''Senden İğreniyorum.'' Bölüm:62

455 41 15
                                    


BEĞENMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN İYİ OKUMALAR :DX -L


Harry ile bakıştıktan sonra bedenimde hissettiğim ağrı ile hayata geri döndüm. Terlemiş alnımı elimin tersiyle silerken beni yerden kaldırmaya çalışan Christian'a ters ters baktım.

''O buraya gelecek.'' Dedim, Christian neredeyse kalbi olsa kriz geçirecekmiş gibi bakıyordu. ''Kim?'' uzaklara bakıyordu. ''Harry, bir misafirimizle buraya gelecek.'' Hiçbir şey söylemeden benden uzaklaştı.


2 Hafta Sonra

Bebeğim kız mı yoksa erkek mi olacaktı? Hadi ama Cassy, ona bu kadar bağlanamazsın. O bir iblis. Başımı kapatıp evden çıktım gökyüzü griydi bir yerlerde yağmur yağıyor olmalıydı. Harry henüz gelmemişti onu ve o gördüğüm kızı günlerdir bekliyorduk Chris kafayı yediğimi sanıyordu.


Yaş toprağın içinden geçen ayaklarım soğuktan neredeyse uyuşmuştu. Küçük içkili mekâna girip bira istedim, köpüklü biram hazırlanırken ağlayan sarışın görüş alanıma girdi. Oturduğum şeyin üzerinde yavaşça dönerek onu rahatlatmaya çalışan adamı inceledim sonra ağlamaya devam eden kadını. Karnına bakıp daha çok ağlıyordu. Bebeği olmuyor olabilirdi veya bebeğini kaybetmişti, bu kadın belki de bebeğime çok iyi bakabilirdi? Biramdan birkaç yudum daha aldıktan sonra oturduğum yerden kalktım.

Adam bana ters ters bakarken küçük sandalyeyi altıma çektim ve dikkatlerini çekmek uğruna belimdeki altın kesesini masanın üzerine koydum.

''Ne istiyorsunuz?'' hıçkırırken bir yandan mendille gözyaşlarını siliyordu. ''Size bir teklifim olacak.'' Arkama yaslanıp parmaklarımla tahta üzerinde ritim tutturdum.

''Bunu yaparsan burada kimse sağ çıkamaz bebeğim.'' Harry'nin cümleleri kulağımda yankılanırken yavaşça ayağa kalktım. Kadın boğazından gelen gıcırtıyı gizlemeye çalışırken konuşmak için kendini zorladı. ''Nereye?'' dedi adam, ona dönüp baktığımda şok olduğu için sırtını geriye yasladı. Eşi ile beraber gözlerini pörtleterek benden kaçmaya çalıştılar. Arkalarında paslanmış aynadaki görüntüme bakarken yürümeye devam ettim.

Harry beynimi ele geçirmişti ve tabii ki geri kalan her şeyi de, gözlerim simsiyahtı ve bu oldukça korkutucuydu.

''Bırak beni.'' Diye tıslarken oradan çıkmıştım, adam parasını ödemem için arkamdan geldiği sıra sanki canavar görmüşçesine geri kaçmıştı.

''Sen kaşındın.'' Dedi beynimdeki ses ve ara sokağa saptım. Nereye gidiyordum böyle? Hayır, onun ayağına gitmek istemiyordum. Eve gelmek zorundaydı, gelecekti? Ama gelmemişti. Senden nefret ediyorum Harry. ''Beni. Hemen. Bırak.'' Her kelimeyi vurguladım. Durmayı başardığımda ıssız bir yerde olduğumu fark ettim.

Rüzgâr esmeye başlamıştı, paçalarımda hissettiğim esinti beni uçuruyordu. Etrafıma göz gezdirip tanıdık birilerini aradım en azından Harry aptalının burada olmasını umdum.

Havada süzülen kahkaha denizde ki dalga gibiydi bir ileri bir geri gidiyor adeta tek seferde milyonlarca kez yankılanarak paramparça oluyordu. Kendi etrafımda dönüp sırtımı duvara yaslandım o gerçekten bir kaçıktı ve ne yapacağı belli olmazdı. Karnımdaki ufaklık tekmelemeye devam ederken onu sakinleştirmek umuduyla elimi karnımın üstüne koydum. Sanki yaklaşan tehlikeyi hissediyordu, daha çok tekmeledi ve hiç durmadı. Canım yanıyordu artık ama o durmamakta direniyor her saniye daha çok tekmeliyordu.

''Harry?'' esen rüzgâra karışan fısıldayışım anında yok olmuştu.

Birkaç adım ilerledikten sonra yalnız olmadığımı biliyordum çünkü benimle beraber ilerleyen ayak seslerini oldukça net şekilde duyabiliyordum. Ayağımın altında kırılan dal parçasının üzerinden ayağımı hızlıca çekerek topuklarımın üstünde arkamı döndüm. Kimse yoktu, boynumda hissettiğim nefes ve parmaklar dışında. Burnumdan aldığım derin nefesler ile yutkunuşlarımı saymazsak oldukça iyi durumda sayılırdım. Harry böyle bir oyun oynamazdı bu o değildi, gözlerimi kapatıp onun orada olmasını dilesem bile onun olmadığını biliyordum.

''Ufak oyunlarımda fare gibi tuzağa düşmen ve seni buraya getirmek o kadar kolay oldu ki... Çok eğlencelisin Cassandra, kendini kimlere becerttirdin Harry yokken?'' dedi, Sandra'nın o iğrenç sesini her duyuşumda midem bulanıyor, altüst oluyordum. ''Lanet olası aynayı kırdıktan sonra kullanabileceğim tek şey Harry'nin bana yaptırdığı o ayna kaldı ve sen onu yok ettin!'' kulağıma doğru bağırırken beni öne doğru itti.

Neyse ki dengemi sağlamıştım, hızla ona dönüp turuncu gözlerine alevle baktım. ''Ben aynayı kırdığımı hatırlamıyorum!'' diye tısladım. Gözlerime baktığında omuzları gerildi ama o alaycı ifadesi birkaç saniyeliğine yok olsa bile tekrar geri gelmişti. ''Vay, vay demek iblisimiz annesini etkiliyor ha?'' bana doğru birkaç adım atarken çenemi sıkıp dişlerimi gıcırdattım. ''Canın cehennemeyken ne sikime geri döndün Sandra?'' dişlerimi kırarcasına sıkmaya devam ediyordum. ''Seni çok özledim, Harry'nin küçüğünü özledim ve beni cehenneme gönderdiği gece ne yaptığımızı söylemeye geldim,'' dedi, kaşlarımı çatıp alt dudağımı dişlerimin arasına aldım. ''onunla nasıl seviştiğimizi dinlemeyecek misin küçük kız?'' dudaklarım aralanırken alt dudağımı ısıran üst dişlerim dudağımı serbest bırakmıştı. Geriye doğru gidip inanmayan ifademle başımı sallayıp gülmeye başladım.

''Bunu bu şekilde öğrenmeni... Tabii ki de istediğim için buradayım aptal olma.'' Sandra bir kahkaha daha patlatırken kendimi daha fazla tutamadım ve üzerine atladım. ''Seni bir de ben-'' gökyüzünde beliren gök gürültüsü dikkatimi dağıtırken boynumda hissettiğim kesikle beraber yere yığıldım, cümlem yarım kalmıştı çünkü bir kızın çığlığı Sandra'nın kaçışı olmuştu. Ellerimde boynumu sıkıca kavrayıp kendimi yana doğru attım, elimde hissettiğim sıcak sıvı Sandra sürtüğünün bana bıraktığı hediyeydi.

''Sen iyi misin?'' dedi kız yanıma gelirken. Acıyla inleyip başımı hayır anlamında salladım. ''Güzel çünkü hak etmiştin.'' Dedi tanıdık bir ses, bu Harry'di. ''Onunla yattın mı?'' yağmurun ıslattığı yerlerde yuvarlanırken çamur olmamı ve bebeğimin ne durumda olduğunu önemsememiştim sadece benim aklımda onunla yattığı ile ilgili düşünce vardı. Beni yerden kaldırıp gözlerime odaklandığında siyah gözlerinde kendi siyah gözlerimi gördüm. ''Senden gerçekten iğreniyorum Harry.'' Şuan ona muhtaç olduğum için kendimden de iğreniyorum.


BEĞENMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN :)))X -L

Cold FLOWHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin