///Vytáčení///

24.2K 896 83
                                    

   Po jeho slovech se mi po těle rozprostře příjemné teplo. Takže o mou přítomnost stojí! Já se ale jen tak nedám! Pořád si se mnou jen hraje a mě už z toho bolí hlava. Horký dech mě praští do tváře, když se ke mně Styles více nakloní. Využiju toho, že stisk povolil, a z náruče mu vyklouznu. Kouká na mě nechápavě a zároveň naštvaně.

,,Najednou se lísáte?'' rýpnu si.

,,Nedáváš mi jinou možnost, Samantho.'' Projede mnou zvláštní pocit vždy, když mě nazve celým jménem.

,,O co Vám jde? Nejdřív jste na mě nadržený a pak mě jednoduše odstrkujete!'' vyčítám mu jeho nedávný čin.

,,Nechápej to špatně, ale my dva se k sobě nehodíme.''

,,Tak proč se na mě pořád tak koukáte? Proč mi pořád dáváte najevo, že by jste mě chtěl? Proč mi sakra naznačujete, že o mě stojíte a nutíte mě věřit kravině typu: Možná ho přitahuju?'' Během pár vteřin už na něj nadávám...

,,Proč? Protože o tebe stojím, Samantho! Protože mě přitahuješ! Ale ne tak jako normální muž. Já nejsem ten typ, co se bude vodit za ručičku. Já nejsem ten, co s tebou bude pořádat romantické pikniky. Já se s ženami nemiluju. Já je sakra tvrdě pích-'' Umlčím ho, než to dokončí. Co tím jako myslí? Že je nějakej sexuální mani.....

,,Děláte to, co Christian?'' zděsím se.

,,To je právě to, Samantho. Já jsem stokrát horší.'' Zalapám po čistém vzduchu.

,,Co tím chcete říct? Že ženy mučíte? Že je zabíjíte?'' Oči mám doširoka otevřené, ale on se jen uchechtne.

,,Bože ne! Nejsem magor!''

,,Jo? A co tedy jste?''

,,To ti nemůžu říct,'' zašeptá vyhýbavě.

,,Aha... no tak fajn! Když mi to tedy NEMŮŽETE říct, tak za mnou nechoďte se slovy: Tvrdne mi z tebe,'' vyprsknu a opět s prásknutím dveřím odejdu z kabinetu.

Dneska už nic nemáme, a tak se vyhnu i obědu. Chtěla jsem se zeptat Kelsie, proč byla na tělocviku a na literatuře ne, ale nakonec jsem to zamítla. Už dneska nemám sílu...

Další den

   Rozhodla jsem se, že Stylese ještě naposledy podusím. Pokud mi nechce říct pravdu... OKAY! Stejně ho přinutím. Říkal, že mě chce, takže dokázal by náš Christian žárlit? No, uvidíme.

Zavolala jsem Niallovi, aby mě vyzvedl autem, protože právě on bude v mém málem plánu hrát velkou roli. Je mi trochu blbý ho takhle využívat, ale je to kamarád a udělal by pro mě cokoli. Ředitel nám přesunul hodiny, takže máme teď na každý den Stylese. Nechci si to přiznat, ale jsem tak trochu ráda.

,,Ahoj, NiNi,'' zvolám na mého modrookého přítele a sednu si vedle něj na sedadlo. Je nejspíš potěšen svou novou přezdívkou, protože se na mě sladce usměje. Žeru jeho úsměv, protože má lehce pokřivené zuby a dodává to jeho roztomilému šarmu větší efekt.

Když vystupujeme z auta dá mi ruku kolem ramen a já se k němu, co nejvíc, přivinu, jelikož v dohledu je náš pan třídní. Zrovna, když na mně spočine pohledem, nekontrolovatelně se směju s Niallem nějakému přihlouplému vtipu a objímám ho kolem pasu. Projdu kolem něho s Niallem v závěsu a provokativně si olíznu suché rty. Je překvapen, ale zároveň trochu nesvůj. Snad mu nevadí, že se držím s NiNým za ruce? Ušklíbnu se nad svou zlomyslnou náladou.

První dvě hodiny matiky a biologie provzdychám, ale vše si pečlivě zapíši. Kelsie na mě zírá pohledem děláš-si-ze-mě-srandu-ty-šprtko?
Jen se usměju a spolu s ní vejdu do učebny literatury. Styles tu ještě není, a tak mám čas se psychicky připravit. Naschvál si sednu na Niallův klín a zády se opřu o jeho břicho. Nohy přemístím na druhou židli, a setrvám tak ve velmi pohodlné poloze. Začíná zvonit, ale já ani Niall tomu nevěnujeme pozornost. On si hraje na mobilu a já odpočívám.

Pět minut po zvonění konečně dorazí Harry a hned u dveří si naštvaně prohrábne vlasy, protože si všimne, kde sedím. Niall mě obejme okolo pasu a něco mi zašeptá. Vím, že mě nebalí. To by nikdy neudělal, protože mě bere jako svou mladší sestru. Děláme spolu spoustu kravin a jsme si blízcí, přesto však k němu necítím nic víc, než jen přátelskou či sourozeneckou lásku, stejně jako on. Ovšem můj ''milovaný učitel na angličtinu'' to zjevně nechápe, což mi hraje do karet, a tak naštvaně práskne učebnicemi o katedru a zahřmí:

,,Austenová!!!!!!!!!! Začala dávno hodina a ty děláš jako co?!'' Je vážně naštvaný, ale mně to přijde prostě jen vtipné.

,,Sedím, pane učiteli.'' Klouby na prstech mu zbělají, vzhledem k tomu, jak usilovně je zatne.

,,Aha, tak ty sedíš... A jakpak to sedíš?'' Spolužáci si už fakt musí myslet, že mě ten učitel nemá rád, když většina sporů je na můj účet.

,,No, vidíte sám. Na klíně mého kamaráda, viď, NiNi?'' Naschvál ho oslovím roztomilou přezdívkou a on sotva drží smích.

,,A tebe doma neučili, že se ve škole sedí v lavicích?'' zvýší hlas.

,,Učili,'' pronesu ledabyle.

,,Okamžitě mi dej žákovskou na stůl!'' vyprsknu smíchy. ,,Můžeš mi laskavě říct, co je na tom vtipného?!''

,,No, tady se poznámky už nedávají. Nemáme ani žákovský.'' Znovu se rozesměju a se mnou celá třída. Víc vytočený být nemůže. NiNi mi položí hlavu na záda a začne se hlasitě smát. Jen z tohohle gesta slyším Stylesovy klouby praskat.

Harry's Pov

   Ta holka mě přivede do hrobu! Chce ze mě dostat pravdu a zároveň mě donutit, abych žárlil. Ano, docílila alespoň toho druhého, protože jsem nikdy nežárlil víc. Ten Niall mi pije krev. Co si dovoluje na ni makat? Jedině já se jí budu dotýkat, a pokud to znamená říct jí, co jsem zač, tak to podstoupím. Jen se bojím, že potom se mnou nebude chtít mít už vůbec nic.

,,To by stačilo! Vám asi nedochází, že jsem pořád Váš učitel, slečno Austenová! Okamžitě se mnou půjdete do ředitelny!'' řeknu, co nejvíc přísně, a ona polkne. Z obličeje jí však nemizí pohrdavý úšklebek. Odkráčí ze třídy s bradou nahoru a já ji následuju.

Ihned, jak se ocitneme na chodbě, ji přimáčknu na zeď.

,,Tak hele, holčičko. Chtěla si to? Máš to mít! Zítra tě vyzvednu v osm a odpovím ti na všechny ty tvoje dotěrný otázky, ale pamatuj! Já ti to říkat nechtěl!''

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Páni! Už se těším, jak to bude pokračovat:D Sama ještě moc netuším, ale myslím, že budete překvapeni:) Děkuju za podporu.
Vaše nemocná: MattonkaMattStyles

♡#I love my teacher||FF-Harry Styles#♡Where stories live. Discover now