jsem se dívat ani na Liama, který měl teď ve tváři znechucený výraz při pohledu na Harryho.

,,Stylesi,'' procedil skrz zuby, a až teprve teď se na něj Harry podíval. Když zjistil, o koho se jedná, zorničky se mu rozšířily a zaplnily mu skoro celou sytě zelenou duhovku.

,,Payne!'' odplivl si Harry.
,,Tak za tohle si mě vyměnila? Za tohle? Myslel jsem si, že to bude někdo lepší,'' dodal ještě a povýšeně si ho změřil od hlavy až k patě. Byl o něco vyšší a díky širokým ramenům celkově mohutnější.
Liam vedle něj vypadal o hodně menší a zranitelnější.

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat