///Nemůžu///

23.9K 841 179
                                    

Když jsem se dostala domů, musela jsem si vše důkladně promyslet. Chce abych ho poslouchala a byla pro něj hračkou, kterou zahodí, až ho přestane bavit.

Proč ale já?

Proč já?!

Nechci být jeho věcí. Nedokážu to - prostě nemůžu. Řekl, že si vše zapisuje. Je posedlý a nemocný. Neskočím mu do pasti, neskočím.

*

Harry's Pov

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Harry's Pov

Musí říct ano. Musí se mi poddat. Chci ji. Chci ji tak moc, že si ji vezmu, i když mi to nedovolí.

V pondělí ráno jsem měl mít dvě hodiny s její třídou. Nejdřív literaturu a pak suplovaný tělocvik. Budu ji mít pěkně pod dohledem. Přišel jsem do třídy o malinko později a jako první jsem svůj pohled stočil k její lavici. Byla tam. Ne však s tím svým charakteristickým úsměvem na tváři, nýbrž se zamračeným výrazem a hlubokou vráskou mezi obočím. Zarazil jsem se, ale pokračoval jsem ve své cestě k tabuli. Pozdravil jsem se se svou třídou a usedl na pohodlnou židli za mým stolem.

,,Fajn, jelikož je po víkendu, nebudu Vás nijak trápit, ale pan ředitel mi svěřil nějaké testy, které by bylo dobré vyplnit, tak se do toho pusťte, a ty to prosím tě rozdej, Denise,'' pokynul jsem blonďaté studentce, která se za své dudy opravdu nestyděla a jako důkaz jí byl obrovský výstřih. ,,Máte na to celou hodinu.'' V místnosti se rozhostilo ticho a bylo slyšet jen ježdění propisek po papíře.

Samantha to měla hotové hned jako první a s neutrálním výrazem mi dotazník položila na stůl. Rozhodl jsem se, že se na její odpovědi podívám, a tak jsem si papír přisunul k sobě. Zděsil jsem se, když jsem si její odpovědi přečetl:

Jméno: Samantha Jean Austenová

Pohlaví: Žena

Věk: 19

Stav: Momentálně jsem pod vlivem svého učitele\dominanta.

Jaký názor máš na dnešní generaci?: Čím dál tím víc horší. Většinou jim jde jen o alkohol, sex a mejdany pořádané každý víkend. Jen sotva si už někdo přečte knížku.
Víc mě ale zajímají dvacetiletí muži, protože skrývají spousty tajemství. Nikdy bych si nepomyslela, že budu sdílet třídu se sexuálním maniakem.

Co chceš dělat po škole?: Chci se stát spisovatelkou a pracovat v nakladatelství. Nejspíš ale budu dřepět na kolenou a prosit svého Daddyho, aby mě potrestal.

Co si představíš, když se řekne ''životní cíl''?: Ještě včera bych řekla, že má skvěle naplánovaná budoucnost. Dnes však řeknu jen, že to za mě zodpoví pan Styles, jelikož mě chce vlastnit a ví o mně přeci vše nejlépe.

Kdo je pro tebe vzorem?: Musím říct Daddy, protože jinak by mě pan Styles mohl potrestat.

Proč by si se chtěl/a věnovat tomu, čemu chceš?: Ale já vlastně nevím, co budu dělat. To vše ví jen pan Styles, tedy až do té doby, co ho omrzím a on mě odkopne. Teprve pak si budu moct dělat, co budu chtít.

Zasahovali ti někdy tví blízcí do tvých plánů?: Počítá se, když řeknu, že Daddy mi během jednoho dne totálně změnil život a nabídl mi, abych se stala jeho osobní děvkou? Pokud ano, tak to do mých rozpočtů trochu zasáhlo...

A ještě spousty odpovědí na tento způsob... Pohlédnu jejím směrem a na tváři jí pohrává ten samý výraz, který měla, když mi podávala ten zpropadenej dotazník. Nemůžu ho odevzdat řediteli, protože mi je jasný, že by mě ihned vyhodil. Ne-li něco horšího. Zazvonilo a na stůl se mi sesypaly další stohy odpovědí. Ten Samanthin test jsem roztrhal a nepozorovatelně vyhodil do koše. Je mi jasné, že se mou posloušnou holčičkou stát nechce...

 Je mi jasné, že se mou posloušnou holčičkou stát nechce

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Kde žijí příběhy. Začni objevovat